-
fuuuuuuuuj
podle mě je top kretén debil smraďoch hnusák slizoun kretén magor idiot kripl hnusák plesnivej čuně smradlavá debilní spermie která byla vyslána aby zničila svět a johny depp je nej *10* -
-
Re: fuuuuuuuuj
achjo achjo jak se muze zrodit takovahle blbka -
sorry, nejsi chlap, jsi kreténka a čůza *16* -
na tebe jsme čekali kreténe!!! *16* *16*
podle sebe soudím tebe, co? imbecile zakomplexovanej. kéž by se ti střeva zauzlovala *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8*
-
-
miluju edwarda
teda lidi nechci nic rikat...ale robert sam o sobe neni k sezrani, vazne k sezrani je edward, ja ho proste miluju -
-
Re: miluju edwarda
njn ja roba -
-
Re: Re: miluju edwarda
Souhlasím!!!Edward by přece bez Roberta nebyl pravej Edward *7* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: miluju edwarda
jn:D
-
-
-
Re: miluju edwarda
souhlasím se tebou! Edward je nejlepší *14* *14* *14*
-
-
...
Hej lidi ,nechápu proč musíte dělat rozdíl mezi Michaelem a Roberetem ,a vůbec ....Každej je něčím nadanej ,každej je uplně jinej. A vubec proč srovnávat zrovna tady tyhle dva ? Nechápu :D *4* -
-
Re: ...
taky nechapu proc je srovnavaj§..jo mam rada oba!..akorat Roberta jak se to vezme ja spis Edwarda nez Roberta ..a Majkl?..no to NC pste jako to neni co dodat!..
-
-
My Blogííís ;-)
Pls mrkněte na můj blogíís:http://papirek256.blog.cz /
díík moc ;-) -
-
Re: My Blogííís ;-)
kdyz ten blog neni o roboj nebo o stmivani tak to sem nedavaj
-
-
facebook a Robínek
Holky, tak jsem nechala na facebooku otázku pro roberta, který bude odpovídat přes video??? na otázky týkající se Remeber me, ale nepodařilo se mi zjistit kdy, každopádně otázky jsou už uzavřené, takže čekám, že mi 100% odpoví. -
Já ho miluju
Já Roberta moc miluju. Je to můj miláček, i když nejezdí na východ. Odepiš mi lásko *14* *14* *14* *14* *1* *3* *5* *9* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9* -
-
Re: Já ho miluju
tak to nejsi jediná *1* já ho taky moooooooooooooooooooooooooc lavuju,už jsem na něm tak závislá že to ani neni možný *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU ROB *14* *14* *14*
-
-
Taaňa
NADHERNY TYPEK !!! Myslim reziserka urobila perfektne obsadenie rolí do Twilightu, na Edwarda sa hodi uplne, ked som kukala Twilight tak bolo vidiet ze z neho vyzaruje ta tajuplnost a krasa co ma Edward, len mohla reziserka trochu viac zapracovat na efektoch ale inak je Twilight uplne bezchybny film !!! -
Vše nej.
Ahoj!Přeji ti všechno nejlepčí k narozkám!Jsi fakt fajn herec a moc se těším na nový měsíc!MTMR a ještě jednou vše nej.!
P.S. S Kristen jste fakt nejlepší pár tak to dejte dohromady moc vám to spolu sluší! *4* -
novinky
tak se zase dovídám pěkně zajímavý věci... -
-
Re: novinky
jaký třeba..:-) *4* *4* -
-
Re: Re: novinky
no třeba že používá dvojníka nebo co, že mu fanynky lezou krkem -
-
Re: Re: Re: novinky
no jako já se mu upřímně nedivim že mu fanynky lezou krkem hl... *1* *1* mě by taky vadilo,kdybych byla slavná, že by mi psali náký úchylný nadržený věci...a co by se mnou dělali nedělali...a už kvůli takovejmhle až moc šílenejm fanynkám skončil pod autem takže jako...mě je ho celkem líto a nezávidim mu to s čim se kolikrát potýká..skro se samouz uječenou a upištěnou havětí když to tak řeknu..viděj ho,začnou pištět a letěj za nim...to my některý kdyby sme ho potkali bysme jen nevěřícně čuměli a nevydali ani hlásku,a nebo vykoktali hi Rob a nebo utekli-že bysme se styděli,a nebo bysme vomdleli...oni když ho viděj mu divže nepadaj kolem krku a do náruče *1* *1* řeknu jediný..nechtěla bych bejt slavná a už v.bec ne profláklá jako nadpozemsky krásná upírka *1* *1* jako on jeho znaj jen jako upíra Edwarda a jen kvůli tý roli ho zbožnujou..sou takový co ho maj rádi jako jeho Roba,ale drtivou většinu zblbnul jako Edward -
-
Re: Re: Re: Re: novinky
jo no taky naprsotej souhlas..:-)
Popravdě nevim co bych dělal kdybych ho viděla..asi bych byla uřvaná jako ty ostatní, nwm, ale nějaký to už přeháněj...Jak že jim cestu k autu dělají bodyguardi apod..:-)
hodně lidí to přehání...(možná sem mezi nima..:-D) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
no profilovka vypadá hezky, ale ještě sem jí neviděla celou, takže na to ted jdu...:-)
*4* *4* -
mno možná to tak hrozný je podle mě jo....já jsem na tý svojí profilovce...a na druhým vobrázku je Rob *1* -
hele klidni jo...:-) sice nevim jak vypadáš, ale nemůže to bejt tak strašný ne...stejně tu řešíme hrozný sra*ky..:-D
prostě je to Robert..je super, žeru ho a víc hrotit nechci..:-P -
by se lek až by vylít z kůže...já takovej humus..by měl noční můry ze mě akorát *1* *1* -
asi tak mno...:) *14* *14* -
Tjn asi tak..i když když se nad tim zamyslíš kdybys ho viděla *1* *1* tak by to mohlo bejt ještě dost zajímavý..u mě by třeba házel držku do kanálu *1* *1* -
jo tak to byla druhá a třetí možnost..:-D
Stejně si nedovedu představit, že bych ho viděla, tak co tu do háje řešíme..:-D *15* *15* *15* -
lucí dík za souhlas... *1* your darling:no já myslim že bys uřvaná nebyla....myslim že bys koukala jako puk kdybys ho viděla a nezmohla se na slovo..to já bych bud zdrhla a nebo vomdlela *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: novinky
stoprocentně s tebou souhlasím
-
-
-
-
-
....
vsimly ste si někdy když je člověk do někoho zamilovaný tak si ho ve svoji představě zlepšuje až do dokonalosti mno to same je tady a Rob má určitě nějaký mouchy, ale řekněte není sladkej... *14* *14* -
-
Re: ....
njn nejuzasnejsi clovicek na planete *3*
-