Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem dneska vložila 7 fotek a jsem zvědavá, kdy se tady objeví *2*, ale doufám, že to bude brzy *3*
  • Ahoj!Jsem ráda,že jsem si zdejší diskuzi pročetla,aspoň jsem se dozvěděla,že jsou spolu i v soukromí *14* I když spousta lidí tuhle ságu zatracuje,tak já se asi krapet zamilovala.Je to romantika,kterou ve skutečném životě nemůže člověk prožít(samozřejmě si nemyslím,že by se dal někde potkat upír) *1* Ale jelikož mám manžela a synka,tak ta romantika už skoro není,natož přibližující se té,co ukazují ve Stmívání *15* Jinak Rob se mi líbí jako upír,ale co jsem pak shlédla videa,kde jsou rozhovory s ním,tak už to není ono *1*
    • Jarynka27
      Robovi to sluší všude,ale ve Stmívání je opravdu neodolatelný *14* 1. díl jsem viděla nejvíckrát *15*
  • sladkej

twl....on je tak uzasnej....mate nekdo film stmivani na dvd??????dystak se ozvete na email:emo.nicoleta@seznam.cz *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

Rozbřesk

tak prave ctu Rozbresk sem na 400 strance a to uz se vi ze je Jacob otisklej do maly Renesme a prjde mi to uplne uhylny... ja to proste nechapu nejprve miluje Bellu ted se otiskne do jeji dcery .... ja bejt Edward tak ho zabiju na miste :D treba se o to Rob pokusi :D
    • swery

Re: Rozbřesk

jacoba nezabije ale uvidis ja uz to mam precteny budou se tam pak hodne resit volturiovy a renesmee to je takovy propojeny prijemnou zabavu *4*
    • odysseus

jenze otisku zabranit nemuzes, betuli...sam taky miloval leah a bylo mu to houby platny....a aspon se nebude tolik trapit, ze nema bellu...
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

nj ale mohl se otisknout do nekoho jinyho.. ja ho neodsuzuju vim ze za to nemuze ale prijde mi to nechutny (sorry)
        • odysseus

Re: Re: Re: Rozbřesk

koukej se na to pozitivne...konec nepratelstvi mezi upiry a vlkodlaky(aspon by to tak byt melo, ja to necetla)

a jeden vlkodlak se taky otiskl do dvoulety holcicky...
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

jj je to tak nějak jak říkáš ja to četla...Bella je nejdřív pěkně naštvana a ještě víc když Jacob příde s tou přezdívkou Nessie(jako lochneská příšera)...ale pak se to všechno srovnná a je to v pohodě *3* skončí to skvěle....ale je to teda jako fakt hodně napínavy tak si to užijte nebudu vám to prozrazovat *3* *1* ale na začatku úúpa nejvíc romantika *14* *7* *1*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

promin ja se budu hlidat *15*
            • odysseus

jeste slovo betuli a mas po zpovednikovi...posledni varovani....ja to zacnu cist az pristi tyden....asi sem do ty doby, nez to prectu nebudu lezt... *4*
            • b.e.t.u.l.i

nejvic se mi libi jak edward roztrha ty polstare nebo ponici postel... :D uplne to zive vidim :D
            • odysseus

prosim te, mlc uz....nebo tu knizku napetim roztrham... *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

tjn ale predtim nemiloval jeji mamu :D *15*
            • erikaa

Jo to je fakt, ujetý je to dost ,ale aspon se nebude trápit ( ikdyž Jakoba zrovna moc nemusim.) *3* *1*
            • odysseus

jenze za to nemuze....jestli se ti to nelibi, stezuj si autorce *15* a aspon bude stastnej
    • erikaa

Kecáš tak to je fakt hustý ja sem teprve začala. *3* *3*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

tak az to budes cist musis si k tomu vzit cokoladu aby sis obalila nervy a tu knizku neroztrhala je to humac :(
        • erikaa

Re: Re: Re: Rozbřesk

No to jsem teda zvědavá ale dík za tip tu čokoládu si určitě dám i tak. *1* *1* *1* *4*
  • mysak.kol

přidávám se...

přidávám se k -m.a.t.l.a-
    Vše nejlepší k dnešnímu svátku Roberte, hodně krásných filmů, zdraví, štěstí a stálý optimismu, žádné drby, žádný smutek, žádné zrady, samý dobrý skutek... MTM *14* *14* *14* *14* *3*
  • b.e.t.u.l.i

:(

Tak jsem si uz pred mescem objednala z nemecka tricko s Edwardem (Robem) a porad neprislo *9* a ja ho chtela mit na jeho narozky :( *9*
    • miss_cullen

