Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling
    áá konečně sem se dočkala...
    trailer k BEL AMI je konečně tady..
    http://www.youtube.com/watch?v=pUMgl39e_x4&feature=youtu.be

jen si nepamatuju, že by DuRoy v knížce shodil nějakou ženu na zem... ale jinak snad dobrý... :D *3* *3* *14* *14* *14*
    • shodí a zbije milenku Clotilde, protože mu vyčte, že si bude brát Suzanne
  • nevíte si rady.. příjdu na osobnosti a najednou nejsem fanouškem nikoho.. nikoho v přátelích vůbec nechápu *8*
    • your-darling
      myslím, že se něco podobnýho stalo víc lidem...
      A nemáte někdo tušení proč Rob vůbec není v žebříčku top osobností... Včera byl na 3. místě a teď není ani pod desítkou... Štve mě to, protože mě to nebaví vypisovat do vyhledávače :D
      • latyka
        já myslim,že tam za chvíli zase bude *4* hezky rychle stoupá
        • No doufám! protože on do top 10. rozhodně patří!!!
          • your-darling
            už tam zase je, podle mě to byla ZASE tak jejich chvilková chyba... poslední dobou jich mají nějak moc... :)
            Psala sem adminovi, co se s tím děje, ale že by chvátal s odpovědí to se říct nedá :D
  • elizabethd

How to be viděli???

Hele viděli jste někdo z vás filmík s Bobíkem How To Be??? *7*
    • b.e.t.u.l.i

Re: How to be viděli???

nn nevidela ale hodlam videt vsechny filmy s nim *3*
  • deniska-l

<3...<3

...Tak dlouho jsme si tu o tom psali, plánovali a dneska je to tady!!! *15* ...ROBOVI NAROZKY!! *14* ...uteklo to strašně rychle a už je tady 13.5., dneska je Robovi 23 *5* ...A já mu chci popřát jenom to nejlepší, hodně zdravíčka, lasky, hodně úspěšnych rolí a věřím že o ty nebude nouze, pač seš výborný herec a ja doufám, že takový zůstaneš pořááád! *3* ...TAKŽE .. PROSTĚ A JEDNODUŠE HAPPY BIRTHDAY!!! *14* *14* ...a pořááádně je oslav *15* !...a doufááám že tě uvidím na festivale ve Varech!!! *4* *3* ...MTMMMMR *14* *14* *14* *14*
  • Rob+Kstew

Ahoj. Pro všechny, kdo pochybují o tom, jestli se Robert a Kristen mají nebo nemají rádi - důkazní materiál, jsou to den staré fotky :-D
    http://www.twifans.com/profile s/blogs/34-photos-inside-kol-hq-amp
    (nezapomeňte vymazat mezery). Myslím, že s e k sobě měli víc než jen obyčejní přátelé *14*
    • kikines

Re: Rob+Kstew

No na těch fotkách to vypadá vážně důvěrně *15*
      • bellinka

Re: Re: Rob+Kstew

videla jsme fotku kde se drzej za ruku!..tak jako!Je to jasnyyy
    • Re: Rob+Kstew

ale oni spolu opravdu chodej Robert to verejne prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards a taky se to psalo v jednom anglickym casopise a kristen se pry strasne rozciluje ze je ted budou jeste vic sledovat
      • Re: Re: Rob+Kstew

a je někde na netu video z toho předávání,kde to opravdu říká??
    • nik011

Re: Rob+Kstew

nevm no ale tohle sem uz videla 5x, proc to nemaj nejak aby to ylo videt jestli se fakt libali tak to je jasny no ze se nebudou libat pri svetle ale pri tme...
    • Re: Rob+Kstew

No nevim nevim..neřekla bych,že to dokazuje,že spolu chodí..ty první fotky jsou tak rozmázlý,že nikdo nepozná,jestli se líbaj nebo jen z blízka povídaj ...
      • bellinka

Re: Re: Rob+Kstew

No nejdriv to vypadalo jako normalne pratele..ale pa uz to je dost podezrely nooo! *7* *7*
  • your-darling

filmografie...

čau lidi..jde u herců upravit filmografie nebo popřípadě u filmů přidat herce..??
    *7*
  • lenkaaaaa

lll

ahoj holky *3* o co jsem přišla? *15* *1*
  • deniska-l

videjko...xD

tak tohle sem udělala Robovi k narozkáám *15* njn sem blázen...tak jestli chcete tak jukněte... *3*
    ... http://www.youtube.com/watch?v=moo9eAvxt58 .... *15* *15* *15* *15* *14* *14* ..kujííí:)
  • kikines

MILUJU HO

Miluju Roberta Pattinsona je k sežrání fakt, ale Taylor Lautner je taky good, ale ve knížce mě nasral, nasrala mě trochu i Bella, páč se líbala s Jacobem ...Jo a neříkám miluju Edwarda Cullena, protože to není jeho pravá osobnost . *14* *14*
    • hougerka.edward

Re: MILUJU HO

To asi mi všechny...nejseš jediná kdo se nám tu zamilovalxo*=o*xD *14* *14* *15*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: MILUJU HO

Tak to v tom souhlásím jen s někým.. *1* *1* .. já žeru jedině Roberta!!!:o)):o** koneckonců Edward Cullen je jenom fiktivní postava.. *9* *15* tudííž.. team ROBERT, jedině..:o) *14* *14* *14* xP
  • Edward

Nechapala som preco ma Robert tolko fanusikov a co je na filme Twilight take mimoriadne,ked ma taky uspech.Zo zvedavosti som si ho pozrela len nedavno a som MIMO.Edward ma dostal som v tom az po usi. *14* *14* *14*
    • lejonkaas

Re: Edward

ahoj je to už dávno , ale pamatuju si to naprosto přesně . Moje kámoška Verča hrozně miluje stmívání a pořád o tom mluvila a říkola jak je to uplně báječný.Bylo to asi tak před rokem a byla neděle.Ráno jsem se vzbudila tak v 10 a nudila sem se a tak sem šla s Verčou pokecat na icq a já jsem jí řekla že mi má poslat teda ten odkaz na stažení toho stmívání že se na to až budu mit čas podívám.No a tak mi ho poslala a pak řekla že už musí jít no a tak sem neměla co dělat a začala jsem si stahovat to stmívání . No a pak jsem se na to koukala no a jak sem se na to poprví koukla byla jsem z toho uplně vedle no a celej den sem se na to koukala vyšla jsem z pokoje jenom na jidlo .Druhej den jsme s Verčou o celý sáze kecali celý tři hodiny. Pak sem to ukázala i Míši mý nej kamošce a tý se to taky líbilo .Já to prostě uplně miluju.Všechny 4 knížky jsem přečetla několikrát : stmívání zatím jenom 2x ale to se dožene , nový měsíc taky 2x ale tet sem ju dostala k narozkám a tak se na nu taky chystám , zatmění jsem četla 3x a ze všech se mi nejmíň líbilo na mě je tam moc jacoba ale taky bylo hezký no a rozbřesk je ze všech nej ten jsem přečetla zatim 5x. A i půlnoční slunce celejch zatím napsanejch12. kapitol. Založila sem si i blog o twilight saze. Bew moon byl taky krásnej film a už se hrozně těším na Zatmění. A dodnes sem Verči vděčná že mi poslala ten odkaz.DÍKY VERU. a tady je můj blog koukněte a zapojte se prosím do twilight bleskovky nebo zanechte komentík .díky.
    • your-darling

Re: Edward

Nevěřila sem teorii,že je to návykový..taky až do nedávna...
      fakt..kdo to viděl,tak se tu to líbí a to samí je s Robem... *14* *14*
      Lovíkuju ho moc.... *3*
      • Re: Re: Edward

ja som dokonca z neho tak scvokla ze som pozerala koli nemu Harryho Pottera a to fakt take filmy nemusim *1* *1*
    • Re: Edward

ekgf asnhjvfgtysjfvbe???
    • Re: Edward

vítej v klubu :-))
      • Re: Re: Edward

Dakujem za prijatie do klubu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit