-
Re: Pohled
Ano,já naprosto souhlasím! Ty oči *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ten jeho sladkej vrabčák na hlavě *14* -
upe nejvíííc
jj přesně tak ty oči!!! sem na tom filmu byla v kině a upe sem se tam nad nim rozplívala:-d...a nevíte někdo proč se to jmenuje zrovna stmívání????pls odepište někdo..nějak sem to nepochodpila:-* -
Re: DOKONALOST SAMA
mno jasny k zabednenym prazakum???to leda how** *1* -
Re: Si mluvim sama pro sebe ×D
Premiéra by měla být v listopadu roku 2009! MILUJUUUUUU HOOOOOOO *4* *14* *3* *14* -
Pohled
Ahoj všichni postižení Robertovou krásou! Stmívání sem neměla v plánu zkouknout než vyjde na DVD ale ted sem ráda že sem to viděla protože tenhle film mě opravdu dostal. Celá ta atmosféra to tajemno mě pohltilo a uplně nejvíc ty Robertovi oči na ty už asi nezapomenu! Ten jeho pohled je nebezpečně nakažlivý -
Prima kluk
Myslim si ze Robert je uplně normal kluk...mylim ze kdyby umel cesky asi bi se nam vismal za to co o nem pisem.. *4* neni to nic proti vamm ..me se taky libi *1* *3* -
Robert in Twilight
Môj krásnučký upírik <33. V Twilight je úplne perfektný a rola Edwarda mu sadla. Som rada že bude hrať aj v ostatných pokračovaniach Twilight. Keď bol v HP tak sme doňho boli všetky baby zbláznené...asi to začne znovu :) -
Re: Rob ×D
A neni to jedno ??? stejně je k sežraní *1* -
Robert
Je naprosto perfektni a do Stmivani se uzasne hodi:)Je to jeden z nejhezcich chlapu na svete...Zboznuji ho *14* -
Re: Rob
divnej oblicej? tak to si myslis moc!!! *13* bych chtela videt tebe *16* -
robert
je mrte hezkej ,je nejjjjj, zacal se mi libit kdyz sem videla stmivaniii ulpne skvelej film *3* *14* *3* -
Re: Re: Rob
ta holka má pravdu myslim si že by to řekl skoro každej -
Re: Re: Rob
dobre ty!!!! *15* -
Re: Re: Rob ×D
a já mislela ,že je má červeny *1* *1* -
Re: Rob ×D
jo ..tak ty se mi libis:jako kamaradka...mislim ze bi se stebou dobre psalo *3* je mi to jedno ale to co jsi napsal se mi libi *3* *3* -
Re: Rob
Ty si divna...se nejdriv koukni do zrcadla a potom neco řikej... *5* *5* -
Re: Si mluvim sama pro sebe ×D
premiéra nového měsíce bude pravděpodobně na jaře 2010 -
:DXD
mno prostě sladous nikdy jse mi tenhle herec moc nelíbíl ale tet po stmívání mno prostě nádhera :D ..jinak dávám dokupy oficiální fankub tohodle sladouse a filmu stmívání zájemci at se ozvou na moje icq 496201843:):) *7* -
Re: blbost
Mám ráda inteligentní názory *13* -
prodtě NÁDHERA!
Tenhle film je jeden z mala ktery me fakt dostal... Byla jsem na nem v kine a musela jsem si ho okamzite sehnat, je to prostě nadhera. Edward je úžasnej,úplně k sežrání ale jen v tom filmu,nikde jinde třeba na fotkach se mi moc nelibi! Prostě the BEST film! :-* *3*