Re: :(

no teda! to nase*e *9*
  • pavlusqa

BEST STAR

Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-)
  • njn

nechcete zmenit tu hlavni fotku, myslim si ze je hodne fotek na kterych rob vypada 100x lip nez na tehle, tady je moc mladej a vypada divne...ale jinak je to strasne peknej kluk, myslim ze ma charizma, ktere kazdeho pritahne *4*
    • terka14

Re: njn

Ahojky souhlasím s tebou rozhodně je užasný a ta hlavní fotka......njn myslím mělo by se s tím něco udělat *9* *14*
      • b.e.t.u.l.i

:)

Tak tohle je ten nejuzasnejsi a nejkrasnejsi clovicek na svete *3* kdyby tu nebyl nevim co bych delala *9* a uz mam precteny i vsechny knizky od stmivani a sou fakt skvely *5* doporucuju :)
      • odysseus

Re: Re: njn

ja myslim, ze je to docela hezka fotka...totiz ne nejhezci, ale rozhodne je o moc moc moc hezci nez nektery jiny, kde vypada dost divne.....a proc mu pridavat roky? :D
  • podívejte se pls :)

ahojky... prosím podívejte se sem > http://nessie-cullen.blog.cz/ je to můj nově založenej blog a dávám tam svoje FanFiction...(o Twilight) tak se podívejte a nechejte prosím nějakej koment... děkuju moc :)
    *3*
    • odysseus

Re: podívejte se pls :)

super povidka....ty ses asi velkej cvok do stmivani, vid? *15*
    • deniska-l

mááš to tam moc pěknýý *1* ta povíídka se mi líbí *1* ...určitě se znova kouknu....:-D
    • elizabethd

JJ určitě se kouknu... *1* *1* *1*
      • Re: Re: podívejte se pls :)

děkuju za pochvalu *3*
        • elizabethd

Re: Re: Re: podívejte se pls :)

nz... *3*
  • b.e.t.u.l.i

piráti z karibiku 4

víte že Rob se ucházel o roli mladšího bratra Jacka Spar.... z pirátů z karibiku 4 a tu roli dostal ten hnusák Zac Efron? *7* *9*
    • nik011

Re: piráti z karibiku 4

jo to vim mno ,jako nechapu jak mohli vybrat zaca
      • bellinka

Re: Re: piráti z karibiku 4

Mnooo on sice Zac je peknej ale hezci nez Rob nenii!..a kdyz uz teda vybirali mezi nima dvema tak bych urcite brala spis Roberta hodi se na to vic Zac je moc upravenej a to piradi teda fakt nejsou!!=D *15* *15* Ale jinak bych na to dala nekoho jinyho!... *15*
        • erikaa

Re: Re: Re: piráti z karibiku 4

no to snad ne !!!!!!!! zac se na to vůbec nehodí Robert by se tam hodil líp alespon že v Ohiu ho Rob strčil do kapsi *5* *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4

mno ja nerikam ze Zac se tam hodi vic nez Rob !..ale rikam jako ze i tak tam klidne mohl jit nidko jinje nez Rob
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4

jak rikala kamoska *15* zac tam bude hrat spis johnymu mladsi sestru nez bratra *15*
    • maj_ki

Jo to wm ale tu roli dali zacovi!!a zac není hnusouun '!!! *16* *10*
      • miley1cyrus

a no presne tak
    • miley1cyrus

zac neni hnusak oba sou stejne uzasny
      • lenkaaaaa

promiň, ale to si nemyslím....mně se zac vůbec nelíbí...je takovej ženskej a nosí make-up a řasenku *9* to není chlap
        • miss_cullen

souhlasím *9*
        • miley1cyrus

si delas legraci kdes to cetla??
    • deniska-l

jj to vim...a je to fakt na nic rob by tam byl mnohem lepšííí než zac *8*
      • lenkaaaaa

no jako rob je krásnej, ale taky se tam nehodí.....jako johny je úplně jinej než oba dva *3* ale rozhodně lepší než zac je....to na 100% *15*
    • lenkaaaaa

jestli tam bude hrát zac....tak ten film bude stát za hov..to na něj radši nepůjdu ani do kina!!!! *16*
    • miss_cullen

jj *10* *10* *10* děs!!!
    • mysak.kol

děláš si srandu? nic proti němu, ale k Johnymu jde lépe Robert, jako mladší bratr. jsou si víc podobní, a Zac je taky pěknej, jenomže úplně jiný typ, než který je Johny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit