-
premiéra
Ahojky, můžete mi teda někdo, please, sdělit, kdy že u nás bude premiéra Nového měsíce? Všude píšou něco jiného a mně se nechce věřit, že to v ČR bude až příští rok,to snad ne *7* -
-
Re: premiéra
26.11.... ale v USA už 20.11... *1*
-
-
zpěv
tak jsem si ho poslechla. řekla bych že není tak zlí jak se říká. no ale stejně by se měl raději věnovat herectví. *9* jde mu mnohem líp než zpěv. -
dabing
Koukala jsem na Remember me v čestině a docela dobrý, čekala jsem to horší. -
-
Re: dabing
Že jo..Čekala sem že z toho udělají hrůzu jako z new moon,ale bylo to celkem dobrý... *4* *4*
-
-
holky kouknětě na tohle peprné video s Robem..je uplně k sežrání..nevím jak vy ale já u toho videa slintala *14* *14* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=--4xhrzab80&feature=fvwrel
-
-
Mě by teda celkem zajímalo, který fotky jsou pravý a který fotomontáže. Pár jich je hodně nepovedených a umělých *1* Ale každopádně naprosto úžasný pohled *14*
-
-
No já mám raději, když jsou ty fotky pravé. Tam kde je sám v normální poloze je to pravá fotka, ale téměř všechny fotky s Kristen jsou fotomontáže. Také ty kde má velké svaly. Porovnej si fotky z natáčení DBkdyž točí scénu na vodopádu a pak ty tady a uvidíš 100% poznáš ty pravé. On moc namakaný není, ale to je dobře. Velké svaly malý mozek.
-
-
To máš naprostou pravdu!! Já si myslim, že je to musí pořádně štvát!! Kdyby takhle mě někdo vyfotil a přidal tam nějakýho chlapa v divný pozici.. Já bych pěkně zuřila :-D
-
-
-
No video je to dobrý A strašně mu to tam sluší, ale nelíbí se mi nějaký ty snímky kde je s tou holkou (myslím že to byla Kristen). Vypadá to, jako kdyby to byl děvk** nebo tak něco.. Víte co myslím. :-D
-
naprosto chápu s tím slintáním... *14* oooouuuu.... *3* wow.... *5* fešák je tam... *15*
-
-
Rob! Happy B- day *14* *3*
-
Rob
Happy birthday Robert I LOVE YOU *14* -
-
Re: Rob
jj přesněěě tak ... *1* *14* http://www.youtube.com/watch?v=moo9eAvxt58 ....to mluví za vše! *15* *14* *14* *14*
-
-
LOVE
ON..je tak nádhernej zbožnuju ho..:-* *14* *14* -
Aj článek
Na anglických stránkách jsem našla krátký článek o tom, jak je Vatikán New Moon pohoršen. Všichni se diví, jelikož třeba šifra mistra leonarda je podle Vatikánu neškodná zábava a dokonalý New Moon je prý vulgární, no mám to na webu, tak jukněte, chcete-li. -
posun
jop to mas pravdu, no co jsem tak cetl zahranicni recenzi v Norsku a Svedsku na premieru Water for Elephants, tak ve Svedsku ziskala Voda hodnoceni 4/5 v jedne recenzi, ve druhe potom 3 a pul z 5 a v Norsku to bylo 5/6 -
-
Re: posun
ted to mám trochu popletetný..ty čísla to je dobrý??:-)
vlastně je fuk jak to bylo tam, já už to chci hlavně tady...:-) *14*
-