Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne jenom Lukás tady píse porád,ale i Diwa Swina bude psát,Patizon je d*bil a imb*cil
    • Jsi vážně magor...
      • Ale já si tady muzu psát jak chci co chci a kdy chci a ty se muzes posr*t, jestli se ti nelíbí táhni do hajzlu
        • Hi Robert pattinson!i am Andy and i love you!!!you beautiful!!!Kristen!i hate you!!whats dont like Robert????he is Very beautiful and funny he is best !!!!!what divorce with Robert????WHAT?????
          • Miluju edwarda-roberta!!je tak strašně nádhernej!!!když je oholenej:-)ale o to především tak moc nejde:-)já myslím že je tak fantastickej a vtipnej a že by se hodil do všech filmů a mě by se líbilo kdyby twilight sága pokračovala třeba i kdyby bylo 10 dílu tak by mi to nevadilo:-):))))
        • Diwa Swina- stejně jsi Lukas Pintér tak nevim na co si tu hraješ.... Jestli se ti Robert nelíbí tak táhni do hajzlu ty! Plácej si ty svoje kraviny někde jinde, někde koho to bude zajímat! Zamindrákovaný závistivče.
      • A ty Rigile jdi do prd*le
  • bellinka

záhada

Mno je to velice pekne datum!..
    Mno hele ja to vidim tak ze pokud...pokud senestane z cista jasna nejaky zazrak jako treab ze by jsme ho napadly *15* Tak to mame v kapse *15* jenomze vis co? *15* ja jako newm co se bude dit !..treba ty to nebude planovat ale najednou ho uvidis a skocis na nej jenomze to ja nevidim protze ty se rozhodnes trba z cista jasna!:no chapes ne?. *15* *15* *15* Takze jako doufam ze nebudes...ehm...nebudem delat blbosti *15* *15* Jeee ty jsi tuuu to je priima *15* *15*
    • deniska-l

Re: záhada

jako jak to myslííš *15* my a dělat blbosti noo tak to snad ani nejde... *1* jenom škoda že tvoje vidění není tak přesnéé *1* ach ju *15* *15* jooo sem tady *3* natřem mu to *10* *3* *15* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: záhada

jako ted vuebc nechapu jako co je s mim videnim?.. *15* To jako jaksi nechapu!asi jsme se tolik smala ze jsme ze sebe vytresala vsechen zbytek rozumu co jsem mela! *15* *15* Jooooo natreeem!. *15* marmelaaaadoou *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: záhada

joooo tak ted si na to kápla to přesně bude vono *15* prostě se taaaaaaaak moooc směješ že si stratila svou věšteckou schopnost *1* a to si v tom byla tak dobra ...taková škoda *1* *1* joo natřem to tam tvoe třeba marmeládou *15* *15* *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: záhada

Jo ja vim ted jsem na to kapla tu pravou marmeladu!.. *15* *15* Jo ja vim !.. *15* ale nee hele ejste nakej ten kousek věštectví tam zbylo treba vim ze dneska udelame u Kristen minimalne 120! *15* *15* a zduraznuji!MINIMALNE! *15* Takze sem jeste neztratila vsechen rozum ani schopnosti *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: záhada

tak teda ted si mě přesvědčila, že tvy schopnosti nejsou zcela ještě ppryč *15* něco malo tam zustalo...ale popravdě divím se ptž po takovym vytlemu jako včera *15* *15* a jasny že to u Kristen dame... *1* PUDETTE NĚKDO S NAMA OSLAVIT KRISTENINY NAROZKY? *3* SI TO ZASLOUŽÍ *9*
  • rebus

chjo

Už to začíná bejt nudný. I když on se asi celkem baví
    • Re: chjo

a jako čím? já jenom odepisuju:D já říkám svůj názor a vám se nelíbí...mě se zase nelíbí ten váš! a taky vás proto neurážím!to není fér!!!!
      • nik011

Re: Re: chjo

jo a na co odepisujes kdyz se te nikdo na nic nepta to by me fakt zajimalo
      • nik011

nj simte
      • rebus

No možná nás ne. Ale jeho jo... a nvm proč dyž ty o něm taky nic nvš!!.. A my netvrdíme, že víme jakej je víš my jsme holky jednoduchý bytosti .. nám stačí, že dobře vypadá *15* ... asi tak nějak to myslíš že?.. NJ asi to tak bude ale prostě takoví jsme no
        • Re: Re: Re: chjo

no vidíš...máš svůj názor, taky ti ho neberu a myslím, že máš v i v nečem pravdu *3*
      • b.e.t.u.l.i

by me zajimalo kolik ti je ze mas tak moudry nzory...
        • Re: Re: Re: chjo

dostatečně....jen mě prostě štve, jak fanynky za každou cenu brání slavného člověka a berou názor někomu kdo je podle nich nic
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: chjo

Ale tj tak vždycky ... podle mě si to bereš moc osobně.Tohle je uplně zbytečná debata .... každej má svuj názor a měl by si za ním stát! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chjo

a já svůj názor říkám! já vám váš taky neberu, tak se do mě neserte! jo a mužatka fakt nejsu *15* a nevím co bych jako záviděl *15* každej sme jinej a každej sme originál
  • -m.a.t.l.a-

svátek

Víte kdo má dneska svátek..? *1* I když pravděpodobně jenom v českym kalendáři.. *1* ale to nevadí.. I tak všechno nejlepšíí.. <333 *3*
    • deniska-l

Re: svátek

*14* joo taky jsem si všimmla:D...tak Robe vše nej...(ikdyž je to fakt asi jen v českym kalendáři:D *15* )....no nevadííí.... *14*
    • mysak.kol

Re: svátek

určitě to je i v GB, nebo L.A.
      nedá se to zjistit? *3*
  • co??

ahoojky tak muže mi nekdo řict jestli je s kristen?jestli spolu chodi nebo ne??
  • jackie28

robík

jj já sem taky bláznivá ale k čemu to je?když je v Americe že jo? *1* *1* to by sem musel přiletět o čemž pochybuju *1* ale co neni může bejt *3* budem doufat,že sem taky dorazí *14*
    • your-darling

Re: robík

prý by byli ochotní přijest i ostatní,ale podmínka je,že se jim zaplatí letenky 1.třídou hoteli a jíslo a takový jiný věci...
      takže to nehrozí...hlavně když zaplatí miliony za prezidenty,ale radost ubohejm fanynkám neudělají.. *15*
      *14* *14* ...byla bych v sedmém nebi,kdybych Roba viděla... *3*
      • jackie28

Re: Re: robík

to já bych byla taky v nebi kdybych ho viděla *1* ale fakt
      • Re: Re: robík

Tak to máš pravdu na fanynky nikto nemyslí *9*
  • Nevite nekdo jak je pravej Robův profil na facebooku? Dekuju za odpoved.
    • jackie28
      to asi neví nikdo....tam máš takových profilů že ani nevíš co je fake a kterej jedinej je pravej.....taky jsem ho tam hledala... *9* mám pocit že jsem našla i skutečnej,ale nemůžu to stopro říct...přidala jsem si ho do přátel,on mě potvrdil ale pak si fb asi zrušil...:(
  • uzasny

stmivani je naprosto uzasny a on jeste vic byla jsem na premiere v pondeli a je to naprosto uuuuzasny je proste bozzzi ps: ve stmivani je daleko hezci nez v potterovi
    *14* *14* *14*
  • jjj

čusky lidičky....nemate nekdo na neho kontakt
    • nika.

Re: jjj

Jo, tady máš adresu:
      Robert Pattinson
      Curtis Brown Group Ltd.
      Haymarket House
      5th Floor
      28-29 Haymarket
      London SW1Y 4SP
      UK

*3*
  • b.e.t.u.l.i

náramek

tak sem koukala po ruznejch strankach a narazila jsem na tohle :)
    http://stmivani.wz.cz/5-info/na ramek-s-cullenovymi/2/?PHPSESSID=bc aeaf7d7347024df507a783df3fe4fd
    roz odne se tam kouknete a kdyby nekdo vedel kde se to da sehnat napiste *4* dala bych za to cokoliv (mozna) *15*
    • erikaa

Re: náramek

mě to nejde najít *7* *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit