Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

ou je...

vydim ze se tady rozpoutalo uplny hadkovy peklo *9* Nehadejte se prosim... je mi z toho divne kdyz se tady hadame.... sme Robovi fanousci a myslim ze bysme se nemeli snizovat k hadkam.... *9* *9*
    • odysseus

Re: ou je...

moje rec....a kdyz ho nekdo nema rad, tak se mu kvuli tomu prece nebude nadavat!!! *13*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: ou je...

tjn ale nektery ty nazory me fakt urazej *9*
        • odysseus

Re: Re: Re: ou je...

ale kazdej ma na nej pravo...a to ze se ti nelibi na tom nic NEMENI!!!
  • nik011

nevím

nevite kdo je ta zenska na tech ted novejch fotka ????
    • mysak.kol

Re: nevím

nemůže to být Stephanie? podobu tam trochu vidím. *7*
      • nik011

Re: Re: nevím

mozna, to sem si taky chvili myslela no ale nevm du to zjistit
        • mysak.kol

Re: Re: Re: nevím

tak pak dej echo. samotnou mě to zajímá.
        • nik011

to stephanie neni no ta ma vetsi pusu aspon myslim. so bi
    • leila00

Na 100% na fotkách má představovat upírku a asi to má být i ta pointa... nevim sice jak je ten shoot starej ale myslim, že to prostě bude jen nějaká modelka, která měla to štěstí a vybrali si ji k Robovi.
    • nik011

*fotkach
      • erikaa

Re: Re: nevím

To by mě taky zajmalo!!! *3*
        • bellinka

Jooo to me taky!.. *7* *7* *7*
          • miley1cyrus

Re: Re: Re: Re: nevím

na jakejch fotkach
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: nevím

mě taky ...koukala sem na ni ale vůbec mi není povědomá... *7*
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: nevím

třeba se staneš herečkou, natočíš velkofilm a on půjde na premiéru tvého filmu. ty ho oslovíš a oslníš ho svou krásou natolik, že si s tebou dá druhý den rande a pak tě požádá o roku poté budete mít svatbu.....děti....prožijete spolu celý život a nakonec umřete *15* *3* *1*
            • b.e.t.u.l.i

kez by *15* to bych brala vsema 20 *15* hele ty me tady das nadeji a ja ho pak urcite na 99,99999% nepotkam.... to je hrozny proc musel jit do ameriky... anglie je bliz *9*
            • lenkaaaaa

*15* no treba je na mladsi *15*
            • b.e.t.u.l.i

myslim ze u me by problem nebyl *4* ale spis u nej :D v ty dobe mu uz bude 23 *9*
            • lenkaaaaa

nebo do sebe narazíte jako v těch romantických filmech a zamilujete se do sebe *3*
            • b.e.t.u.l.i

no do anglie jedu se skolou :) *3* treba se tam bude prochazet po londyne :D a ja ho potkam :D *9*
            • lenkaaaaa

*15* asi proto ma bodyguardy *15* a pojedes za nim do te anglie teda?
            • b.e.t.u.l.i

budu stastna kdyz se ho budu moct dotknout *4*
            • lenkaaaaa

budu ti drzet palce, ale myslim, že budeš šťástna už jen za autogram *15*
            • b.e.t.u.l.i

doufam ze se to nestane a pokud jo tak doufam ze ta stastna budu ja... *15*
            • lenkaaaaa

betuli jednou budeš muset skočit z okna až Rob někoho požádá o ruku *15* *1*
            • b.e.t.u.l.i

jestli je to jeho holka *9* skakam z okna :(
            • erikaa

ja nevim ale na ty prvni fotce mi připomíná upíra *1* *1* *1* snad to neni jeho holka *15* *15* *15*
  • your-darling

WOW!!

tohle mě 100% potěšilo..nevím co je na tom pravdy,ale je to super...

http://www.bravo.cz/twi light-saga/178-robert-pattinson-jsm e-s-kristen-spolu *14*
  • miss_cullen

15 vteřin z NM

Tak co, už jste viděli patnáctivteřinovou scénu z New Moon ? A co na ni říkáte ? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • janette24

Re: 15 vteřin z NM

Ta scéna je fakt perfektní...už se těším na pondělí ráno, kdy budu moci zkouknout trailer *14* už opravdu chci, aby byl new moon hotovej nemůžu se dočkat a ty fotky z natáčení taky vypadaj skvěle *3*
      • miss_cullen

Re: Re: 15 vteřin z NM

mám to na blogu: lion-lamb-love.blog.cz
        • nik011

Re: Re: Re: 15 vteřin z NM

DIK
      • b.e.t.u.l.i

jn je to uzasna scena... a jak se tam pak libaj... ja chci taky pusinku!! *15* *15*
    • keeta

Re: 15 vteřin z NM

já sem to už viděla a je to LUXUSní!! *14* *14*
      • nik011

hej pls date mi na to odkaz?
  • mysak.kol

hu uuu

no bellinko: za to nemůžu, že jsem tím človíčkem posedlá *3*
    • bellinka

Re: hu uuu

No ale ja taky preci ne *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: hu uuu

STEHOVANI K TAYLOROVI *15* *15* *15*
  • justia

PS

Houby...Fakt kniha vyšla?Jestli ale píše další,která je o Jacobovi,tak to mě zklame,páč já Jacoba nemám ráda.Navíc by bylo zajímavější vědět,co zažíval Edward,když byl pryč... *1* *1* *15*
    • narzis

Re: PS

pochybuju ze vysla ,to by se psalo vsude na amrickykych strankach o stmivani a chytry prehled kdyz followujete na twittru ˇˇ nejlip je,ze se podivate na oficialni stranku steph tam to zjistite,a myslim ze chce MS vydat v roce 2013 tak to je jeste dlouho mno....x) a o full moon nevim nic ale prijde mi to uz moc preplacane ze by toho bylo mozna moc jako z twilight sagy a tak.Vim ze psala nejaky druhy dil ae ten myslim nevydala protoze to bylo moc (asi ne pro maly holky ,co javim) tak vznikl novy mesic ktery je uzasny ˇˇ
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: PS

az v roce 2013??? Proc tak pozde? :(
        • Re: Re: Re: PS

ten rok tady uz nebudem takze uprimnou soustrast
        • narzis

Re: Re: Re: PS

protoze NEKDO zverejnil jejich prvnich 12 kapitol(muzes si precist,stahnout na netu je to uz aj cesky) tak byla nastvana ze to uz vubec nechtela zverejnit ale pak ji fanousci trochu prekecali mno tak se rozhodla takhle aspon nekdy kdyz ne nikdy x)
  • headhunter.mp

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
  • ukázky

ahoj,našla jsem nějaký video z ukázkami ze čtvrtého dílu,tak kdo chce,ať mrkne *3*
    http://www.metacafe.com/watch/2841844/amanecer_breaking_down_renesmee_cullen/
  • trailer

jen takový dotaz - vy jste tu ještě nikdo neviděl celý trailer k eclipse?
    • Re: trailer

já vim že je to celkem blbej dotaz, já jen že se občas juknu, a pročítám diskuze jakožto fanoušek Twilight a nikde jsem nenašla, že by se ten trailer nějak rozebíral...
      • Re: Re: trailer

no , viděly jsme ten na stránkách summitu , z kterýho se nic moc nedá vysondovat , navíc jsme všechny četly knihu , takže o co půjde stejně víme :-)....víš ještě o nějakým jiným?jestli jo sem s nim :-))
        • Re: Re: Re: trailer

ne ne, o jinym nevim :o), resp. já ho prvně viděla na fb, ale je to ten samej *4* . Jen jsem myslela že to rozvíří živější diskuzi. Jinak knížky jsem taky četla, a ačkoli se mi filmy líbí, tak nejsou ani z poloviny tak skvělý jako knížky... toť můj názor... *4*
          • Re: Re: Re: Re: trailer

no to už záleží čemu dáváš přednost :-)) jasně že knížky jsou lepší a má tam víc prostoru fantaie , ale zas v nich nemůžeš koukat na Roberta :-))možná ale to je to , proč nás ten trailer neuchvátil , protože už mu to tam tolik nesluší , jako v jedničce.jen jsem zaregistrovala že je jiná Victorie , ale o tom už jsem myslíš někde četla.
            • Re: Re: Re: Re: Re: trailer

Pamatuju si, že když sem byla s mamkou na New moon taky se jí Robert nelíbil tolik jako v Twilight... Zajímalo by mě jak ste si představovaly Edwarda PŘEDTÍM NEŽ BYL NATOČENEJ FILM? :)

já ho viděla na youtube.com a moc se těším až se sem Eclipse dostane, knížku mám doma ale zatím sem se ještě neprokousala celým New M

já to mám taky ráda , podvědomě si uděláš nějakou představu a pak tě herec může i zklamat , ale je fakt , že kdybych nejdřív četla knížku, Robert by mně asi stejně nezklamal :-))

Tak já právě na knížkách miluju, že si tváře těch lidí vytvářím sama... Takhle jsem nejdřív viděla jedničku a pak až četla knížky a furt se mi tam cpaly tváře z filmu *1* ... Při dvojce jsem si všechny co v jedničce atd. naopak vykreslila..

teda myslím :-))
          • Re: Re: Re: Re: trailer

tak to je tak nějak obecné pravidlo, že filmy zdaleka nemají na knižní předlohu.. já snad film lepší než knížka neviděla... no každopádně se na další filmy moc těším... *3*
        • Re: Re: Re: trailer

tak trošičku jsme tu o něm diskutovaly, hlavně o práci maskérů...
  • Tyler

Prave som dopozerala Remember me.Robert to zvládol úžasne!!!!! Vedela som ,že to má smutný koniec ,ale aj tak ma to položilo *9* *9*
    • your-darling

Re: Tyler

že jo..taky si brečela??? *3*
      • Re: Re: Tyler

já jsem na tom byla v kině a nevěděla jsem že to má smutnej konec a pak sem se uplně rozbrečela a bylo to slyšet na celý kino robert patt. je užasnéééj lavuju ho
      • Re: Re: Tyler

To vieš,že hej:((Ja som to hrozne prežívala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit