-
OMG ...
on sem přišel i dneska ??.. No že ho to ještě baví. By se moch zaregistrovat, když je tady tak často ubožák *15* -
-
Re: OMG ...
taky se divim a jeste k tomu lže *9* *9* nikdo nepsal nic s dětma *9* *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Re: OMG ...
jn ale to je jeho problem -
-
Re: Re: Re: OMG ...
ok uz to sem nekdo psal.. ale ja sem to teda nebyla -
-
Re: Re: Re: Re: OMG ...
to jsem netvrdil *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...
ja vim
-
-
-
-
ale jo psal....sem se nudil a četl celou tu stránku s diskuzí *15* ale nevím co to ted hrotíš *15* *15* -
-
ja tu vubec nic nehrotim mě se akorat rob líbí kazdej muže mýt idola a nic tu nehrotim proti tobě *8* -
-
pises ze jsu lhar! a to ja nejsu! -
-
nic se nestalo *15* -
tak ja to tu newidela že by tu bylo neco o detech tak sry *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ty jsi ubožačka! *3* -
-
nemusíš to psát 2x, ale tak to asi většinou ubožáci píšou, že ? *7* *7* *7* -
-
ne ubožáci uráží někoho za jeho názor! -
-
ale já jsem tě nikdy neurážela - podívej se z5 do diskuze *3* -
-
ja taky sry -
very very -
hmm tak to je good -
už jsem psal, že jsem jen chtěl vidět vaši reakci *15* ale jestli sis to vzala tak osobně tak se omlouvám *3* -
to ja taky ne, ale proste me jenom vadi jak si ho tam urazel, ale jestli chces tak s tim pokracuj no kdyz te to bavi -
hele já se necu hádat, ale neměla jsi hned na mě vyjíždět *15* -
nj ale jak pak mam vedet asi ze ses kluk ne -
ježíši...ještě začni ty vole řešit překliky *15* jako bys ses nikdy nepřepsala co? no jo já zapomněl...jsi přece ta dokonalá před kterou musí všichni panout na prdel a brát tvoje názory jako hotovou věc! *15* -
ohh good v tom pripade neumis psat kdyz pises ,rada, -
*15* *15* *15* promin ale já nejsem holka....vím že máš asi trochu problémy s fungováním svého mozku, ale tohle bys asi mohla vědět *15* *15* *15* -
jo uplne mrte se chovam jak velka holka nooo uplnee,hlavne ze ty ses tak hrozne chytra -
proč jako? blb seš tu ty...teda vlastně promiň,,blbka" *15* našel bych i lepší přirovnání, ale nechám tebe psát sprostě, když se cítíš jako velká holka, že umíš mluvit sprostě *15* -
no takovim slovnikem mluvim jenom na blby lidi. tak si zvykej -
no a kdyby náááááhodou jo a slyšel tě mluvit, tak by jsi ho moc neoslnila....utekl by....proč by se měl zahazovat s nějakou holkou co musí mít pravdu že on prostě je krásnej a kdo říká že ne je vůl....a svým slovníkem bys ho asi taky moc neoslnila *15* -
vyser si,a jestli by me chtel? jo tak to vůůbec nevím protoze pochybuju ze ho nekdy uvidim. -
to sis měla rozmyslet než ses se mnou začala hádat a psát my o tom, že jsem vlastně kokot, když nemám roberta ráda!!!což je teda absolutně nesmyslný....myslíš, že by stál o fanynku jako jsi ty????? *15* *15* holka ty jsi naivní *15* *15* *15* -
no tvuj nazor me vubec nezajima , ty me vubec neznas tak klid ok? -
heh...holka teda nechtěl jsem to říkat, ale ty jsi fakt hloupá *15* já ti to neberu, když se ti líbí, aljá si myslím, že je trochu blbec na svůj věk....a to je zase moje věc....taky na tebe nezačnu útočit jak malá holka *15* *15* *15* -
kevine:njn ja sem na tebe tak zlaaa *9* *9* asi budu brecet ty nic neudelas s tim aby se mi nelibil tak proc ti to tak vadi to chci jenom vedet? ja se tady nebudu s tebou hadat -
to teda jo *15* *15* *15* -
myslim ze by se smal vsem tem recim jako: pojedu za nim do anglie nebo: miluju ho nebo: budu s nim mit deti *15* *15* *15* -
*1* *1* *1* -
to teda na 100% *3* -
myslím, že kdyby si přečetl tady tuhle diskuzi tak by dostal pořádnej výtlem *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
no jasně...víš je to prostě blbost řícz o někom, koho vidíš jen na plátně v kině že ho miluješ *15* to nejsou uplně normalní osoby *15* ale vidim ze ty takova nejspis nejsi, ale ta nik011....a rebus....ty se za kazdou cenu zastavaji osyby, ktera by je za to kopla do prdele....myslis ze on o takovy fanynky stoji? on od kazde nechce slyset ze ho milujou...sam se jim ve vsech rozhovorech smeje a kdyby videl jak se ho zastavaji nejspis by rekl ze se umi ubranit sam! -
No taková fakt nejsem - protože ho nemiluju a ani se mi nějak extra nelíbí, ale myslím, že se do něho všichni zbláznili protože hraje dokonalého Edwarda, kdyby ho hrál někdo jiný, tak by měl zase tolik fanynek on *3* -
ty ne...ale ostatní jo...ty asi nejsi taková *3* ale prostě ony uráží někoho jen proto že nemá stejný názor! to je nesmyslný!!!
-
-
-
-
-
ty jsi ubožačka! *3*
-
-
Happy birthday !!!!!!!!
Happy birthday to you Robe!! *3* *3*
*14* *14* *14* *14* -
the best
uz predhonil jacksona, great!! -
TWILIGHT soutěž
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight.
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Dík ;-)
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
:-)
Na jednu stranu souhlasím. Rozhodně by se Robert umlátil smíchy,kdyby to četl. Je to jako válka gangů *1* Ale nadruhou stranu, proč sem leze někdo, kdo ho nemá rád? Osobně si myslím,že je to nějaká unuděná náctka,která si ulítává na našich reakcích a výborně se baví tím,jak se my rozčilujeme. Napříště, bych navrhovala, ji ignorovat a ona toho nechá *3* -
-
Re: :-)
jj přesně,souhlas *1* -
-
Re: Re: :-)
souhlasím s váma , příspěvky typu: "je hnusnej a smrdí" a "je to nějvětší hnusák na světě" mně taky dokážou zvednout mandle , ale tahle holka přece napsala: "není pěknej , není sexy , ničím mně nezaujal." jako , co je na tom špatnýho? *1* každej má právo na názor , ne? je sice fakt , že nás to moc nezajímá , ale to zas nezajímá ji.:-))kdybych se bavila s fanouškem dejme tomu Zaca Efrona, tak mu taky řeknu, nezlob se , ale mně se nelíbí , pořád se tváří jak částečně mentálně retardovanej. je to můj názor :-)) -
-
Re: Re: Re: :-)
souhlasi,ve všech bodech *4* včetně toho efrona *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Ja si toho Efrona musím lepšie obzrieť doteraz som si ho nevšímala *1* *1* *1*
-
-
Máš pravdu ,ale keď ten druhý názor sa tak zle číta:) -
-
jo , to máš pravdu , mně to taky vždycky rozhodí, ale spíš ty příspěvky co svědčej o nízký inteligenci pisatele a celkem nic moc neříkaj.to že se někomu nelíbí a nepřipadá mu sexy mi nevadí.
-
-
Jo jasně,ale určitě jsi natolik inteligentní,že bys nelezla na jeho stránky a psala to tam. Když se jí nelíbí OK, to jí neberu a ani ji nenutím,aby ho milovala,ale ať sem teda nechodí ne? -
-
jasně , souhlasím , navíc ten kdo se mi nelíbí mně ani absolutně nezajímá, natož abych ho chodila někam kritizovat, potíž je v tom , že tohle nejsou Robertovy stránky , je to jen informační stránka a kdo se sem náhodou dostane má možnost přispět názorem , ať už je jakýkoliv :-))možná bychom měli založit nějaký ofiko Robertovy stránky a tam jim to potom můžete pořádně natřít :-))
-
-
-
-
jo..to je fakt...taky se to snažím tak nějak ignorovat,ale někdy je to tak k nasrání,že to prostě nejde... *7* -
Ja už sa snažím to ignorovať.Ja viem,že to robia naschvál,aby nás vytočili:))
-
-
top 10
no tak je zajímavý že nám Kristen postoupila asi o jednu nebo dvě příčky, to je dobře *1* ale my by jsme potřebovaly aby se i Robík vyhoupl někam vzhůru *5* -
foto
Ahojky zadejte si na facebooku jméno robert pattinson a dejte foto a jsou tam ty nejnovější fotky ze svatební noci.... -
-
Re: foto
zkoušela sem to, ale je tam hodně profilů na jeho jméno...jakou tam má profilovku...??:-) -
-
Re: Re: foto
Stojí tam a zanim je bílý pozadí a je napsano herec,ředitel
-
-
-
Rob
ahojky dneska jsem četla na twilight fóru, že prý když přišel domu tak že prý před dveřma měl fanynku a prý ji pozval domu na večeři,,to bych chtěla taky zažít ale asi bych při tom omdlela ale štěstím *14* -
-
Re: Rob
co?? chcu taky -
Re: Rob
kde si to četla??
-
-
Happy B-Day...!
Takže našemu Robbovi je dneska už 23..! Táákže...Happy B-Day..! WE LOVE YOU...! *14* -
plošííííííííím
čau lidi..... nevíte kde bych mohla najit tenhle rozhovor v překladu nebo s titulkama???? pls poradtéééééééééé http://www.youtube.com/watch?v=q1TT A4RDo1o -
-
Re: plošííííííííím
nevim
-