Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

New moon

Nevite nekdo jestli uz nekso napsal takovy ty ,chyby´ v new moon.. jako byli ve stmivani? docela by me to zajimalo :)) ikdyz ja si zadny nevsimla :¨)
    • 1005nc1989

Re: New moon

tak se na ten film podívej znova, můžu ti říct o dvou chybách, první je špatný střih, když vchází Bella, Jacob a Mike do kina, Bella chce říct come on, ale střih je jen co řekne "C". Druhá je, že se Alice v autě neleskne, určitě jich je tam mnohem víc, ale nebaví mě koukat na ten B film, takže jiné nevím.
      • nik011

Re: Re: New moon

to je asi jediny co te na tom zajima co,hledAni chyb...
  • Ten kalendář musim mít!!!!!!! :-D
    http://www.google.cz/search?hl=cs&cp=8&gs_id=z&xhr=t&q=robert+pattinson&biw=1024&bih=537&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GKgQT5DqIsLSswaX1ZEM#um=1&hl=cs&tbm=isch&sa=1&q=robert+pattinson+2012+calendar&oq=robert+pattinson+2012+&aq=4S&aqi=g-S1&aql=&gs_sm=c&gs_upl=24815l24815l2l25833l1l1l0l1l1l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=536cec697a5647cc&biw=1024&bih=537
  • Patizon je o ničem herec a imbecil.Skvělý herci pro mně jsou Sylvester Stallone,Bruce Willis nebo Christian Bale,ale to tady nemá cenu psát protože ani určite nevíte kdo tyhle lidi jsou
    • No Stallone *1* to si snad děláš srandu ne *1* no já padám tak to jo to je PAN HEREC *1* kolikrát že to vyhrál zlatou malinu?( cena za nejhorší hereckej výkon) myslím že fakt hodněkrát *1* no to jen svědčí o tom co už si tu o tobě dávno všichni myslí a navíc ty filmy ve kterejch hrál *15* no tak aspoň si mmě po dlouhé době pobavil
    • Proč si myslíš , že když se nám líbí Pattinson tak jsme nějací negramoti. Já viděla nespočet filmů a dokážu odlišit brak od kvality. Alee není to jen o tom, někdy máš náladu a film u kterýho chceš přemýšlet jindy snít a proto nemůžeš srovnávat. Stallone je převážně akční jako Willis a Pattinson spíš hraje v romantice. Mám ráda i herce jako jsi tu zmínil. Jsem fanda např i Hugha Jackmana, Gerarda Butlera, a jiné z žen Rachel Weisz, Natalie Portman,ale i Kristen Stwéwart. To že mi líbí Twilight neznamená, že jsme omezenec. To mám dojem spíš z tebe. Kdo ví, zda ty ty herce vůbec znáš a jen tu nemachruješ. Mimo jiné je zajímavé, že se zmiňuješ jen o notoricky známých hercích. Mslím, že vůbec nejsi filmový odborníkm, ale jen nenávistný člověk.
      • Na 100% s tebou souhlasím. Ve všech bodech :-)
    • tak to si fakt "odborník" - Stallone i Willis mají asi tři druhy výrazů a s tím vystačí celý film......kromě hromad trosek, kýblů krve a 50ti nábojů v jednom zásobníku.....no prostě zázrak
  • Rob

No holky nechci nic říkat,ale má divněj obličej..ale je hezkej..ale na´ostatní herce nemá..
    *5*
    • Re: Rob

tag to teda maa je to nejhezcí chlap keryho znaaaaaaaam *14*
    • nik011

Re: Rob

divnej oblicej? tak to si myslis moc!!! *13* bych chtela videt tebe *16*
    • elio

Re: Rob

Ty si divna...se nejdriv koukni do zrcadla a potom neco řikej... *5* *5*
      • aannddrreejjkka

Re: Re: Rob

ta holka má pravdu myslim si že by to řekl skoro každej
      • Re: Re: Rob

dobre ty!!!! *15*
  • Hmmmm

Film je užasný hlavně obsazení rolí, ale na knížku to nemá *4*
  • elizabethd

Ahojky Denisko

Nazdááárek Deny... *3* Tak ses zapojila do diskuse??? *1*
  • barka.3

Všechno nejlepší Edwarde:)

Robíku, přeju ti všeeechno nejlepší k tvím už 23narozeninám. Je to včera co ti bylo 22 (což je pravda) ještě chvíli a doženeš svoje polobratry (haha) Kellana a Jacksona (což neni prvda protože až tobě bude 24 tak jim 25. Jo a někde jsem četla že Kellan něco chystá tak si deeej fakt pozor.
    P.S. nejsem blázen pokud ti něco píšu a vím že si to nepřečteš!!
    P.P.S. Tak možná jsëm
    P.P.P.S. *14* *14* *14*
  • niellecullen

Levák nebo pravák?

Hej lidi je to pravák nebo levák?Viděla jsem ho na jedný fotce jak se podepisuje levou...ale v Twilightu psal pravou... *7*
    • nik011

Re: Levák nebo pravák?

jednu fotku ja ji mam taky. obratili zrcadlove takze to bylo jako zeje levak ale neni kapi
    • nik011

Re: Levák nebo pravák?

pravak
  • antidicaprio

neberte to jako provokaci:-)jen že to mam vložit všude,tak vkládám:-)

30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!
  • bydleni

to je jedna z jeho adres teda pokud vim a jinak byva hodne v zamori kde toci a tam ma dalsich plno baraku takze asi spis tam...jinak nejlepsi zpusob jak ho kontaktovat je na mail na kterej jak on sam rekl v nejakym rozhovoru chodi si pocist zpravy od fanousku
    • Re: bydleni

Hele a jaká je ta e mailová adresa? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit