-
Neobjeví se....:0(
JJ a ještě se taky prej neobjeví na tom Kids Awards(nebo jak se to jmenuje),má totiž hodně práce s natáčením New Moonu...Ale je to strašná škoda,nebudou totiž fotešky...(béééé) *9* *9* *9* -
fotky
ach joo *9* nevííte proč když dam k robovi fotky tak se tam nikdy neukážou??...ani Maj_ki to nejde *10* tak ja nwm čím toe ale štvě mě to:( -
-
Re: fotky
Mě to taky štve psala jsem si s andy a ona říkala že ty fotky trvaj třeba měsíc než se tam dají.. *9* stejně je to moc dlouhá doba *16* -
Re: fotky
Protoze ti to tam pise za za nekolik dni se ti tam ty fotky obevi!..asi proto=D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: fotky
*15* *15* njn ale to už je hooooooodně dni co sem to tam davala a dřív mi to šlo a ted nic *9* tak nwm nooo *5* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: fotky
jn je to otrava *9* *9* taky sem sem dala asi pred dvema tejdnama a porad nic *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
jj přesně tak...trvá to strašně dlouho *9* a ja tam chtěla dat takovy hezky fotky a vono nic *9* njn co se da dělat *15*
-
-
-
-
-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
Stmívání
Dostal jsem tip od kamaráda,abych se mrkl na film Stmívání a byl jsem mile překvapen.Film už jsem viděl asi 6x a pokaždé v něm objevím něco nového.K herci R.Pattinsonovi: umí něco,čeho jsem si u jiných herců dlouho nevšiml a to:UMÍ PERFEKTNĚ HRÁT OČIMA.Z očí se dá lidem číst a u něj i když je to jen role ve filmu,tak to hraje tak,že bych mu i uvěřil,že je upír. -
-
Re: Stmívání
musim s tebou souhlasit, uhrancivy pohled *14* *14* *14* -
to jo, musím taky říct, že jsem mile překvapena. moc kluků tady mezi sebou nemáme *3* je fajn, že i někteří na to mají dobrý názor *3* -
S tím naprosto souhlasim!! Konečně někdo kdo si toho všiml! -
Musím říct, že ty si mile překvapil mne... Seš asi třetí chlap, který se na ten film podíval bez předsudků a líbil se mu... Díky... -
přesně, souhlasí s tebou, mě ty jeho oči strašně hypnotizují a přitahují *3* -
presne!:):*
-
-
Popcorn
ahooojky, tak už sem si koupila konečně popcorn *15* na těch fotkách mu to tam děsně sluší *1* *14* píííšou tam zajimavy věci *4* hele a je pravda že Kristen fetuje *9* ? a má Rob krátký vlasy??? *9* nooo ja doufám že ne!!!...mááá totiž úpa úžasný vlásky *14* *14* *14* -
-
Re: Popcorn
Je to pravda má krátký vlasy. *9* -
-
Re: Re: Popcorn
ach jo tak toe škoda... *9* ale stejně je krásnej *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Popcorn
ale kdyz je ma takhle strednii tam to ma hezci nez predtim -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
jn ale nejkrasnejsi je stejne v twilight *3*
-
-
Re: Re: Re: Popcorn
delsi mu slusej vic :D ale i s kratkejma je krasnej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn
to stoprocentně *1* ten je kráásnej snad všude *14* *15*
-
-
-
-
Re: Popcorn
kratsi vlasy ma uz dost dlouho jetli to nevis
-
-
Happy Birthday Robe
Hodně štěstí zdravý lásky atd.. a hlavne nekdy prijed... please:D *3*
Happy Birthday Roberte Pattinsone *4* -
můj názor
Loni to byl Zac Efron, letos Robert Pattison, bože holky, to musí být kluk slavnej, aby jste ho "žraly" ? Vždyť normálních, neslavných a hlavně nádherných kluků je hafo a můžete mít každá aspoň jednoho ! Těma vašima zaláskovanýma vzkazíčkama jen sypete Robovi a jeho producentům miliony do kapes.
Navíc on je v podstatě normální kluk, jen to, že hraje nadčlověka ve spoustě lidí vyvolává mylné představy, že on jím opravdu je. -
-
Re: můj názor
souhlasím *4* -
souhlasim, naprosto....ale hrát ten kluk umí, což je vic, nez umim ja, takze trocha obdivu neuskodi, ale abych ho milovala? -
Taky jsem jeho fanynka, ale s tímhle názorem naprosto souhlasim *5* -
ja osobne sem do roberta taky zabouchnutá ale ziju v realite a myslim ze sem kazdy muze dat svuj nazor,pokud to rekne slusne-jako Xmaela.me se rob i edward libi hodne ale myslim,ze je na tom prispevku taky pravda. -
-
Re: Re: můj názor
no jo...každej máme přece někoho do koho je zamilovanej..ať už je to někdo slavnej nebo ne!!A já??Já jsem blázen do Roberta jako asi každá, která příjde na jeho profil *14* prostě ti slavní hošani jsou k sežrání!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: můj názor
jn každej máme kousek pravdy a pravdu svojí *15* jen se občas musíme zamyslet co reálné je a co ne.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: můj názor
presne tak sem to myslela *15* *4*
-
-
-
-
zase nejaka chytra boze, nevm proc se vzdycky nekdo najde kdo nam ho chce rozmluvit ale kdyz vas to bavi..klidne muzete pokracovat . i love him -
-
Re: Re: můj názor
Ale on tebe určitě doesn't love...to ti nevadí ? -
-
Re: Re: Re: můj názor
ja vim ze on vi ze ho ma rada hodne fanynek, ale ze me nemiluje tak to asi vim ne, ale to je jedno nebudu se s tebou tady o tom hadat
-
-
-
-
Robert
u nás má dnes svátek =) tak vše nej ;* -
-
Re: Robert
Jojo... Všechno nejlepší k svátku :) *14* *14* *5* -
jj.taky všechno nej... *3* *14* -
-
Re: Re: Robert
Aj ja sa pripájam:Všetko naj.naj. *14* -
-
Re: Re: Re: Robert
TAKY MU PŘEJU VŠECHNO NEJKY *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Robert
taky přeju všecno nej nej nej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robert
jojo ....všecinko nejjj *3*
-
-
-
-
-
hmmm ..no ,jj taky taky
-
-
Právě jsem četla recenze na Miláčka a jśem naštvaná. Mám pocit, že i kdyby Robert zahrál cokoliv tak už to jen z principu, že hrál Edwarda ve stmívání bude špatně. Furt tam zmiňují, jak špatně koukal, pak zas koukal moc , pak málo já už nevim. Podle ukázek tam hrají všichni dobře tak co pořád mají.Nechápu.
-
-
Njn.. Co oni už si nevymyslí co? :-D Taky nevím co proti němu pořád mají.. Poslední dobou je toho na něj nějak moc.. :-/
-
-
In touch
hej kupte si novej in touch je tam o Robovi... prej nemuze sehnat zadnou holku.. chudacek *9* -
-
Re: In touch
no tak at prijede do ceska *1* tady by jich nasel hodne
-