-
Rob ×D
No reknu to tak.Nejsem z něho odvařená,ale musím uznat že mui to v tom filmu fakt sluší.Ale když se podíváte na některéty fotky tak nic moc,ale na nekterých ej zase krasnej :-D .Každý má svůj vkus at rekne názor,ale ostatním se dotoho nesere.Pochybuju že by si každý přál,aby někdo jiný jeho názory popíral.Prostě mi se líbí a bude líbit:D hlavně ta bílá tvář s ty červené rty!Ty mu fakt sluší.Ale když se nekomu nelíbí,task at to napíše.Je zbytečné se skýmkoli o tuto blbost hádat. 1. mu názor nerozmluvíš a 2. je to fakt jedno ×D *5* *14* *14* *1* -
-
Re: Rob ×D
jezisi at je ma klidne modry me to je jedno, proc se to vubec resi, ale fialovy je fakt teda nema! muck *14* -
A neni to jedno ??? stejně je k sežraní *1* -
jo ..tak ty se mi libis:jako kamaradka...mislim ze bi se stebou dobre psalo *3* je mi to jedno ale to co jsi napsal se mi libi *3* *3* -
nechci nic říkat ale rty má fialový -
-
Re: Re: Rob ×D
a já mislela ,že je má červeny *1* *1*
-
-
-
g
upo s e tešim na New Moon....ale škoda že se tam moc neobjevi -
Čauky
Nazdáááárek,můžu si přidat??? *7* *1* -
-
Re: Čauky
Jéé tam mělo bejt se nééé si... *15* -
-
Re: Re: Čauky
jasne ja to pochopila :) kazdej se preklikne :D nekdy *15* -
-
Re: Re: Re: Čauky
ja dost často *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Čauky
to ja taky :D doufam ze se mi nikdy nepovede skonir robovi meno *15* to bych si pak pripadala jak nejvetsi debil :( *9*
-
-
-
-
Re: Čauky
jasne vitej :D *15*
-
-
Nejky
Všechno nejlepšíí k svátkuu x) -
Ahojdy tak už jsem koooonečně zkoukla Vodu pro slony a Robovi to tam děsně sluší.Film byl krásnej,ale štval mě ten chlap co vedl ten cirkus jak chtěl mlátit toho slona a pak jak vyhazoval za jízdy lidi z vlaku...Pošuk nic jinýho
-
-
Lépe bych to asi neřekla :-D Hlavně to na konci bylo pěkný drama jak jí tam škrtil! :-D
-
-
tjn to nebylo dvakrát příjemný,ale což hlavně že neškrtil nás:DxD
-
-
To jo :-D No hlavně že neškrtil ROBA! ty jo to já bych u toho asi ztratila nervy :-D
-
-
ten film byl perfektní :D
bylo mi děsně líto, když bili Roba :D Nekoukala jsem ... *15* *15* *15* -
-
Tak to věřim :D
-
jako jo já jsem koukala,ale bylo mi nanic *1*
-
Přesně tak :-D
-
-
-
-
-
-
Stmivani
Film jsem viděla jednou a du nanho znovu!Fakt mě uchvátil!Prostě je málo filmů,které stojí zato videt dvakrát!Ale pár se jich vždydky najde a ty jsou moje neoblíbenější. *14* *5* -
nedalo mi to!
lidi, nedalo mi to a hledala jsem hodinu na internetu anglická jména a kdy tam slaví.
Robert má u nich svátek 19.LEDNA! *14* *14* *14* sice jsme jejich svátek propásli, ale ten náš pořádně oslavíme, ne? *3* já si jdu dát skleničku na jeho počest. jsem ráda, že jsem to zjistila. takže příště... 19.1. *15* *15* *15* -
-
Re: nedalo mi to!
A já sem to našla v Aj kalendáři a má tam 7.Juna ... června *3* -
-
Re: Re: nedalo mi to!
v tom mém je 19.1,
a toho 7.6. tam je Whitney
tak to už nevím, co to tam mají *7* *16* -
Re: Re: nedalo mi to!
to je divný, ne? *7* *7*
-
-
-
Robert...
Už se nemůžu dočkat dnešního Harryho Pottera...ptáte se proč ? No protože tam hraje Robert Pattinson, sice není tak nadpozemsky krásnej jako ve Stmívání, ale i tak to za zhlédnutí stojí ne ? :) -
-
Re: Robert...
jj stoji :D....už koukam xD *15* *14* -
Re: Robert...
este 20 minut....:-) Taky se těším:-)
-
-
Hlasujte pro Robíka ♥
Ahoj pls hlasněte pro roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
díík moc -
kino
tesíte se na zatmění ja moc.porad koukam na netu a hledam novinky.videa a clanky a zatim toho moc neni ale myslim ze po prazdninach to zacne.a jak se tesite an vanoce ja moc ne (vsicni nervorni a uspechani hruza).uz aby bylo zase kino *3* *3* *3*