-
DOKONALOST SAMA
Je úplně nej!!!! DOKONALOST sama!!!! uPLNĚ úžasnej!!!!!!!!! šKODA,ŽE NEPŘIJEE DO pRAHY!!!!! *14* *14* *14* -
Re: ???
ahoj hele mam pocit ze tam hral syna kamaradky Reese, jak ona na konci dela v tom kasinu nebo tak nak tak jak tam pride ten kluk a rika:aa tohle je ta neslavne proslula pani...nevim jmeno a pak tam pride ten chlapek a odvede ho..tak myslim ze by to mel byt on.. -
Re: Ed a Bella
točit se to bude v březnu příští rok tak to tu snad bude za chvíli *7* -
Re: Rob ×D
nechci nic říkat ale rty má fialový -
Rob
No holky nechci nic říkat,ale má divněj obličej..ale je hezkej..ale na´ostatní herce nemá..
*5* -
Si mluvim sama pro sebe ×D
Ale nejvíc se těším na Nový měsíc!Upe se nemužu dočkat!Kéž bych vedela kdy je premiera.. Proste to chcu videt! *5* -
Ed a Bella
Dotaz..Chodi spolu Ed a Bella ve skutečnosti ?! Napište mi pls na ICQ( 215-781-511 nebo na mail kaja955@seznam.cz *5* -
Stmivani
Film jsem viděla jednou a du nanho znovu!Fakt mě uchvátil!Prostě je málo filmů,které stojí zato videt dvakrát!Ale pár se jich vždydky najde a ty jsou moje neoblíbenější. *14* *5* -
Rob ×D
No reknu to tak.Nejsem z něho odvařená,ale musím uznat že mui to v tom filmu fakt sluší.Ale když se podíváte na některéty fotky tak nic moc,ale na nekterých ej zase krasnej :-D .Každý má svůj vkus at rekne názor,ale ostatním se dotoho nesere.Pochybuju že by si každý přál,aby někdo jiný jeho názory popíral.Prostě mi se líbí a bude líbit:D hlavně ta bílá tvář s ty červené rty!Ty mu fakt sluší.Ale když se nekomu nelíbí,task at to napíše.Je zbytečné se skýmkoli o tuto blbost hádat. 1. mu názor nerozmluvíš a 2. je to fakt jedno ×D *5* *14* *14* *1* -
Re: jejda mane
Každý mý jinou představu, tak nám to naši nekaž... Díky moc *3* -
v.i.p.
a mám na lidech ten film kdo chce at se podívá na lidech : godzzilka.stvurka -
prostě v.i.p.
nejlepší z nejlepších lavuju ho a nejsem asik jedina a ten film stmívání taky upe nej!!!! *14* *14* *14* -
blbost
proboha.. vzdyt v harrym 5 je davno mrtvej tak kdo ho tam napsal?!
a je naprosto... nechutnej?! -
coze won ma babu
on je proste a jednoduse krasneeeeeeej a co je na tom prawdy ze ma nejakou jinou??? *8* *7* -
slaďouš
jednim slovem prostě krásnej! *14* ta tvářička a ty vlasy *14* *14* být na místě tý holky tak bych se na něj nalepila jak klíště.....ne to ne to by mě nechal a to přece nechci.........kluci ať sem nelezou a nekomentujou ,prtože je a bude krásnej bez ohledu na vás kluky ,který leda tak žárlej -
stmívání
já jsem jěště neviděla ten film a ani sem nečetla twight, ale musím uznat že ten robert pattinson je fakt kundak,ne? a na film se podívám!!!!!! *14* -
Re: jejda mane
hele ty mas knizku stmivani??? -
sladkej
twl....on je tak uzasnej....mate nekdo film stmivani na dvd??????dystak se ozvete na email:emo.nicoleta@seznam.cz *14* *14* -
Rob
Nebyla sem si jim jista do obsazeni Stmívání,ale...DOSTAL ME!Doporucuje tenhle film.On je rozkosnej a sexy!:DTa herecka Kristen,nebyla vubec spatna,dobry obsazeni! -
uzasny
stmivani je naprosto uzasny a on jeste vic byla jsem na premiere v pondeli a je to naprosto uuuuzasny je proste bozzzi ps: ve stmivani je daleko hezci nez v potterovi
*14* *14* *14*