Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

titulky mi nevadí

ahoj, sice to je s titulky a všichni pláčou a brečí že to tak je, ale já jsem naopak nadšená. Twilight s titulky se mi líbilo víc, než dabované. Dabing totálně zkazili, nemyslíte? Sice si na to člověk zvykne, ale slyšet originální hlas Roba je k nezaplacení. Strašně miluju, jak v jedničce ságy se ho Bella ptá, jak se dostal k ní do pokoje a od odpovídá: Oknem?
    Prostě jako by o tom nebyl sám přesvědčen, má v hlase otázku, no parádní...prostě angličan, jak má být, nemyslíte. Proto se těším na to, že to bude s titulky. Jeho hlas nikdo nedokáže pořádně nadabovat a i když si myslím že Honza Maxián je dobrej dabér, Roba prostě nedal. Co?
    • Re: titulky mi nevadí

s tím oknem máš pravdu, já zase žeru to jeho seven seven v v druhé odmocnice pí
    • Re: titulky mi nevadí

mas pravdu.Taky souhlasim ze Jan Maxian dabuje dobre a k edwardovo hlasu se vubec nehodi.
    • jenah

Re: titulky mi nevadí

nooo souhlas..titulky jsou nejlepší..zaprvé si to můžeš dopřeložita za druhý - herci to prožívají, dabing to neprožívá
      jooo taky miluju angličaqny:))) vůbec ten film je nááádherneeeej a kniha taky:)
  • blabla

Betuli proc cune? *15* *15* takhle ja premyslim porad:D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15*
  • Remember me

Hey videlis jste uz nekdo Remember me?? a jestli jonevite kde by se ten film dal sehnat???? *1* ...a Robííííík je fakt nejky užasnej!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Remember me

myslím , že ho ještě určitě nikde neseženeš.tak čtvrt roku počkej , nebo do kina:-)
      • Re: Re: Remember me

tak jo ja teda pockam (pokud to tu dobu vydrzim!)
        A Robiik je 1 nej osobnost!!!Jupiiii on si to zaslouzi *3* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Remember me

Je na ulozto.cz,ale nahraný z kina a bez titulků ...
          • Re: Re: Re: Re: Remember me

jo , to tam bylo hned druhej den po premiéře , ty lidi jsou stejně mrchy :-)
  • bellinka

Blaznovství

To ams teda pravdu *15* ze jsi pravnicka *15* mno mensi detajl mnooooo *15* *15* Jo a mas pravdu ses blazen *15* *15* *15* ako jaaaaa *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: Blaznovství

jj sme blááázni a mame z toho radost vid? *15* *15* *15* jj takovejch malejch detailu si prostě nevšímam *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: Blaznovství

a jakou z toho mame radost! *15* A i dkyz nmam nekdo nadava nebo s emu to neliby at nam..... pste jenom rkeknu svuj nazor *15* jenomze nas to jaksy nezajima *15* at si delaj co chtej *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Blaznovství

přesně taaaaak *15* *15* sou prázdniny tak co by sme tady takle nepsali vid *15* *15* proooostě sem štastnej magooor no *15* *15* jj nazory berem vid *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Blaznovství

Presne my mame pravo si uzit prazky i kdyz jsme doma zavreny=D....Presne *15* jako pste tady zavidej mnooo!..ze jsem se nasly *15* ty woe jeste ted z tho nemuzu *15* a asi ejste dlouho nebdu moct *15* betuli pste nejlepsiiii *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Blaznovství

jooo to sme dvě ja sem z toho taky pořád ve výtlemu *15* ale toe dobře pač se směju rada *15* a hlavně pořád a asi úplně všemu *1* NAŠLY SME SE ACH TOE KRASNY *1* *15* *15* ach juu musim ...tak pp ... *14* se těšim na večer *15* *15* mtr *15* *15*
  • suskaaa

Narozeniny

Taky přeju všechno nej
  • plsky poradte

lidi vy tay porad melete o tom jejich polibku a ja vubec nevim o co go..... kde bych se mohla podivat?
    • Re: plsky poradte

aspon dik smi moch rict priste hovno pro tebe jasny
    • Re: plsky poradte

http://www.youtube.com/watch?v=28NV hNeu3bk
  • blabla

Betuli proc kvuli tomu jaky tam ma myslenky ma byt cune ? *15* ja jsem tim padem uplny prase:D:D *15* :D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

No ja nevim :D ale proste kdyz sem cetla stmivani,novej mesic... a pak najednou pulnocni slunce byl uplne jinej nez v Bellinejch myslenkach a pocitech :) vzdyt si to vem jakej zdrzenlivej byl.. ale asi mas pravdu ze kluci sou uz takovy a do mysleni jim nevidim :)
      jinak mam tak celkove rada vsechny herecky z TS a docela me nastvali tim, ze do Eclipse vymenili Victorii! Nekde sem cetla ze ta herecka co ji ted hraje ji puvodne hrat nechtela protoze tam mela jen malou roli a ted v Eclipse kdyz bude mit jednu z nejhlavnejsich se najednou rozhoda ze ji chce hrat.. no ale nic.. A mam rada i Esmé o tý se tady nikdo nezminil :) hraje totiz i v chirurgach a ty mam rada takze i ji *15* A Kristen no.. mam ji rada to jo hraje pekne ale ten jeji uces ted a v Eclipse ta paruka je děsnáá! Nechápu, že si ty vlasy nemohla nechat zase obarvit zpátky. Jo chápu možná se jí to líbí ale už jen kvůli filmu a fanouškům to mohla udělat. Nemyslíte?!
      Ashley mám hodně ráda jako postavu Alice. Přijde mi taková milá *4* Hlavně v knížce ji mam rada :)
      a Nikki..ta se mi začala líbit až teď poslední dobou, když sem viděla s ní třináctku a úkladnou vraždu :) Je opravdu moc pěkná, ale jak ste tady psali s tím že by mohla hrát Bellu.. myslím že by se na ní moc nehodila, nebo nevím jak vy ale Kristen mi v tý roli sedí víc ale možná je to jen věc zvyku *4* ...omlouvám se, že sem se tak moc rozepsala ale sem nemocná a začíná u mě nuda.. :) znáte to :) pěknej den *3*
      • Re: Re: blabla

