Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOKONALOST SAMA

Je úplně nej!!!! DOKONALOST sama!!!! uPLNĚ úžasnej!!!!!!!!! šKODA,ŽE NEPŘIJEE DO pRAHY!!!!! *14* *14* *14*
  • Re: ???

ahoj hele mam pocit ze tam hral syna kamaradky Reese, jak ona na konci dela v tom kasinu nebo tak nak tak jak tam pride ten kluk a rika:aa tohle je ta neslavne proslula pani...nevim jmeno a pak tam pride ten chlapek a odvede ho..tak myslim ze by to mel byt on..
  • Re: Ed a Bella

točit se to bude v březnu příští rok tak to tu snad bude za chvíli *7*
  • Re: Rob ×D

nechci nic říkat ale rty má fialový
  • Rob

No holky nechci nic říkat,ale má divněj obličej..ale je hezkej..ale na´ostatní herce nemá..
    *5*
  • Si mluvim sama pro sebe ×D

Ale nejvíc se těším na Nový měsíc!Upe se nemužu dočkat!Kéž bych vedela kdy je premiera.. Proste to chcu videt! *5*
  • Ed a Bella

Dotaz..Chodi spolu Ed a Bella ve skutečnosti ?! Napište mi pls na ICQ( 215-781-511 nebo na mail kaja955@seznam.cz *5*
  • Stmivani

Film jsem viděla jednou a du nanho znovu!Fakt mě uchvátil!Prostě je málo filmů,které stojí zato videt dvakrát!Ale pár se jich vždydky najde a ty jsou moje neoblíbenější. *14* *5*
  • Rob ×D

No reknu to tak.Nejsem z něho odvařená,ale musím uznat že mui to v tom filmu fakt sluší.Ale když se podíváte na některéty fotky tak nic moc,ale na nekterých ej zase krasnej :-D .Každý má svůj vkus at rekne názor,ale ostatním se dotoho nesere.Pochybuju že by si každý přál,aby někdo jiný jeho názory popíral.Prostě mi se líbí a bude líbit:D hlavně ta bílá tvář s ty červené rty!Ty mu fakt sluší.Ale když se nekomu nelíbí,task at to napíše.Je zbytečné se skýmkoli o tuto blbost hádat. 1. mu názor nerozmluvíš a 2. je to fakt jedno ×D *5* *14* *14* *1*
  • Re: jejda mane

Každý mý jinou představu, tak nám to naši nekaž... Díky moc *3*
  • v.i.p.

a mám na lidech ten film kdo chce at se podívá na lidech : godzzilka.stvurka
  • prostě v.i.p.

nejlepší z nejlepších lavuju ho a nejsem asik jedina a ten film stmívání taky upe nej!!!! *14* *14* *14*
  • jessicapraha

blbost

proboha.. vzdyt v harrym 5 je davno mrtvej tak kdo ho tam napsal?!
    a je naprosto... nechutnej?!
  • coze won ma babu

on je proste a jednoduse krasneeeeeeej a co je na tom prawdy ze ma nejakou jinou??? *8* *7*
  • veverkaverka3003

slaďouš

jednim slovem prostě krásnej! *14* ta tvářička a ty vlasy *14* *14* být na místě tý holky tak bych se na něj nalepila jak klíště.....ne to ne to by mě nechal a to přece nechci.........kluci ať sem nelezou a nekomentujou ,prtože je a bude krásnej bez ohledu na vás kluky ,který leda tak žárlej
  • stmívání

já jsem jěště neviděla ten film a ani sem nečetla twight, ale musím uznat že ten robert pattinson je fakt kundak,ne? a na film se podívám!!!!!! *14*
  • Re: jejda mane

hele ty mas knizku stmivani???
  • sladkej

twl....on je tak uzasnej....mate nekdo film stmivani na dvd??????dystak se ozvete na email:emo.nicoleta@seznam.cz *14* *14*
  • Rob

Nebyla sem si jim jista do obsazeni Stmívání,ale...DOSTAL ME!Doporucuje tenhle film.On je rozkosnej a sexy!:DTa herecka Kristen,nebyla vubec spatna,dobry obsazeni!
  • uzasny

stmivani je naprosto uzasny a on jeste vic byla jsem na premiere v pondeli a je to naprosto uuuuzasny je proste bozzzi ps: ve stmivani je daleko hezci nez v potterovi
    *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit