Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • demisalvatore
    Pravda na Iana nikdo nemá:)♥ Ale i když nemám Robíka ráda, tak se mi zdá, že hrál v slavnějších filmech a má toho víc než Ian:) Ale jako na roly upíra na Iana nikdo nemá♥♥ To prostě mi musíte dát za pravdu:) Že budete mít raději pravého upíra, co se na slunci uškvaří, vraždí lidi, všude stříká krev a vyrvává jiným upírům srdce z těla, než nějakého třpitícího "trajdu":)
  • demisalvatore
    Ano vím, že je to tady spíše pro fanoušky, ale tady je diskuze o něm. Takže si myslím, že tady každý píše svůj názor na něho a můj názor je prostě takoví. Samozdřejmě tady spíše píšou názor lidi kteří ho obdivujou něž ti co ho nemaj rádi, protože je to zbytečný čas.:)Když mám ale čas tak k takovím těm slavnější vždy svůj názor napíšu:) Omlouvám se jestly jsem někoho urazila:)
  • Přesně tak :-) Říkáš to za mě :-D
  • jak říkáš, každý může mít svůj názor a když ho chce někde publikovat, tak asi na stránkách osobnosti který se to týká
  • Ian je dost dobrej, ale ještě pořád mě Robert nepřešel :D
    Zatím jako upír vede, ale herec nevím kdo je lepší :D Ianovo filmy jsem moc neviděla, takže nemůžu posoudit :D
  • latyka
    A já nad nim zase čim dál tim víc slintám v těch krátkejch vlasech, čim dál tim víc mi přijde,že mu to fakt sekne *14* *14* *14* *7*
  • latyka
    jen ať chodí,aspoń nám zvedne návštěvnost *3* *1*
  • Tak proč jsem chodíš když ho nemáš ráda. Když někoho nemusím tak stránky s ním nechodím, proř taky. Ale tvůj názor samozřejmě respektuji, každý máme svůj typ.
  • ano mozno je pekni ale na IANA SOMERHALDERA nema ale ak si to myslis tak to je tvoj problem ale mne sa rob paci ale iba v herry potterovi a v sumraku 1 takze tak ale frajer je to sa musi nechat *5*
  • milujem ta a nech si kazdi hovori co cgce si najkrajsi chlapec na svete milujem ta cmuq
  • Jojo :-D
  • latyka
    aspoň ho zbyde víc pro nás,že *1* *1* *1*
  • ok... každý má jiný názor *4*
  • demisalvatore
    Nemám ho ráda, není vůůůbec přitažlivý a taky to možná bude tím, že hraje ve filmu/ech, kterí Nenávadím:/ .. :D Sorry all of fans:P:) prostě můj názor na něho. Klidě tu může být milion "nelíbí se" ale prostě tak to vidím já. Ještě jednou, omlouvám se :)
  • Tět sem někde četla, že prý Rob s Kristen jsou teoreticky manželé!! Protože je při natáčení oddával opravdový kněz! Teda až na to, že říkali takový to: beru si tebe "isabelo swan.." atd.. Ale dalo by se říct že jsou něco jako manželé! :-D
  • your-darling
    už tam zase je, podle mě to byla ZASE tak jejich chvilková chyba... poslední dobou jich mají nějak moc... :)
    Psala sem adminovi, co se s tím děje, ale že by chvátal s odpovědí to se říct nedá :D
  • No doufám! protože on do top 10. rozhodně patří!!!
  • tak už je to ok... už jsem se zděsila... *15* už je na 15místě... takže jen tak dál *4*
  • Jarynka27
    Tak to je dobrý vědět,že v tom nejsem sama,já mám jako smazanýho půlku profilu *10* *10* Mají v tom nějaký hukot *10*
  • latyka
    já myslim,že tam za chvíli zase bude *4* hezky rychle stoupá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit