-
6. MÍSTO
jak to že máme Roba zase na šestym místě??!!
*16* -
-
Re: 6. MÍSTO
tjn taky si říkám *16* *16* -
-
Re: Re: 6. MÍSTO
a já se ani nedivim...stejně sem poslední dobou nikdo nechodí a nebo aspon nepíše...měli bysme s tím začít něco dělat lidi..:-D -
-
Re: Re: Re: 6. MÍSTO
Nj ale co s tim dělat když se o Robovi nic nepíše?neni s kristen tak je nezajímavej mno....ted je sám jako kůl v plotě..zase..já bych se ho klído pído ujmula,ale už někoho bohužel mám *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 6. MÍSTO
bohužel jo..:-D tak to seš hustá..:-D
ono se o něm podle mě začne něco říkat až půjde BD do kin..:-) snad..:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 6. MÍSTO
hele popravdě koho by to nedeptalo??.-)
Chlápek kterýho neznáš, spoustě lidí se nelíbí..(to nechápu) xDxDxD
a když o něm my pořád kecáme...Tý jo kdybych měla doma někoho kdo by pořád kecal o Taylorovi, tak by mě to štvalo..proti němo nic nemá, ale Rob je elčí... *14* *14* *14* -
*1* *1* *1* *1* TAK TO JSI JAKO JÁ.... *1* *1* i ten můj mi říká..jak se ti může líbit někdo koho neznáš?a já nwm prostě mě přitahuje..a jeho to už deptá -
jo to mi povídej...Mamči přítel už ho ze srdce nesnáší..xD když o něm začnu mluvit, tak protočí oči a řekne "blbej Kulen"....
a to s tím jménem doslova..:-) *1* *1* -
to já ho právěže nechci omezit vůbec..ono to ani nejde...prostě Roba zbožnuju a nikdo mi ho z hlavy nevymaže *14* *14* *14* -
to je to tak hrozný bo co..xD
já mít kluka tak omezim Roba..chtěla sem napsat vy*eru, ale to bych stráášně moc lhala..:-) *14* *14* *14* -
jj...bohužel mám mno....spíš bych ale Roba...já nwm mno *1*
-
-
-
-
-
-
Teť prej uhání Katy Perry.
-
blbost
proboha.. vzdyt v harrym 5 je davno mrtvej tak kdo ho tam napsal?!
a je naprosto... nechutnej?! -
-
Re: blbost
No je vidět že jsi asi Harryho Pottera 5 . neviděla jinak by jsi věděla že tam Rob je,sice asi minutu ale přesto tam je. Až uvidíš HP5 tak potom mluv aby ho tam nepsali.A o Cedrikovi se Harrym zdá.Proto tam je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8* *10* *5* *13* -
nojo ale je tam v nočních můrách Harryho *3* víš pozornějc sleduj filmy a pak kritizuj -
Mám ráda inteligentní názory *13*
-
-
....
Vše nej Robe a mnoho úspěchů ve světě filmu. *3* -
7,místo
ach jo zatracená Amy Winehouse Rob nám w žebříčku klesl na sedmičku. Chci ho wýš. -
-
Re: 7,místo
já si myslím že zanedlouho nám zase povyskočí protože se po Amy Winehouse zase slehne zem až se o ní přestane mluvit anechá Robovi volný pole... :D ;)) jsem si tím jistá ;)) -
-
Re: Re: 7,místo
Doufejme :-D
-
-
Re: 7,místo
mno myslimže víš ho dostat bude problém...kéž by vo něm napsali aspon nějakej článek -
-
Re: Re: 7,místo
výš překlep -
-
Re: Re: Re: 7,místo
no to asi bude na ty šestce byl dlouho ale Kristen Stewart občas poskočí nahoru doufám že jednou dojde i na Roba -
-
Re: Re: Re: Re: 7,místo
tjn taky doufám
-
-
-
-
-
*16* *16*
-
Kamo si kapo
-
prostě v.i.p.
nejlepší z nejlepších lavuju ho a nejsem asik jedina a ten film stmívání taky upe nej!!!! *14* *14* *14* -
juj!
Ahojky lidičky nevítee někdo kdy vijde film nový měsíc už se nemůžu dočkat *14* *7* *14* *5* *3* *8* *4* *4* -
-
Re: juj!
Ahojky. Podle všech informací se má New Moon začít natáčet už v březnu a v kinech se ho dočkáme koncem listopadu *1* mooc se těším *4* -
Re: juj!
Myslím, že by měl být zase tak nějak kolem Vánoc..ale nevím...někde jinde se zase žbleptá, že už v létě:)kééééž by!! *14*
-
-
Hle
Tak koukejte!Jestli si chcete chatovat tak na chatu ané tady.Jako ono je to nepříjemný když lidi chtějí najít nějakej článek a kvůli vám ho nemůžou najít. *16* -
-
Re: Hle
A ty jsi jako kdo, že nám tady chceš rozkazovat. *15* -
-
Re: Re: Hle
jj přesně tak *10* .... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Hle
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Hle
Co to jako je, seš nakej magor ne ?????? *13* *9*
-