-
profilovka
proc ma tak nechutnou profilovku?vite kolik prekrasnych fotek nafotil TED?:D vymenit! -
-
Re: profilovka
tyvl co my tak si to zarid ty. me tahle vyhovuje bye! -
jako náhodou Rob je fešák všude... *14* -
-
Re: Re: profilovka
je tam sice takovej mladounkej ale jinak porad super. *3*
-
-
co mas proti profilovce?! nahodou mu to tam slusi jako vsude jinde..
-
-
to artep-mariano
já bohužel nijak , nejdřív jsem viděla film :-)) -
-
Re: to artep-mariano
taky tak, nejdřív jsem viděla film - Stmívání a hned pak přečetla všechny díly.. ovšem to ostatní osazenstvo, které v jedničce nehrálo jsem si vymodelovala naprosto jinak, než pak v New moon bylo *1*
-
-
A jeste jsem zapomel na herce James Stewart,Marlon Brando,Richard Burton atd.Zlatá éra Hollywoodu.Ale,to nemá cenu tady psát,protoze ani nevíte,kdo tihle lidi byly
-
-
Já vím kdo byly zač,ale komu to jako cpeš? Si myslíš, že jsi hvězda když něco takovýhleho napíšeš? Jsi jen zamindrákovaná nula nic jinýho! Běž se léčit,jsi nenormál.
-
-
Ses peke trapna urazet jini ddi na psichinu ti kurvo podivej se na sene a potom urazej druhi jo je ti to jasni
-
-
-
eod...
ok znova...jo a co si nepochopila??? -
-
Re: eod...
to s tim jak je zoufalej....jak zoufalej a co by nemel zkouset u belly??? na nechapavy se musi pomalu....mej se mnou prosim trpelivost... -
-
Re: Re: eod...
nevim jestli je zoufalej *14* ale jestli ma bellu tad tak ho nechapu...kdyz ma toho super hezkyho kluka
-
-
-
V Stmívání byl zajímavý
Když jsem zhlédla Stmívání musela jsem uznat že Robert tam byl fakt dobrej, ale v civilu mu nemůžu přít na chuť. Asi mám jiný vkus na chlapy. *3* -
-
Re: V Stmívání byl zajímavý
AHOJKY... ve filmu stmívání (twilight) je fakt krásnej no nádhernej ae nomálně v civilu se mi moc nelíbí no *7* ae každej má jinej vkus ne ..? *1*....ae film twilight je nádhera *14* *14* *14* *15* -
Re: V Stmívání byl zajímavý
Ve Stmívání byl úžasnej a v normálu je taky skvělej *3* ale je pravda že každýmu se líbí někdo jinej *3* *4*
-
-
:(
Prosim lidicky *3* neurazejte Roba kdyz ani nevite jakej je ... -
-
Re: :(
ty to víš? *15* -
-
Re: Re: :(
ne to nevim jakej je *4* ale vim ze je peknej ... vis :) -
-
Re: Re: Re: :(
joo přesně tak.... *14* je to pravda že sice krasa nestačí ale nemusite ho tady urážet vid!!!! *3* -
Re: Re: Re: :(
Ale to většinou nestačí ... -
-
Re: Re: Re: Re: :(
vetsinou ne no ale tys s tim mas urcite skusenosti *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
sice ma svuj nazor ale mel byvedet ze je uplne dementni,bye -
no aspon nekdo, kdo nikomu nebere jeho nazor...lenko ses trida *4* -
tam mělo být do něj...sem se překlikla:D...on má pravdu...má svůj názor -
do tebe se lenko nenavazim nebo jestli sem na tebe narazila tak sry , ale jako me vedi kevin tyvl jak furt navazi na roba ale nevadi kdyz se ho chces zastavat klidne muzes bí -
hele lenko radši se mě nezastávej ptž jinak ti budou taky tak nadávat! *15* -
nik011 ty jsi hrozně arogantní...začneš se tady do mě bezdůvodně navážet jako malá holka, přitom já proti tobě nic neměl! *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: :(
alespon nekdo, kdo ví že krása není všechno! ale upřímně on taky není nejhezčí! já jsem teda na holky, ale myslím, že on není nic extra
-
-
-
-
-
Skvělý!
Já si video s falešným polibkem musela přehrát třikrát! Bylo to prostě dokonalý! Skvělý! Dostala jsem děsnej záchvat smíchu!! Málem jsem upadla ze židle! *15* *15* *15* Ani nevím proč mi to tak přišlo... Je jasné, že to měli domluvené! A taky si myslím, že to vymyslel Rob - vtipálek! *14* *14* Taky jsme si koupila za maturitu Stmívání... Je to jako kdybych to četla poprvé *14* *14* A k Novýmu měsíci bych chtěla říct, že mám obavu... Bojím se, že nedokáží zachytit emoe jako jsou v knížce... *9* Ale budu doufat! -
-
Re: Skvělý!
Naprosto tě chápu. Mé obavy jsou stejné, po shlédnutí traileru ještě větší. Dle mého názoru Chris Weitz neumí právě vybudovat atmosféru. Už teď mě štve nesoudržnost Twilight a New Moon - herci vypadají jinak, jiné účesy (sakra, vždyť jsou to upíři, měli respektovat jejich vzhled z Twilight). Díky oranžovému filtru a přesyceným barvám už z Forks necítím ten chlad, navíc upíři vypadají díky oranžové příliš lidsky. A první záběr z traileru na moře mi svou azurovou barvou evokoval film Ostrov nebo Piráty z Karibiku. Nejsme v Karibiku probůh *9* Neměli ten projekt brát Hardwickové, já to říkala od začátku *9* -
-
Re: Re: Skvělý!
PŘESNĚ TAK!!!! *5* Navíc mi v tom traileru hodně chybělo..mohlo to být lépe udělané...ale i tak jsem se do toho zblázněná *3*
-
-
-
robert vs. michael
ahoj,ja sem nikdy Michaela nemusela,ale hodne lidi ho zboznuje a hodne toho dokazal,a to respektuju.dneska jsem sem zase prisla po nekolika dnech a nahodou sem narazila na takovou zdlouhavou diskusi na tema- Robert vs. Michael.a jak sem rekla,Michael dokazal velky veci ale Rob ma budoucnost pred sebou.hlavni vec,ktera me ale nastvala je to odsuzovani kvuli veku.me je napriklad 13 ale podle toho,co tu obcas napisou nekteri ti 'dospeli' rozumbradove,se mi zda ze na veku nezalezi,protoze jejich IQ je nekde hodne pozadu za mym(ne ze bych byla nejaka chytra,ale na ne to staci :))a nedivim se,ze se hannahmiley branila,kdyz tam tamto napsal takovym arogantnim zpusobem a myslel si,kdovijak neni chytrej...na muj prispevek tu ted mozna bude taky par 'chytrejch' ohlasu,ja se tu ale s nikim hadat nebudu...ja nevim lidi,ale kdyz nemate radi Roba,ale Michaela tak proc nejdete na jeho diskusi???ne..vy proste zamerne jdete sem aby ste se tu mohli hadat a vest tu ty svy recicky...no ja uz radsi koncim *15* *15* *15* -
-
Re: robert vs. michael
Ja osobne sem vzdycky mela rada roberta. Spis neco vic vsude mam plakaty s nim. Myslela jsem si, ze to nikdy nezmizi to jak ho mam rada a myslim ze to ani nezmizelo jen ted mam radsi Michaela a ne ze bych Roberta mela ted rada min mam ho porad stejne rada, ale Michaela mam radsi. Je to takovy zamotany a lidi co urazej jednoho nebo druhyho at se dou vycpat. Protoze Michael byl je a bude KRAL popu. Buh popu. a Robert ma celkem velkou sanci stat se necim podobnym, ale musite uznat ze to co dokazal michael uz asi nikdo nikdy nedokaze. Milovali ho vsude. V americe,asii, africe, evrope vsude.. a kolik lidi se sjelo na jeho pohreb. Byl to nejslavnejsi clovek vsech dob a kdo to neuznava tak je asi hloupej nebo uplne mimo (neberte to jako urazku) tohle je to co si myslim ja... -
Re: robert vs. michael
Já si myslím že diskuze o tom jestli je lepší Michael nebo Robert jsou zbytečné.Já teda taky miluju Roberta a Edwarda atd...Ale uvědomte si co všechno dokázal Michael a co dokázala Robert.Michael byl a vždycky bude Král popu a já si možná myslím že je víc než král. *4* Robert má život ještě před sebou.Nikdy jsem moc Michaela neposlouchala,ale ten pohřeb byl strašně dojemnej a ta jeho hudba je krásná. *14* Prostě si myslím že Michael je víc než Robert.I když mám Roberta srašně ráda.
Tak já to prostě už schrnu
Budeš nám chybět Michaely!!!!!!!!
-
-
pisnicka
há balón , balon balon, chipu , balon balon . nana náááááááá -
-
Re: pisnicka
A NEBO....NEUNUNDNEUNDZIG LUFTBALON.....NANANANANANANÁÁÁÁ .... *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: pisnicka
to jsem zas neco nahrala....:-D...tak co vymslime za pisnicku?nazev je ..BALLON..:).. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pisnicka
teda po čestine musime *BALON* *15*
-
-
-
-
rob
někde jsem četla v nákým rozhovoru s Robem,že Rob prohlásil,že jeho ideální holka má bejt bláznivá,tajemná a že by měla mít svoji temnou stránku *1* a v jinym že je na brunetky *3* to je sice hezký,já sem brunetka ale k čemu mi to je že jo?jsem v Český republice a on v Hollywoodu *9* škoda.a stejně by se mě lek tak co *5* *1* -
-
Re: rob
za 1. on nezie v americe ale v anglii a v londyne a je mu 23 13.5 ma narozky a.t.d a je to byk ve znameni -
-
Re: Re: rob
já vim kdy má narozky,kolik mu je a že žije v Anglii ale když natáčí v Americe tak přece jen tam tak nák žije ne? *3*
-
-
no cvok jsem a bruneta taky,ale je fakt že Čechy a Hollywood je fakt velkej rozdíl... *15*
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: rob
to máš pravdu *1* copak by do takovýho zapadákova jel?ten se radši bude držet v Hollywoodu popř pojede do Anglie ale sem to fakt nwm nwm *4*
-
-
Ja som tiež brunetka *1* A momentálne aj bláznivá *1* *1*
-