Esme hraje v Chirurzích??? KOHO?? Já je taky miluju, ale nikdy jsem ji tam nezaznamenala... =)
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: blabla

Hraje Evu..Rebeccu :) Byla tam těhotná :) .. no mozna ze se tady zacina bavit i o jínejch tematech nez jen o Robertovi, ale uznejte zas se tu neco deje :) a vsadim se ze kdyz prijdete na neco o cem by se dalo mluvit(psat) vsichni se k nemu moc radi vratime :)
      • maeve

Re: Re: blabla

Na to, že to má být diskuse Roberta Pattinsona se tu probírá úplně něco jiného. Tohle není kritika, jen mě to překvapilo, že jsem to tu našla *15* *15* *15* *15*
        • vrtulka

hmmm trošku nám ta diskuze ujela *15* *15* *15*
    • xcornelia14

Podle mě Nikki, i když nemá moc prostoru v TS.(však ono se jí dostane) hned po ní Ashley.. a Kristen je u mě až nekde na konci.

stejny nazor *3* ale takto to jde u me jen co se tyce vzhledu... kristen vitezi jako herecka, ale to je zase taky tezky soudit, protoze ona tam ma prostoru celou hodinu a pul kdy tam neco mluvi.. rose tam rekne dve vety... kdyby on hrala Bellu, tak by treba byla jeste lepsi nez kristen..kdovi *15*
        • xcornelia14

Já nejedu podle vzhledu žeo;) Ale Kristen mi prijde strasne nesimpatická.. a taková že proste jí nekdo neco zadá ona to udelá a šrumec.. Nikki... si k tomu dá svoje výhrady a pak nakone to stejne splácá po svém;)
    • anusqa

POdle mě hrajou všichni dobře ale Kristen asi nejvíc nojo a Kristen mám nejradši a pak až Ashley a Rosalie mi nějak nevadí *4*

ja si myslim ze kristen hraje skvele, ale vem si kdyby treba nikky nebo ashley hraly bellu, tak by treba mohli byt aji lepsi *15* no ale bohuzel Kristen ted vypada strasne....
    • vrtulka

pro mě je na prvním místě Ashley, pak Kristen *3*

*15* no kristen hraje z nich asi nejlepe, ale ashley je mi vic sympaticka a vic cut, ale nejvic sexy je rosalie *15* *14*
        • vrtulka

Rosalie je pěkná, jenže si nemůžu pomoct, mě v New moon vadí ta její paruka, nesedí mi *9* ve Stmívání to je něco jiného, tam se mi Rose líbí moc a když bych to měla brát ve skutečnosti tak Nikki ani neřeším, to je kus *3*
          • Re: Re: Re: Re: blabla

no jako v te jednicce sem si taky rikal... ty vole co ji to dali na hlavu *7* a dost me to stvalo, protoze ji to spis na krase ubralo, ale pak sem si spravil naladu ukladnou vrazdou *15* jako jen doufam ze dostane ve 4.dile nejaky poradny dialog *5* *15*
        • Re: Re: Re: blabla

souhlas... kristen je lepší herečka, ale raději mám ashley... a rosalie nemusím ani jako postavu ani jako herečku...
    • Re: blabla

Nejlepší herečka je asi Kristen... =) a hned po ní Ashley =)
  • Robik

Neviete ci je na youtube Robik ako spieva?Je aj spevak ale ja ho nemozem nikde najst. *9* A blahozelam Robikovi k prvemu miestu *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Robik

nevím jestli je na youtube, ale když zadáš R.Pattisnson never think , nebo let me sign tak ti to určitě něco najde.ale mně se moc nelíbí , jak Rob zpívá ,bohužel
      • Re: Re: Robik

Dakujem za pomoc.Nasla som to a musim s tebou suhlasit ani mne sa moc nepaci ako spieva.Vobec mi ten hlas k nemu neide.Ale ako herec je uzasny a najlepsi *4*
  • VeronikaLautner
    Nemám ho rada .. a proč to sem píšu ?? A co dělam vůbec na jeho blogu?
    Vy taky lezeta na Taylorovo Blog a říkate že Jacob Balack je hnusný a tak ja vám říkam že tenhle vaš maník je taky hnus :) *12* *11*
    • A koho to zajímá? *1* Mimochodem nauč se psát, moc ti to nejde. *4* *3*
      • Asi tebe, když reaguješ. *3* *1*
        • tru s tebou se nekdo bavi ze pises?
          • Baví se semnou dost lidí. *3* A napsala jsem to snad tobě??? Kdyžtak se přihlaš, jen mateš.:D
  • Hledala sem

Hledala sem film Twilight rozdělený po částech ale, nenašla jsem tu část jak je Edward u Belly v pokoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit