-
13.5.
Happy birthday to YOU!!!!! *14* You are exactly my brand of Heroin.... *14* *14* *14* -
-
Re: 13.5.
*15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* souhlas!!! *15* *15* *15* *15*
-
-
dva v jednom
Dnes jsem ségře k vánocům koupila oficiální průvodce filmem New Moon, takže si jí přečtu a vychutnám a ještě udělám radost ségře -
-
Re: dva v jednom
tyjo.. taky bych je moc chtela, jenze nejsou penize .. tak snad jezisek :) nebo po vanocich.. :) obe stojej 399? :)) -
-
Re: Re: dva v jednom
jj, na arara.cz je akce Nový měsíc cca 330, ale zase dáš za poštovné.
-
-
jj taky musím říct, že mám oba průvodce a jsem z nich opravdu moc nadšená *3* fotek je tam moc, povídání je tam dost, prostě super. těším se pak jak si koupím i průvodce na Zatmění *3* -
jsou v tom nádherný fotky,mam průvodce jedničkou a dvojkou a je to krásný, fakt jo *14*
-
-
největší blbec na svete
-
-
Jsi největší krá*a na světě
-
Jojo, taky se mi zamlouváš ! *15*
-
-
KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3* -
:-O
Osmý místo :O :( a ,,Myslivec,, je na sedmým :( :S -
To máš pravdu ILI
-
:DXD
mno prostě sladous nikdy jse mi tenhle herec moc nelíbíl ale tet po stmívání mno prostě nádhera :D ..jinak dávám dokupy oficiální fankub tohodle sladouse a filmu stmívání zájemci at se ozvou na moje icq 496201843:):) *7* -
myspace
lidičky slyšela jsme že rob je na myspace tak to chci s etam dostat ale jak si mi to nejde... -
-
Re: myspace
ja myslim že jsem ten jeho profil našla nebo něco ja se v to m moc neviznám tak newim *3* *3* *3* *3*
-
-
:)
no je pravda ze Robert je hlavne krasnej jako Edward.. *15* Jako sam o sobe je taky peknej ale jako Edward je uplne k sezrani... *15* -
trailer
ahoj,nevítě někdo jak to vypadá s tím trailerem k eclipse??obávám se,že dříve uvidím film než trailer *15* -
-
Re: trailer
no to nevím, ale taky by mě to zajímalo, o měsíc se opozdili....
-