Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vítek ,jo? Hlavně ,že píšeš potkalA jsem ho -_-
    nejusměvavější - pfff,to fakt není -_- v ve Stmívání je pořád zamračenej a určitě to není tou rolí ! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Máme ti věřit každopádně jestli ton je pravda tak to ze srdce strasne zavidim
  • Potkala jsem ho před třemi lety v jedné prodejně v Los Angeles a samozřejmě jsem si okamžitě vyžádala autogram. Tenkrát jsem v duchu děkovala za to, že umím dobře anglicky a nechtěla mu dát pokoj. V životě jsem se už s níkým známým nepotkala. Ani v české republice, ale Rob bohatě stačí na celý zbytek života a další autogram už nepotřebuju. Mimochodem, je to ten nejusměvavější muž vůbec. *1*
  • Víte co se mi na něm líbí nejvíc? Když občas zahlédnu nějakého chlapa na ulici, dokážu ho přiřadit k nějakému herci. To se mi u Roba stát nemůže, protože jeho rysy, chování i charakter jsou sakra odlišné od ostatních mužů. *4*
  • Jo, máš pravdu, ale já osobně nechápu, jak se někomu může nelíbit. *1*
  • Skvělá osoba, skvělý herec *14*
  • Nevadí mi, když lidé říkají, že není pekněj. To je jejich věc a otázka vkusu, ale vadí mi, když o něm tvrdí, že není herec, protože to je blbost. *3*
  • Ti počkej až tě dostanu pod ruku náhodou je to báječnej film a Roba taky urážet nebudeš.
  • Naprosto Souhlasím.
  • *16* Počkej až tě dostanu pod ruku Roberta.P. nikdo urážet nebude. Jasáán. Doufam žes to pochopila.
  • Vzkaz pro všechny Robovy fanynky na kolikatem miste v hercivh ted Rob je a tak vas chci poprosit abyste davali pravidelne na jeho profilu to se mi libi aby byl alespon na lepsim miste doufam ze me rozumite s laskou Lucy :-)
  • fajn ale ty si to pro příště taky můžeš nechat v sobě...a nechápu proč tady píšeš kommenty když twillight zřejmě nesnášíš...??!!! *8*
  • fajn ale ty si to pro příště taky můžeš nechat v sobě...a nechápu proč tady píšeš kommenty když twillight zřejmě nesnášíš...??!!! *8*
  • a jáá nenavidim tebe :DDDDDDD
  • když se ti nelíbí tak proč to tady komentuješ si vážně trapná *6*
  • tak si to nech pro sebe a neštvi mě *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Mrs.Wesley
    Jo je to hnusák.
  • fuj, nenávidím ho
  • je skvely herec mel by zapomenout na tu druhou a myslet na kresten *14*
  • boze prosim vas nechte toho a ani neurazejte twilight ja si myslim ze by vam to melo byt jedno jestli tam Rob hraje nebo ne a uz vubec to takhle krytizovat ja vam to proste neberu ale nebudu o tom takhle mluvit kdyz jsou tady lidi ktery twilight maji radi tak si to priste treba jen ponechejte v sobe ale ne to takhle.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit