Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

ROB

to je sice hezký že řikáš svůj názor,máš na to právo v tom ti nikdo nebrání,ale je faktem to,že si máš lízt na stránky svejch oblíbenců a komentovat si je a ne lidi co ti jsou upřímně u prdele *16* mi to tu komrntujem jen proto že se nám Rob líbí bud celkově jako kluk,nebo jen jako jak hraje,nebo jako Edward třeba *1* mě se líbí v reálu je sympatickej *1* a jestli se to někomu někomu nelíbí tak at sem neleze.že jo holky? *3*
    • Re: ROB

Ale tady to neni náká diskuze jenom pro fanoušky víš ? Tady na tuhle diskuzi může chodit každej ale uplně každej takže ať se mi nebo komukoliv jinýmu líbí nebo ne tak tobě to může bejt tady u pr****. Prostě se bud líbí nebo né ! ;)
      • antidicaprio

Re: Re: ROB

já teda souhlasim,ad si piše kdo chce co chce ,admin to stejně smázne.diskuse není jen o chválení ale o názoru.
        • jackie28

Re: Re: Re: ROB

pro anezka:sorry ale nemusíš se chovat jak hulvát to zaprvý a za druhý lidi jako jsi ty znám-přivlastnujou si něco co neni jejich vymejšlej si a chtěj bejt zajímavý,nechci nic řikat ale takový lidi končej na psychiatrii nebo dokonce v blázinci.znám jednu holku,která všude začala vykládat že má dítě s coperfieldem a ted je v bohnicích-ta holka se mnou chodila na základku *1* jo a neurážej deppa on neni kretén,to jsou jen lidi který chtěj bejt za každou cenu zajímavý a vůbec se jim to nedaří,jelikož jim ty jejich kydy nikdo nevěří *3* zatim zdarec
          • Re: Re: Re: Re: ROB

promin ale ja nic takoveho nikdy nepsala to psala kamaradka(byvala)a ona chce byt zajimamava ja vim johny deep je srandovni a robert je zas krasnej a to sti bracou a tak to sem fakt nepsala ja a sti ze ho zname je pravda ma nevlastni sestrenice s nim chdila ona neni cz ona vyrustala v anglii a proto ho znam ja a kdyz mi reknes kde bydlis zaridim aby si ho vydela chcec? prisaham *4*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: ROB

dobře tak ji pošli ju? *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ROB

tady je s lizou moji segrou

promin ale ja dlouh nebila na internetu on nam doma nesel fotku ti poslu je co ji z fotaku dam do pc jo a on prijede do prahy na autogramiadu vis ja bych te predstvila a on by si o tobe nic myslet nebude ja ho znam ale taky jsem byla vedle kdyz jsem ho vydela poprve ale foto mam jen jeho
            • jackie28

to vidim jak jsi mi tu fotku poslala,wow je krásnej *1* zase blbej for na to já kašlu já věděla že kecáš když se ani neozveš *3*
            • jackie28

tak tu fotku dyžtak pošli *3* pls
            • jackie28

tim jsem nemyslela že bych ho nechtěla vidět naživo- to jo,ale on by si vo mě myslel že jsem pitomec protože bych na něj čuměla jak bluma a nezmohla se na slovo-byla bych v rozpacích *4* a možná by to se mnou seklo *4* s nikym slavnym jsem se ještě nepotkala,ale bylo by to fajn ho potkat:musí bejt sladkej a miloučkej *14*
            • jackie28

mě to je jedno jak chceš ty *1* ale jedno nepochopim-proč by jsi chtěla abych ho viděla naživo?jsem z těch lidí co by šli k zemi kdyby ho viděli,a navíc bydlim v zapadákově nedaleko Novýho Knína a to neni Hollywoood víš?takže i kdyby to s tim že ho znáš byla pravda,tak on by do takovýho zapadákova nepřijel:Krámy jsou největší zapadákov na světě.Rob a v zapadákově?co by tam dělal *9* a nebo jsi tim myslela něco jinýho:jako že by třeba přijel do Prahy?
            • jacky28

TAK CHCES POSLAT FOTO S VYVOLANEJMA FOTKAM ?
            • jackie28

tak vono to je takhle?tak sorry,ale nic mi zařizovat nemusíš já bych se stejně s nim nedorozuměla-řekla bych mu náký jednoduchoučký věty,jelikož bych byla v rozpacích a kdybych ho viděla tak bych šla k zemi to mi věř *1*
      • jackie28

Re: Re: ROB

no a co jako tobě by se taky nelíbilo kdyby jsme pomlouvali tvýho oblíbence tak sklapni,ty tvý komentáře k Robovi nikoho totiž nezajímaj víš *10* *1* mi ho máme rádi jak hraje atd... a tobě když je tak u prdele tak ho nemusíš komentovat-to dělaj jen paka co se nuděj a nemaj do čeho píchnout *1* holt záviděj a kvůli tomu ponižujou druhý-je to trapný a dětinský *3*
        • Re: Re: Re: ROB

No právě že to neni o chválení ale o názoru , slušně tady píšu co si o něm myslim. Mě taky nezajímaj vaše komenáře ani je tady nekomentuju prostě sem se sem koukla napsala něco o něm a to je celý chápeš to? :D :D :D takže nechápu co je u tebe trapný a dětinský že ti někdo uráží nebo napíše né zrovna pozitivní názor o "ROBÍKOVI"? Jako sorry ale to zrovna nezajímá mě ! :)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: ROB

jen závidíš nic jinýho,protože ty nedokážeš to co on *3* těžko by ses dostala na vrchol jako on to mi věř tak aspon musíš ponižovat a sama se utápíš v závisti a nenávisti k němu.začni nejdřív u sebe-jukni jak vypadáš a zamysli se nad sebou!!!!! *13*

No, tvoje věc :D :D tohle mi je fakt už jedno *3* *4*
            • jackie28

nazdááár,jom já se na sebe koukat nepotřebuju a ani nechci víš *1* čuuuuuus

:D No já se tak na sebe potřebuju dívat prosimtě :D kdo tady říká že závidim a jako fascinuje mě když já sem jako uplně první komentář napsala že mě nezaujal a ty hned tady že závidim a já nevim co všechno jako se radši do zrcadla podívej ty. Ty mi tak budeš říkat co mam dělat prosimtě sem si může lézt každej kdo chce a né jenom ty co ho milujou tak to tady neřeš měsíc zase že sem napsala že mě nezaujal jo? Dík ! ZDÁR AHOJ ...
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: ROB

a mě nezajímáš ty tak sem nelez!!!!!!!!!!!
    • Re: ROB

Presne tak.Súhlasím s tebou
  • Navštivte

http://www.twilight--cullens.blog.c z
  • http://hollywoodlife.com/2013/08/05/robert-pattinson-kristen-stewart-back-together-parked-home/ súúúúúúúúúú zase spolu *1* *14* *14* *14* *14*
  • deniska-l

:-)

*15* ahoojky tak jak se dneska mate ??? konečně víkend co? *5* pořád na netu hledám nějaky novinky ale nic nemůžu najít a co vy???....hele a je něco pěknyho (třeba Rob *15* ) v novim Bravíčku??? ja sem si ho dneska zapomněla koupit tak jestli přicházim o hodně *5* ... *3*
    • erikaa

Re: :-)

Ja myslim že tam není *9* *9*
    • leila00

Re: :-)

Čawes... no koonečně tvl xD kdyby nebyl tak bych zejtra stejně nevstala. Taky žadný novinky jen teď Rob v novim Popcornu ale na Bravo jsem taky zapomněla tak nwm.
      • deniska-l

Re: Re: :-)

hele je ten novej popcorn jak je tam i o tom že kristen fetuje, rob se bojí tmy, že nesnáší sprchování a tak???....jestli jo tak to mam je to číslo za duben že jo?? *5* ...
        • leila00

Re: Re: Re: :-)

J, to je ono.
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: :-)

hele a věříš těm věcem??? jako třeba tomu že ta kristen fetuje?? *7* mě se to moc nezda a o tom sprchování s robem to není pravda četla sem to na netu že prej dokonce moooc hezky voní *1* a on o tom řek že se tomu musi jen smát *3* je to prostě týpek *15*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

jj, taky si myslím, že na tom trochu pravdy bude *7* ale mě na tom vůbec nezáleží *14* *14* *1* *1*
            • b.e.t.u.l.i

ja ho jako nechci nejako verejne urazet.. ato bych asi nikdy neudelala protoze ho mam strasne rada, ale myslim ze s tim sprchovanim... ze na tom trochu pravdy bude *9* on no prijde mi na nejakejch fotkach takovrj usmudlanej... a moc se neholi a tak *9* ale je mi to jedsno !! mam ho rada takovej jakej je!! *4*
            • erikaa

Ja myslim že s tou sprchou je to pravda *3*
            • leila00

Vůbec tomu nevěřim když jsem si to četla tak jsem myslela, že mi vypadnou oči *15* Kecy nejvíc.
      • deniska-l

Re: Re: :-)

*5* ja už bych asi taky nevstala ...vůbec mě ta skola nebaví *9* ...jj tak to ja si je musim koupit *3*
  • mysak.kol

je to pako

kašlete na něj, na blba, kdo ví, jestli je to fakt kluk a ne jen nějaká mužatka, co se snaží, aby s ní někdo komunikoval. ignorujte to. My víme své. *3* *3* *3*
    • Re: je to pako

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • miss_cullen

Re: Re: je to pako

to je teda vtipný *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: je to pako

co mám dělat *15* když mě rozesmíváte! *15*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: je to pako

fakt jo ? mě tady ale nepříjde vtipnýho vůbec nic... vlastně jo: TY! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: je to pako

to snad ne, doufám, že sis mě nezařadil mezi bláznivé fanynky Roberta, já taková nejsem *5* *5* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: je to pako

nápodobně *15* *15* *15* *15* *15*
    • miss_cullen

Re: je to pako

souhlasím *4* *3* *4*
  • hannahmiley

Všechno nej k svátku

Přejeme mu všechno nejlepší k svátku,hodně štěstíčka,zdravíčka a ať má Stmívání jestě větší úspěch.A nesouhlasím s tím že někdo říká že je ,,Přihřátej" to teda není!!Je fakt nejlepší! *3*
  • leila00

NAROZENINY♥

Všechno nejlepší k narozeninám, Robíku!
    • renesmee.cullen

Re: NAROZENINY♥

jj přidávám se x)
  • Details interview

hazim tady link na interview s Robem *3* Rob tam v nekterych castech hazi celkem perly *3* je to na nejakych 6 stranek a samozrejme v anglictine, takze kdo bude mit naladu a bude se mu chtit : http://www.details.com/celebrities-entertainment/cover-stars/201003/twilight-star-actor-robert-pattinson-remember-me
    • lina25

Re: Details interview

Ty jo, tak to interwiev zajímavé:) Ale teda musím to louskat na etapy:)))
      • Re: Re: Details interview

u ceho tak priblizne jsi? at mam predstavu *1*....skoda, ze takovych rozhovoru neni vice..myslim v posledni dobe *4*
    • lina25

Re: Details interview

Určitě mrknu! Pak až ti dojede to video, ten rozhovor tak tam máš další části. To najdeš, kdyby jsi to nenašla, tak písni a já ti je pošlu:) No v tom rozhovoru nevím....asi se mi to zdá ale přijde mi, že ti dva spolu tak trochu flirtují *3* Hlavně řečí těla a tak...Jo tak takhle mi poklepat na rameno, tak to by byl teda šok! Ale sakra příjemnej!
      • Re: Re: Details interview

uz jsem zkoukla i tu dalsi cast :-)...no ten rozhovor *1* *1* chova se k ni velmi, ale opravdu velmi pratelsky *1*...i kdyz to neni pekne ode me :-D tak jsem te holce strasne zavidela :-D no co jaa vim :-D mozna Roba potkam :-D on se do me zamiluje :-D a budem stastny par :-D a pak zazvoni budik *1* *1* *1* *1*
        • lina25

Re: Re: Re: Details interview

No já se přiznám, že teda jsem na ní vyloženě žárlila! *1* Né že bych nebyla přející osoba, jenže ach jo....Co bych dala za to, abych tam mohla sedět já....No hele v mém případě to taky vidím na ten budík *1*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Details interview

Jo...nežárlím,ale tohle ve mně dělalo divy..tak bych chtěla..jenže s mim štěstím by se mi o tom ani zdát nezačalo a budík by nebyl potřeba...:-(
          • Re: Re: Re: Re: Details interview

vždyt tam máte napsáno že je teplej ne..
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

Hnusný keci... *16*
          • Re: Re: Re: Re: Details interview

presne *1* ja jsem prejici clovek, Robovi urcite preju vsechno dobre :) ale zaroven asi zezelenam zavisti, az jednoho krasneho dne oznami, ze ma pritelkyni :-) a ten den urcite jednou prijde *1* protoze by byla nehorazna skoda, kdyby takovy chlap byl sam *9* ...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

ja taky :) dobrou *4*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

No teda mluvíš mi z duše....On sám nebude to by bylo proti přírodě! No hele taky se to ve mě bude vařit! Chjo.....Tak dobrou:) Ráda zase pokecám!
  • http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/nuda-je-silena-6311
    ahoj, prosím o hlas, díky :D
  • Zuzzanka.k
    Chtělo by to nějaké novinky *5*. Obávám se, že si na něj fanynky vzpomenou až v listopadu, kdy půjde do kin Rozbřesk *7*
    • your-darling
      já si to myslím taky.. protože ted se o něm nikde nemluví a tak... :)) takže si musíme počkat do premiéry.. :(
      • IsabellSwanCullen
        Asi tak.Božžee já se tak těšim... *14* *14* *14* *14*
        • Zuzzanka.k
          Jj taky se moooc těšíme. *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit