Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

jojo , co by dělala tahle diskuze bez těch děvčat , který si sem přijdou čas od času zašpásovat , trochu pomluvit a zarejpat, potom to jede jak namydlenej blesk, myslím , že sám Robert by se smíchy umlátil v kotrmelcích :-))jen tak dál
    • Re: :-)

p.s.: mrzí mne to , ale má pravdu :-)
  • lucinka9494

auto

Prosim vás nevíte jaký model je auto kterým Rob jezdí v New moon a Eclipse??? *7*
    • Re: auto

Volvo C30
    • Re: auto

ahoj jezdí se svým nááádherným volvem myslim že konkrétně je to C30.
      • your-darling

Re: Re: auto

neni C30 jenom v prvním díle??
        já mám takovej divnej pocit,že ve dvojce má jiný auto..a jestli ne jiný auto tak určitě jinou barvu...
        • lina25

Re: Re: Re: auto

Ve dvojce je to taky volvo ale nevím jaký druh...V Eclipse by pokud si dobře vzpomínám měl opět jezdit svým stříbrným volvem. Teda aspoň podle knihy. Tím pádem se omlouvám za překlep že je ti Volvo C30 v New Moon. Teď jsem se schválně koukla na film.
          • lucinka9494

Re: Re: Re: Re: auto

mocinky děkuju *1*
      • lina25

Re: Re: auto

Přesně tak je to Volvo C30
  • upss

DOKONALOST SAMA!!!

When can you live for ever what do you live for? for Rob!!!!!! I LOVE ROBERT PATTINSON!!!!! 4EVER!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hougerka.edward

Výměna

Hm...podivnéé...to jsem se zase toho dočetla on nosí její čepici ona zase jeho třičko *7*
    • Re: Výměna

Jo, nosí, viděla jsem nějaký fotky, kde jejich oblečení porovnávali a některý kousky byly stejný. Takže buď spolu nakupujou nebo si fakt vyměňujou oblečení *15*
      • kikines

Re: Re: Výměna

byla bych pro tu druhou možnost *4*
    • nik011

Re: Výměna

no to je veli veli velice podivnee
  • kordelie

robík

Není krásnej jen ve filmu ae i v normálu. vypadá jako anděl který k nám sestoupil z nebe. Moc ho miluju. roberte i love you. *14* *14* *14* *14* chtěla bych ho mít tady u sebe aby byl pořád se mnou *4*
    • loba27

Re: robík

*1* *1* jen škoda, že on o tobě neví co? *15*
      • Re: Re: robík

Seš pesimista
        *5*
    • -m.a.t.l.a-

Re: robík

Nic proti, mám Roberta moc ráda,... máš pravdu, že je krásnej a talentovanej...ale z toho tvého příspěvku to vypadá, spíš, jak kdybys do něj byla skutečně zamilovaná..??!.. *7* *15* Jak tomu mám rozumět??
      • Re: Re: robík

no já ho znát zamiluju se do nej určite raz dva :) a neni sama kdo ma tyhle sny!:) *14*
    • Re: robík

asi tak..
  • **první místo**

Aaaaa! Lidi, Rob je první! Juhůů! =o* *14* *14*
  • Dotaz

Oni spolu s Kristen nejsou? Já jsem myslela,že jo... =)
    • your-darling

Re: Dotaz

jééj pořád to samí..:-)
      Víš popravdě on nikdo pořádně neví jestli spolu jsou nebo ne...už sem kvůli tomu přestala číst bulvár, protože mi z toho hrabalo..:-O
      Děsný..takže se neděs, ani nejásej...nikdo to neví na 100%... *4*
      • Re: Re: Dotaz

Někdo to ví na 100% Rob i Kristen *14*
        • your-darling

Re: Re: Re: Dotaz

jo no..:-D ale těch se asi nezeptáme...:-)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Tjn asi tak..ale stejně jsem toho názoru že spolu nejsou...jsou jen přátelé nic víc *1*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

zítra nebo ještě dneska..:-D
              se zdejchnu z intru, zabijou mě, ale já budu happy...xDxDxD *15* *15* *15*
              hele nám fakt jebe..:-)
              *14* *14* *14*
            • jackie28

tjn složíme se a letíme *1* *1*
            • your-darling

hele víš co..rozbijeme prasátko a zaletíme si na otočku a zeptáme se ne..:-D
  • Rob by vedle sebe potřeboval někoho jako je Teresa Palmer(koneckonců je dost podobná Kristen ne-li hezčí..akorát blond s modrýma očima, kdežto Kristen je bruneta s hnědýma očima)....takový malý sluníčko věčně rozdávající úsměv a nabytý energii, prostě optimistka v každé chvíli... kdežto Kristen je chladná.. netroufám si říct pesimistka protože to nevím ale optimismem nepřetéká..jen si račte všimnout jak Robert taky pořád rozdává úsměv a je optimista ve většině situacích...proč se teda musí vybíjet s Kristen když si můžou doplňovat energii navzájem s Teresou...koneckonců kdyby se opravdu našli byl to úžasný pár..mladí, krásní, bohatí a slavní..... ps. to že je Kristen chladná jsem si nevymyslel jenom tak...za 1. půlku jsem věděl sám a druhou půlku mně potvrdila Ashley Greene když měla charakterově popsat kolegy ze stmívání
    • Zuzzanka.k
      Proč jim to prostě nepřejete? V soukromí si můžou skvěle rozumět a doplňovat se *5* . Vždyť jsou krásný a mladý pár *4*
      • jackie28
        mno já nwm mě Krist k němu nesedí....Bez urážky...
        • Zuzzanka.k
          Možná k sobě sedí a možná ne, každopádně na to musejí přijít hlavně oni dva *4* . Mě by k němu více seděla nějaká veselejší osoba, ale jak říkám v soukromí může být úplně jiná, než je na veřejnosti. A jak to v Holywoodu bývá, taky se může stát, že u natáčení nějakého filmu se jedene, nebo druhý zamiluje do jiného hereckého kolegy a lásky bude konec, mimochodem ne první a ani poslední. *5*
          • your-darling
            taky si myslím, že my to nemůžeme soudit, protože jí neznáme a nemůžeme říct jestli se k sobě hodí nebo ne... :) ani nevíme jakej je Rob, natož aby jsme říkali, kdo se k němu hodí a kdo ne... :) *14* *14*
    • IsabellSwanCullen
      Co ty víš jaká je Kristen v soukromí s Robem *1* *1*
    • Mno jo jenže v tom je třeba problém...Rob v jednom rozhovoru prohlásil,že blondýny nejsou jeho typ že je na brunety tak nwm....a ještě musej bejt bláznivý,chytrý a tajemný,..ale nwm co je na tom rozhovoru pravdy *1*
      • your-darling
        já vůbec nechápu, že tohle řešíte... to je jeden rozhovor vedle druhýho... v každym napíšou něco jinýho, jenom aby uspokojili co nejvíc holek a je to...
        to je snad na něm, kdo se k němu hodí, ne?? :)
  • your-darling
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F-QX_L-CKVY

hlavně ta poslední část videa... :))
    • Jarynka27
      Mě to nejde spustit *13* *13*
      • your-darling
        mě už taky ne... to mě mrzí, zkusím jiný odkaz... Ale myslím že to samé video je na diskusi v Breaking Dawn 2 :)))
      • Mě taky ne..
  • b.e.t.u.l.i

....

Nevim proc to tak je.... ale sem zamilovana do edwarda cullena s robertovým ksichtíkem.... rozumíte co tím mysslím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit