Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kiki.nnka

Re: Pohled

Ano,já naprosto souhlasím! Ty oči *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ten jeho sladkej vrabčák na hlavě *14*
  • nykysek

upe nejvíííc

jj přesně tak ty oči!!! sem na tom filmu byla v kině a upe sem se tam nad nim rozplívala:-d...a nevíte někdo proč se to jmenuje zrovna stmívání????pls odepište někdo..nějak sem to nepochodpila:-*
  • Re: DOKONALOST SAMA

mno jasny k zabednenym prazakum???to leda how** *1*
  • l-a-f-e-e

Re: Si mluvim sama pro sebe ×D

Premiéra by měla být v listopadu roku 2009! MILUJUUUUUU HOOOOOOO *4* *14* *3* *14*
  • Pohled

Ahoj všichni postižení Robertovou krásou! Stmívání sem neměla v plánu zkouknout než vyjde na DVD ale ted sem ráda že sem to viděla protože tenhle film mě opravdu dostal. Celá ta atmosféra to tajemno mě pohltilo a uplně nejvíc ty Robertovi oči na ty už asi nezapomenu! Ten jeho pohled je nebezpečně nakažlivý
  • elio

Prima kluk

Myslim si ze Robert je uplně normal kluk...mylim ze kdyby umel cesky asi bi se nam vismal za to co o nem pisem.. *4* neni to nic proti vamm ..me se taky libi *1* *3*
  • Robert in Twilight

Môj krásnučký upírik <33. V Twilight je úplne perfektný a rola Edwarda mu sadla. Som rada že bude hrať aj v ostatných pokračovaniach Twilight. Keď bol v HP tak sme doňho boli všetky baby zbláznené...asi to začne znovu :)
  • tammi

Re: Rob ×D

A neni to jedno ??? stejně je k sežraní *1*
  • kacicek

Robert

Je naprosto perfektni a do Stmivani se uzasne hodi:)Je to jeden z nejhezcich chlapu na svete...Zboznuji ho *14*
  • nik011

Re: Rob

divnej oblicej? tak to si myslis moc!!! *13* bych chtela videt tebe *16*
  • nik011

robert

je mrte hezkej ,je nejjjjj, zacal se mi libit kdyz sem videla stmivaniii ulpne skvelej film *3* *14* *3*
  • aannddrreejjkka

Re: Re: Rob

ta holka má pravdu myslim si že by to řekl skoro každej
  • Re: Re: Rob

dobre ty!!!! *15*
  • elio

Re: Re: Rob ×D

a já mislela ,že je má červeny *1* *1*
  • elio

Re: Rob ×D

jo ..tak ty se mi libis:jako kamaradka...mislim ze bi se stebou dobre psalo *3* je mi to jedno ale to co jsi napsal se mi libi *3* *3*
  • elio

Re: Rob

Ty si divna...se nejdriv koukni do zrcadla a potom neco řikej... *5* *5*
  • Re: Si mluvim sama pro sebe ×D

premiéra nového měsíce bude pravděpodobně na jaře 2010
  • :DXD

mno prostě sladous nikdy jse mi tenhle herec moc nelíbíl ale tet po stmívání mno prostě nádhera :D ..jinak dávám dokupy oficiální fankub tohodle sladouse a filmu stmívání zájemci at se ozvou na moje icq 496201843:):) *7*
  • twilightpossession

Re: blbost

Mám ráda inteligentní názory *13*
  • prodtě NÁDHERA!

Tenhle film je jeden z mala ktery me fakt dostal... Byla jsem na nem v kine a musela jsem si ho okamzite sehnat, je to prostě nadhera. Edward je úžasnej,úplně k sežrání ale jen v tom filmu,nikde jinde třeba na fotkach se mi moc nelibi! Prostě the BEST film! :-* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit