-
noo
doufám že máte pravdu ale myslím že je to klidně možný že kvůli neštastný lásce začal pít a mám dotaz kde vlastně žije ??? já si myslím že žil v anglii a tet že žije v los angeles co myslíte ?????? *9* -
looser
hele ploste si to priznej je to tu blbe on neni pattinson... je to PATTISON... uzh ta vyslovnost patisn....kdyby byl jako ze neni pattinson tak by to bylo patinsn VIS? *13* *5* -
Re: LEHKEJ trapas...
nevim o tom že by se jmenoval Pattison *13* ať se podíváš na jakoukoliv stránku nejen českou tak tam je Pattinson -
Re: pozor !!!
No to si myslím, že je blbost. Pije úplně normálně jako každej mladej kluk. Nechápu, co to všichni hrotí. -
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
Proboha, jak se tady můžeš hecovat s tím, kdo je a kdo není nejlepší. Opravdu. Někdy mi zůstavá rozum stát nad debilitou. Heath je super herec, vžyť ti to nikdo nebere. Oni su i jiný super další herci. Já si myslím, že každý má svůj názor a od toho jsou tyto stránky fanoušků, aby si o nějakém idolu pokecali a NE, ABY SE TUPĚ PŘEHÁNĚLI, KDO JE LEPŠÍ. No, to asi nepochopím. *7* *9* -
Není to nějaká blbost?? Že by ju hned požádal o ruku, když s ní ani není?? Mně to přijde jako pořádná blbost. Kdo ví, jak to všechno je. -
.....:)
mno co tady k němu napsat .... mno odpovím za všechny :NEMÁM SLOV!! on je bezva herec a doufám že mu to zůstane!! *4* -
LEHKEJ trapas...
hele lidi on je klasnej uzasnej a sama ho miluju ale myslim ze je urazka tu napsat robert PATTINSON... kdyz je PATTISON....no ji¨nak ja ho uplne zböznuju mam zatim vsecky plakaty a clanky o nem...a za dva mesice pojedu do londyna...:D takze uplne se tesim... *14* *14* *15* *14* *14* miluju hoo... moc moc moc moc a MOC!!! -
chudám...ale mooc by se k sobě hodily..jako třeba Vanessa a Zac..hrály spolu..a ted i chodí..jinak mimochodem je skvělěj -
pozor !!!
Víte že Kristine Roba pořát odmítá a má přítele že, tak si představte že s toho byl chudák tak zoufalej že jí požádal o ruku - odmítla tak začal pít . Doufám že se z toho brzy dostane a pozná někoho jiného. *4* -
Re: Re: Tak co teda?
Jj..asi jo..on píše,že se může dorozumět...nu nevím..asi to bude podvrh..někde jsem četla,že je ze slávy zničenej a že je zamilovanej do ,belly'(kristen stewart)...škoda mno.Jinak bych si psala *1* *14* -
Re: Tak co teda?
Kdyz se poradne podivas na ten profil on tam pise ze se dorozumí i skvěle nemecky.takova blbost..no neni to jasny?proste nejakej chudak z nemecka se vydava za nej robert preci neumi nemecky -
Tak co teda?
co to je za ajsko?.. *8* připadá mi to jako hovadina..má tam napsáno 14.5.1986 a ne 13.5. ... a podle mě je to kravina..i ta angličtina mi nesedí..víte někdo něo o tom??? *7* prosím,dejte vědět,děkuju. -
ON je DoKoNaLeJ!!
JEzis On je Božííí A ten Film Upa DokonAleJ!!!!!JA ho MILUju A STmívaNíí taky !!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
a bulvar
no jo pisalci co kurvej zivot celebritam jsou jen hnupove co si nevazej prace druhych *13* paparazi fujj a dostavaj za to prachy *16* ze udelaj intrwiu s tim clovekem a stejnak to uplne prekroutej nakonec aby to bylo zajimavejsi jako Robert a Kristen jsou jen pratele a i kdyby byli vic nikomu do toho nic neni ani sebemnsimu pisalkovi *13* -
rob pattinson
velice pěkny herec a myslim si ,že perfektně s Kirsten Stewart stvárnily osoby Twilight Robert dal Edwardovi doopravdy velice krasnou tvar i kdyz Edward je upir ktery se vzdy spolehal na Carlire a na Esme aby jim neublizil pri rozhodovani vzdy chce vsecko delat dobre *3* i kdyz v minulosti nebyl moc dobry vem te si ze tento herec je doopravdy trida umi krasne hrat na klavir a na kytaru a zpivat jeho zpev je velmi uklidnujici a pisne dojemny *3* zaslouzi si proste respect na vsech stranach a kdo ho proste nema rad tak at pomlci az dokaze to co on muze si zacit vyskakovat ale pokud nedokaze nic tak at sklapne a necha Roberta Thomase Pattinsona na pokoji *3* -
TWILIGHT!!!
Stejně jsem víc zamilovaná do Edwarda..Robert nevim jakej je jen vzhledově moc pěknej *4* -
Robi
mno sice to nejede ale jsou na streamu o něm dobre videa nasmála jsem se tak moooc jůva!! mno jo lidi máte pravdu je to jedinečny herec a asi mi dlouho zůstane v srdci *14* *15* *15* *1* -
Re: Re: tetko betko!
jen do něj!! jen do něj!! *1* *1* *15* *15* -
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
mno promin, ale byl nejlepší a ty snad víš proč ne!!! *13* *3*