-
Hmmm -
knihy jsou dobrý, filmy jsou příšerné kýče
:D -
Nesouhlasím
A stejně je maj všichni rádi jen k vůli ty kravině twilight.. -
Jsi nejlepši kluk ten nejkrasnejsi a bozsky hrajes milujute......a kristen stewart je to kgrasna holka a suprove hraje jako ty je po tobe....!!!!!!!!! Jste nejkrasnjsi parr
-
Robert Pattinson je skvělý herec!Nejen že je krásnej ale umí skvěle hrát jeho skvělý herecký výkon v Harry Potterovi a v Twilight byl super :-) proště tě žeru :DD
-
Ahoj Bob já tě miluju.Chceš semnou chodit,
-
Alespoň že to přiznáváš.
-
MŠ...to !!!!JO!!!!!*6*
-
Přijdu si jak v MŠ.To se tu musíte hádat jak malý děti? Prostě komu se Rob nelíbí tak ať si to nechá pro sebe a vypadne odsud. Číst Vaše komenty, to je hrůza fakt. Robert je skvělý a sympatický herec, tak nevím proč ty pomluvy. Jestli se Vám nelíbí, neložte sem. Nikoho Vaše hnusné a urážlivé komentáře nezajímají. A vaše hádky už vůbec ne.
-
Nevyzvídej...
-
Kolik vam je? ale zkutecne chtela bych vedet vas skutecny vek kolika vekovy fanynky ma :-)
-
Je hnusnej ani pořádný svaly nemá!
-
Je souhlasim*3*
-
Paul Wesley???neznám ale už z toho jména vyplívá že je svalovec!!!jo počkat to je stefan??*15*aha tak toho znám je hezkej
-
Ty jedna odporkine stmívání je kravína ale Roberta nepomlouvej
-
Tohle může napsat jen skaženej člověk...
-
Máš recht nestojí za to hádat se o takovýho deb*la Dežo*5*
-
no a co mi je potom ??? ty si to číst nemusíš !!!! a muzes si to strcit nekam ...!!!!! to jsem pro tebe nepsala víš !!!! ono je na světě spouty slušných lidí který si to klině i muzou precist a ty slusny ty si svoje myslenky dokazi uhlidat ale ty ne ty je musis hnedle vypistit z ust vid !!!!! no coment *6* *6* *6* *6* *6* *6* *9* *13*
-
nekraď mi moje jméno !!!!! *10* *10* *13* *9* *10*
-
Je a hotovo