-
kamarád taky a možná víc než Taylor, ale někdy je to moc, ale ne přímo oškliví... :D Dokud nebude vypadat jako Schwerzeneger, tak je to v pohodě :)
-
Kluk? :-D Prosim tě! :-D Dobře, uznávám, že Lan i ve 33 vypadá docela dobře ale pro mě je prostě Rob lepší a klidně se vsadim, že ve 33 bude stejně sexy jako tet :-D Si povíme za tich 8 let :-P :-D
A pardon tak Stefan :-D -
Mužnějši?? Vždyť je to ještě docela kluk:'D Ian má 33 a koukejte jak vypadá, chci vidět jak bude Rob vypadat v 33 letech, za 8 let se člověk hodně změní a jestly bude sexy a krásný, tak jsem se spletla ;) mmch je to Stefan a ne Stephan:'D
-
Tak na tom se shodneme :-D
-
je opravdu hezkej *4*
-
já teda musím nesouhlasit... přítel je svalnatej co ho znám a to nám bylo 15 *15* takže si myslím,že to není nepřirozen,jen rád posiluje třeba...
-
Hrál takovýho zlýho upíra (ale pak už docela citlivýho to jo..) V upířích denících.. Já teda když už tak bych dala přednost tomu Stephanovi (Paul Wesley) který tam hraje taky..Ale jak už sem tu nějkoli krát říkala, že ne roba nikdo nemá a souhlasím.. Je mužnější :-D
-
nezdá se mi odpudivý, ale prostě se mi nelíbí... :)
Rob má svoje charisma, o tom žádná *1* *1* -
Náhodou Robert je fakt hezkej chlap a nechapu lidi kterym se libi taylor lautner ,, Jacob ´´ vzdyt je to odpudivi kdyz kluk v 19 letech je takhle svalnatej je to nepřirozený :)))
-
a kdo to je?a kde toho upíra hrál?mě se teda podle fotek tu nelíbí,Rob je takovej mužnější *14*
-
Je to nejkrásnější chlap na světě *14* *14* *14*
-
jj souhlasím... každý má svůj vkus kluka... a nevím proč to sem vůbec píšou... ano je to sice jejich názor,ale tady se nehodnotí jen jeho vzhled... pokud vím... *3*
-
Co na to říct *7* *7* ??''''Každý máme jiný vkus!
-
není vubec přitažliví a holkám ve třídě se ten Robert Pattinson líbí nechápu!
-
tak to je svatá pravda :D :D
-
vůbec netuším co se s tím děje, zkus jenom počkat, třeba se to časem přežene, ale jinak fakt nevim :))
-
Tak já myslím,že bude nejlepší,když si bude každý všímat svého upíra né??!! *3* *3* *3*
-
já si myslím , že ani tady nejde o to jestli ve filmu který hrál stříká krev atd. a nebo jestli se třpití... *4* každý herec dostal svou roli a zahral ji jak na to měl... a podle mého názoru jiného umíra v twilight sága bych si ani nedovedla představit,ale to je zase můj názor... *4* filmy kde hraje lan... si ani moc nedokážu představit...(jako , že v kterých hraje) jedinej film puls ale ten mě spíše zaujal z jiného hlediska... jako fešák je,ale neee můj typ i když ani rob není můj typ *3*
-
sice to sem nepatří,ale mám dotázek nejde se mi přidat do žádnýho fan klubu a občas dojdu i na nějakej profil o kterým fubec nemám páru tam několik přátel v seznamu ale v žádném fan klubu... nechápu co s tím je... ani nastavení mi nejde upravit.
-
Nikdo lepší neexistuje .. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15* Miluju ho *14*