Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

new blog

Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz
  • veverkaverka3003

slaďouš

jednim slovem prostě krásnej! *14* ta tvářička a ty vlasy *14* *14* být na místě tý holky tak bych se na něj nalepila jak klíště.....ne to ne to by mě nechal a to přece nechci.........kluci ať sem nelezou a nekomentujou ,prtože je a bude krásnej bez ohledu na vás kluky ,který leda tak žárlej
  • elousika

koment k jendomu článku z netu, kterej je mimochodem tady na osobnostech...

Teda kde to to lidi berou, že je Kristen těhotná. Se všichni úplně pomátly. Řekla bych že je to kravina...
    • kikines

Re: koment k jendomu článku z netu, kterej je mimochodem tady na osobnostech...

na 100% je to kravina *1*
  • verunkaa

robert

musim rict ze se me ze zacatku libil byla sem do neho sileny blazen uz ze me vseci sileli jak sem o nem basnila...ale rikam vam...to vas casem prejde...a navic kdyz ctu clanky o tom jak chodi zanedbany a tak...nerekla bych ze je to sexy chlap ale pekne prase..le treba jsou to drby to se neda poprit..jo a trosku me zaskocil tim jak chodil s kristen a ta se s nim rozesla s angaranem a ted na nu kasle...tj KONEC fakt!! *16*
    • hougerka.edward

Re: robert

Děvče musím souhlasit,jsme na tom stejně ;) *3*
      • nik011

Re: Re: robert

no se s toho poser
    • reneesme

fajn...o fanynku míň...věř že to mě jenom těší... a navíc musíš být asi dost omezená když věříš kecům který píšou... a ještě bych ti chtěla říct že i kdyby to byl ten nejzanedbávanější bezdomovec tak by byl pořád užasnej *16*
    • 1005nc1989

slečno, to není zanedbanej, tohle je přímo styl oblékání (dost starej, už) a je good, že je mu pořád věrnej a není jako ostatní... je svůj a to jak se chová ke slečnám je celkem normální pro mladýho kluka, bo ne??? alespoň u nás v ČR je to takový standart... :D
    • mysak.kol

budeš to mít v životě těžký, když si nejsi schopna udělat vlastní názor. asi si do něj nebyla tak HOT jak si tvrdila. mě zanedbaný nepřijde. prostě má rád svůj styl a to je to pravé, protože si nehraje na nějakou star. on totiž je star.
      • reneesme

dobře ty!!! *1* ...máš naprostou pravdua stoprocentně s tebou souhlasím
      • jenah

já bych na to nereagovala tak háklivě...je to pravda, že vždycky to šílení opadne...a že se na Kirsten vykašlal to jepěkně hnusný,..přesto je fakt dobrej..je zvláštní a to je myslim to, co mě na něm fascinuje:)
    • nik011

hmm to co pisou treba neni pravda tak to sem nepis znova protoze me to unavuje
  • antidicaprio

konečně:-)

konečně zatmění,ja vim asi mi někdo stojí na vedení ,ale postřehla jsem to až tedXD *1*
  • peníze

Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
    Zkuste tohle - já tam jsem :)

http://www.ermail.cz/link/jNC TXcaXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7
  • b.e.t.u.l.i

:)

ja uz se nemuzu dockat rozbresku.... *9* uz aby vyslo.... meli by udelat nejakej kalendar s cokoladkama jako je na Vanoce aby nam to rychlejc utikalo nemyslite holky :D *15*
    • odysseus

Re: :)

ja cokoladu nerada...radsi cajovej kalendar *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :)

ja bych si klidne dala i ten s tou krvi :D *15* tedka posledni dobou.... *3*
        • odysseus

Re: Re: Re: :)

jses blazen....ale to mi nevadi...a krev bych si nedala, vseho s mirou i blazneni *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: :)

tam se rika ze je ji spatne z pachu krve, ne z piti krve *15* ale mohlo by ji to delat trochu problemy...ale treba ji to pomuze a nebude vubec pit lidskou krev *15*
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: :)

fakticky???? hele zacni novou konverzaci a vsechny drby sem!!!! *15*
            • b.e.t.u.l.i

no nechce no :( a navic zejtra du k pitomy zubarce... :) a to me napada jak si robert kvuli twilight musel nechat zesvetlit zuby a musel mit rovnatka....
            • odysseus

to by mozna bylo zodpovedny,, ale chce se ti??? *15*
            • b.e.t.u.l.i

*3* jj jasne taky si rikam :D koukam ze tu 1000 brzo dame jestli ne dneska tak zejtra urcite *1* taky bych uz ale asi mela taky uvazovat nad tim jestli bych nemela uz jit spat *3* *1* *3*
            • odysseus

budu osobni robertovskej zpovednik vazanej zpovednim tajemstvim? a co zacit znova na prvni strance?
            • b.e.t.u.l.i

tak na tom asi kousek pravdy bude *15* meela bych se nad tim zamyslet..... to uz se asi nebodu o roberovi sverovat nikomu jinymu nez tobe *15*
            • odysseus

a ty moje´...vis tedka jsem cetla v jedny detektivce, ze cizi lidi jsou jako vrby nejlepsi *15* neznaj te *15*
            • b.e.t.u.l.i

hlavne prosimte neblazni... a ani si nelamej ruce at si muzem psat *1* protoze jinak bych se musela zblaznit taky :D ses takova moje vrba :D
            • odysseus

ja mu zato vinu nedavam...ale desne mi tam vadi...nastesti jsou ty sny naprosto nevinny, jinak bych se z toho asi zblaznila *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn ale on za to chudacek nemuze .... *5*
            • odysseus

jenze ja ho tam nechci...at leze do hlavy nekomu jinymu...mam dost starosti se svym skutecnym zivotem...nemusi se mi tam jeste michat nekdo koho v zivote neuvidim!!!
            • b.e.t.u.l.i

proc..... jaky mas stesti si s nim prehravas svoje vlastni filmy ne :D to je legracni nemyslis *15* *1* *1*
            • odysseus

no to me prave desi...ja na nej skoro nemyslim a kdyz jo, tak ho lituju a pak se mi o nem zda... ja chci aby z tech snu VYPADNUL!!!
            • b.e.t.u.l.i

no sny sou vlastne myslenky.... zda se ti o tom o cem v noci premejslis :) takze na Roba prece jen myslis i kdyz jen ve snu *15*
            • odysseus

mozna trochu...ale ja jsem taky cvok i kdyz v jinym smeru...a ty sny,nevis proc se mi o nem zda i kdyz nechci aby se mi o nem zdalo???? *7*
            • b.e.t.u.l.i

Treba se mi o nem taky bude dneska zdat *3* a treba spolu pudem k oltari *15* docela pekna predstava ale nevyplnitelna *9* ja nechci aby to byla jen platonicka laska *9* .... uznavam sem cvok
            • odysseus

jen nerikej...vsechno jde kdyz se chce *15* ale tohle byl jen nejakej ulet...ostatni sny byvaj normalni!!! *15*
            • b.e.t.u.l.i

ty mas ale sny *15* ale este ze se jak rikas Rob nedal.... :D este by z nej vysaly vsechnu krasu.... *7* ale to snad ani nejde :D
            • odysseus

a nebo se nedal *15* ...byly dost nechutny, kdyz jsem se vzbudila, jeste chvili mi z toho bylo spatne....
            • b.e.t.u.l.i

tak to byly asi nejaky slepy :)takovyho andilka *1*
            • odysseus

nee(ty bys rekla bohuzel, ja nastesti-o neco takovyho fakt nestojim) a uklidnim te, ani oni ho do pokoje nezatahly *15*
            • b.e.t.u.l.i

doufam ze si ho aspon zathla k sobe do pokoje *15* a vytrelas tem sousedkam zrak :D
            • odysseus

ja myslim, ze reseni ponecham autorce...ale tukle se mi robert vetrel do snu...bydlela jsem v hotelu, mela jsem strasne nechutny sousedky(ctyricatnice, co si tam furt vodily chlapy) a robert se tam promenoval po chodbach hotelu...dost ujetej sen *15*
            • b.e.t.u.l.i

njn to je dobry *15* si to vyresila za stephenie :D by si mela bejt jeji pomocnik *4* to me nenapadlo *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: :)

nahodou :D me krev docela chutna :) *15* nechapu jak se z ni muze delat belle spatne :D vzdyt chce bejt upirkou *15*
    • elizabethd

Re: :)

JJ čokošky(mňamky)ale s lentilkama uvnitř... *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :)

a nebo nejaky krvavy kapsle *15*
  • nik011

gratulation

jako myslim si ze to v anglii takle nemaj protoze by to bylo pekne debilni,ale stejne vsechno nej i love u
  • pajanike

Happy Birthday =o)

Všechno nej nej nej k narozkám!!! *4*
  • Robíí

Heléé robert se narodil 13.5. a já 14.5. hele kdo už má doma na zdi jeho fotku s autogramem psanou přímo od něj? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit