Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

...

Tak jo musím podat hlášení..Teď jsem dokoukala Remember Me v češtině..Musím říct,že to není nejhorší vzhledem k tomu, kdo dabuje...
    Je to celkem dobrý takže na to jukněte taky... *4* *4* *4* *4*
  • Prosím poraďte kde stáhnu film Rozbřesk 1.část zdarma, na ulozto.cz to zatím není, víte někdo o něčem? Pokud ano prosím napište protože do kina se teď nemohu dostat jsem dlouhodobě nemocná díky. *3*
    • your-darling
      dnesa jsem to už na ulozto našla... takže už se to stahuje, ale je to jen bez titulků.. *9*

http://www.uloz.to/11168852/twilight-saga-rozbresk-1-cast-the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011-cam-xvid-bida-fg-avi?captcha=no#cpt
      • dá se to stáhnout i z titulkama mám to už shlédnuté a je to super *3*
      • Zuzzanka.k
        Já už to mám stáhnuté, ale jen škoda že tam nejdou titulky. Do kina se samo taky chystáme a už se nemůžu dočkati *5* *5* *14* *14* Je to nádhera
    • Jelikož je to teprve teď v kině,takže na stáhnutí to bude tak za 1-2 *10* *10* .Je to škoda *13*
  • není vubec přitažliví a holkám ve třídě se ten Robert Pattinson líbí nechápu!
    • Jarynka27
      Co na to říct *7* *7* ??''''Každý máme jiný vkus!
      • jj souhlasím... každý má svůj vkus kluka... a nevím proč to sem vůbec píšou... ano je to sice jejich názor,ale tady se nehodnotí jen jeho vzhled... pokud vím... *3*
  • Rozbřesk

Stejně si autorka nechala místo na pokračování... je hodně velký procento že Rozbřesk neni poslední díl!
  • ladyannecullen

HP4

Jé se radši na Pottra nedívaly, bych musela brečet jak tam umřel *9* *9*
    • deniska-l

Re: HP4

jo je to smutny no *9* ...ale zahral to bezvadně *3* *4*
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
  • dotaz

hele lidi , chápu , že se ptám jak pako , ale v čem že je Rob první?:-))jinak gratuluju:-)
    • nik011

Re: dotaz

no v osobnostech 1 misto! ha happy :D♥
      • Re: Re: dotaz

jo dík holky , už jsem to taky zaregistrovala :-)
    • Re: dotaz

no přece tady v top osobnostech je první... *3*
    • Re: dotaz

to taky nechapu
  • veverka14
    viděli jste někdo twilight saga. rozbřek 2.část
    • :DD nikdo to vidět nemohl :D protože se teprve natáčí :D
      • sims120
        Ona bude 11.listopadu 2012 a ani se ještě nenatáčí. *16* *16*
      • latyka
        já akorát nechápu jak je možný, že z první části průběžně utíkalo dost fotek,přeci i video z natáčení z Ria a ze dvojky nic,to snad pak proflakujou postupně schválně nebo nevim *10*
      • Druhá část už je dávno natočená *3* Oba díly se natáčely najednou.
    • Jarynka27
      Už je??? *1* *1* *1* *1* *1*
      • ne není, až další listopad :(
        a nevíty kdy bude trailer nebo tak něco?? :D
        • Jarynka27
          Já vím že není,myslela jsem to ironicky *3* *3* No je to těžký čekat,ještě takovou dobu *13* *13* Trailer ať ani radši neukazují,to by bylo strašný,protože vím jak jsem se nemohla dočkat než jsem šla teď do kina *15* *15* *15*
          • your-darling
            tak to jo :D :D já sem se divila *3*
        • No řekla bych, že trailer se objeví asi jako teď u první části, a to o letních prázdninách *9* Dřív podle mě ne. Což je na jednu stranu dobře, protože kdyby ho měli vypustit do světa už teď, asi by to se mnou bylo k nevydržení *15* Pořád bych o tom mlela a mlela a nemohla se dočkat ještě víc než teď *2*
  • nik011

robert

je mrte hezkej ,je nejjjjj, zacal se mi libit kdyz sem videla stmivaniii ulpne skvelej film *3* *14* *3*
  • ..

Robert a Kristen spolu nechodí kristen má svého kluka tak nevimv ploč všichni vytahujou že spolu zi dva chodí *7*
    • deniska-l

Re: ..

ale kristen se s tim svym klukem už rozešla ;) a je to celkem dlouho ...! *5*
      • miss_cullen

Re: Re: ..

to jo, ale že by chodila s Robertem taky není oficiální *13*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ..

jj, to ani netvrdim *3* ..ale zajimalo by mě jak to mezi nimi je *7* *15*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: ..

to mě taky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit