-
Re: blbost
No je vidět že jsi asi Harryho Pottera 5 . neviděla jinak by jsi věděla že tam Rob je,sice asi minutu ale přesto tam je. Až uvidíš HP5 tak potom mluv aby ho tam nepsali.A o Cedrikovi se Harrym zdá.Proto tam je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8* *10* *5* *13* -
Re: Re: ICQ pro Kaitlyn
a já chatám záchvat smichu ze nevis ze zije v anglii a ne v americe *1* -
Re: Re: Re: Re: ICQ
Mno zlatíčka ale on už više 2 rokov býva v L.A -
Re: Re: Re: ICQ
ICQ je 311964851 a přezdívka Rob tak hodně štěstí a pak dejte vědět -
Re: Re: ICQ
No jenže on není z Ameriky. Chyba je z Anglie a tam Icq je!!!!!! -
Re: Re: ???
pro nika 011 asi sis to splet nebo spletla to je fan klub roberta pattinsna a ne tokio hotelu ses kousek mimo ne *7* *7* *9* *8* -
sem zvedava
at je to jak chce tak si myslim ze co se tyce opsazeni filmu tak nevibrali spatne me se to zamlouva jenom sem zvedava na ten druhej dil koho tam jeste vyberou jak sem cetla knizky tak to nebudou mit moc jednoduchy necham se prekvapit uz se tesim knizky mam precteny tak budu jen porovnavat *7* *14* *15* -
Re: a
jojo to mas pravdu, je fakt k sezrani nema chybu robert *14* -
Re: ICQ
*chytla totální záchvat smíchu* ty asi nevíš, že v Americe se icq nepoužívá že? jde to vidět. -
a myslis ze bychom ho nemohli zkusit nejak zjistit?vis ja b\ch ho totiz chtela hrozne moc pac ho moc megacky bastim *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: sdwd
*10* -
to si taky myslím proto jsem to nezkoušela já se tady tím jenom bavím že se tak rejpu ale asi bych to ani nezkusila
Já ho nemám moc ráda když ho vidím na nějaké fotce z civilu, nebo když hrál cedrika říkala jsem si proboha kde ho vyhrabali pak když jsem se dozvěděla že má hrát Edwarda mého oblíbence/toho kluka žeru/ tak jsem si říkala to si dělaj srandu vždyť ten kluk není vůbec pěknej. pak když jsem šla na ten film tak jsem tam seděla úplně zhnusená asi po prvních 10 minutách jsem je všechny žrala a dopadlo to tak že na konci jsem vůbec nemohla uvěřit že jsou titulky chtěla jsem aby to pokračovalo. Roba jako Edwarda žeru. Teď jsem ten film snad přetočila 100X a jsem do toho zažranější než poprvé. Akorát mě štvě že ve 2 edward skoro není *16* *1* -
Re: ICQ
no víš aale hodně idiotů si dá jeho jméno na profil na ajsku a to pak nepoznas a ja si osobne myslim ze nema icq *13* -
a
ahojky tj ten film je,tak užasnej mám ho 3dny a už jsem to viděla 9 krát.on je tak krásnej Edward-Robert Pattinson *14* *14* -
Ahojky ráda se vrtám ve věcech a když se mi něco líbí tak se do toho ponořím úplně mě chytl twilight miluju celou ságu mám přečteny všechny díly včetně 11.kapitol Midnight sun. a jak jsem se provrtávala věcma tak jsem našla ICQ roberta tak když ho budete někdo chtít tak vám ho pošlu osobně jsem to nezkoušela...... -
Re: ???
jako nechapu , jak se nekomu muzeme libit bill ,vypada jak holka, zato rob je ten nej na svete -
Jsi se zbláznila nn? *10* Rob je uplně obyčejnej kluk,ale něco v sobě prostě má-Zato Bill Kaulitz je jenom namyšlenej tokiaák s tunou make-upu...Takže brzdi! *8* -
Jezisku, Bill je otrasny, spatny a vacsine pripada mi ako rodena ženatka, mno a Rob to samo o sebe osobnost, paci sa nam hlavne preto lebo je to zlatý, very nice sympaťák a neni ako ostatný herci...ked si kuknes Twilight tak potom rozpravaj ty mudrc hej?! -
???
Jako nevim co na nem vsici maj neprijde mi ani hezkej ani nijak vyjmecnej to Bill Kaulitz je jiný kafé to osobnost -
Re: Re: DOKONALOST SAMA
jj přesně...jak sme šli s holkama z kina tak sme o něm pořád básnili....jako upír byl úžasnej....ve skutečnosti ho neznám ale myslím že má podobnou povahu, jako ve filmu Edward.....kouká mu to z očí...upřímnost....do žádné celebrity jsem ještě nebyla tak okouzlená jako do něho *14* *14* *3*