Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidus5

13.5.

Happy birthday to YOU!!!!! *14* You are exactly my brand of Heroin.... *14* *14* *14*
    • mysak.kol

Re: 13.5.

*15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* souhlas!!! *15* *15* *15* *15*
  • sanny28

dva v jednom

Dnes jsem ségře k vánocům koupila oficiální průvodce filmem New Moon, takže si jí přečtu a vychutnám a ještě udělám radost ségře
    • b.e.t.u.l.i

Re: dva v jednom

tyjo.. taky bych je moc chtela, jenze nejsou penize .. tak snad jezisek :) nebo po vanocich.. :) obe stojej 399? :))
      • sanny28

Re: Re: dva v jednom

jj, na arara.cz je akce Nový měsíc cca 330, ale zase dáš za poštovné.
    • vrtulka

Re: dva v jednom

jj taky musím říct, že mám oba průvodce a jsem z nich opravdu moc nadšená *3* fotek je tam moc, povídání je tam dost, prostě super. těším se pak jak si koupím i průvodce na Zatmění *3*
    • Re: dva v jednom

jsou v tom nádherný fotky,mam průvodce jedničkou a dvojkou a je to krásný, fakt jo *14*
  • největší blbec na svete
    • Jsi největší krá*a na světě
    • Jojo, taky se mi zamlouváš ! *15*
  • martinkooooooo

KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3*
  • nikkolaczz

:-O

Osmý místo :O :( a ,,Myslivec,, je na sedmým :( :S
  • To máš pravdu ILI
  • :DXD

mno prostě sladous nikdy jse mi tenhle herec moc nelíbíl ale tet po stmívání mno prostě nádhera :D ..jinak dávám dokupy oficiální fankub tohodle sladouse a filmu stmívání zájemci at se ozvou na moje icq 496201843:):) *7*
  • myspace

lidičky slyšela jsme že rob je na myspace tak to chci s etam dostat ale jak si mi to nejde...
    • erikaa

Re: myspace

ja myslim že jsem ten jeho profil našla nebo něco ja se v to m moc neviznám tak newim *3* *3* *3* *3*
  • b.e.t.u.l.i

:)

no je pravda ze Robert je hlavne krasnej jako Edward.. *15* Jako sam o sobe je taky peknej ale jako Edward je uplne k sezrani... *15*
  • trailer

ahoj,nevítě někdo jak to vypadá s tím trailerem k eclipse??obávám se,že dříve uvidím film než trailer *15*
    • nikolousek1

Re: trailer

no to nevím, ale taky by mě to zajímalo, o měsíc se opozdili....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit