-
):
Tak už mi odepsali ): Bohužel nic moc pozitivního.
Dobrý den,
Děkujeme Vám za e-mail, ale nemám o tom žádné zprávy. Sledujte, prosím, naše stránky www.kviff.com, kde jsou postupně zveřejňovány všechny novinky ohledně programu, případně hostů, kteří přijedou na karlovarský festival.
S pozdravem
Pavlína Grossová
Karlovy Vary IFF
www.kviff.com -
Nevíte nějaký novinky o Robovi?? Třeba kde se nachází a pod... Poslední novinkou vim že před měsícem byl v Torontu. Jako kdyby se snim propadla zem..
-
-
taky sem o něm ted nic moc neslyšela... :) *14* *14* ale chtěla bych.. :D
-
-
no právě, vim jen že bude jezdit na Tour ohledně BD, ale nic víc, je to škoda, chtělo by to nějaké nejlépe denní novinky :-) a fotky! kdyby si věděla dej vědět!
-
-
hele já mám asi největší zdroj informací tady a na facebooku, ale nikde nic, tak snad po premiéře se to zlěpší... :)
-
-
Teď je snad v Paříži s Ashley Greene, kvůli propagaci BD. Tady jsou sice převážně novinky o BD a možná to i někdo znáte, ale je tam i Rob. http://stmivani-ff.cz/ (news)
-
-
já měla takovou chuť tam letět, ale nesehnala sem nic levnýho... :( docela mě to mrzelo... *13*
-
-
-
-
-
-
ROBÍK
je fakt náááááááááádhernej *14* strašně moc *14* a když se usměje je jak anděl *14* lavuju ho a taky strašně moc *14* nechápu lidi,který ho pomlouvaj a tak... -
Comic Con Breaking Dawn
ahoj lidi prosím vás je už někde na netu možnost se podívat na !celý! comic con? 2011 - zatím mám jen fotky
Děkuji za odpověď. -
jejda mane
proboha! jak ho mohli obsadit do stmívání!!! to si fakt nemohli vybrat horšího, hele, kdo tu knizku cetl, tak to 100%pochopi! *5* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: jejda mane
sem ji necetla ani nebudu, protoze v knizce ho neuvidim!! *14* -
ja som tu knuhu citala niekoloko krat a nemyslim si ze vybrali zle lepsieuz ani nemohli mapresne taky pohlad ako v knihe -
Každý mý jinou představu, tak nám to naši nekaž... Díky moc *3* -
hele ty mas knizku stmivani??? -
Tak jako já stmívání četla a ne jen jednou a po pravdě taky sem si ho tam nedokázala představit. Ale když jsem si pak prohlížela fotky a různý videa teda musím říct, že mě až překvapilo, jak se tam hodí. Takže já rozhodně nemám nic proti tomu že edwarda hraje právě on... *4* *14* -
-
Re: Re: jejda mane
presne ja s tim naprosto souhlasim me se tam dost libi a vetsine lidi co znam taky *14*
-
-
-
Malej Dotaz
Nazdaarek holkyy!
Jenom tak mi jako dosloo ze jsme se nak zastavily u toho naseho planovani ty ''upoutavky,, pro lákání fanousku!!Chtela bych to udelat co nejdriiv!..sice bdu muset sehnat kameru ale to se nak zmakne!=D..Tak coo?..kdo to pekne rozjede?=D *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Malej Dotaz
Jsem pro, počítej se mnou *3* -
-
Re: Re: Malej Dotaz
Mno jaa vim ze ses pro tady bylo docla dost holek pro ale ak se to zaseklo!=D=D *7* *9* *9*
-
-
Re: Malej Dotaz
o co jde? ja sem tu dlouho nebyla a tak nemám přehled *1* -
-
Re: Re: Malej Dotaz
Mnoo hodne zkracene pste chceme udelat video kde kazdej kdo s ebude chtit zapojit rekne enco o Stmívání pste vsechno se se toho tyka!..mezi to dame par fotek a v pozadi bude hrat piosnicka od Roba!!..
A je to kvuyl tomu aby jsme privolaly dalsi fandy!:)..pak by jsme to daly treba na youtobe to se jeste nwm nejdriv se to musi udelat a hlav epripravit zejo! -
-
Re: Re: Re: Malej Dotaz
aha *15* dobrý nápad *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
JOOO mno je to tady rikali/ji vsichni ale nak se nic nedeje!..=D...Potrebovai bychom neooho kdo to cel orzjede!!=DKdo se nabýzi? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
jako klidně já, ale jak to chceš udělat??? jako jak natočit a kdy a kde *15*
-
-
-
-
-
-
blog
ahojte mám blog o Twilight, tak se když tak koukněte *4*
http://www.klapulinka.blog.cz/ -
STYLE: Robert Pattinson chce vlastní módní značku!
Zdroj: Isifa.com
Inspiroval ho herecký kolega ze ságy Twilight Kellan Lutz...
Právě filmový Emmett Cullen totiž minulý týden představil vlastní kolekci oblečení, která je podle Roba víc než zdařilá. "Rob za mnou jednou přišel s nápadem, že bychom mohli vytvořit vlastní módní značku," vypráví Kellan: "Vůbec tehdy netušil, že já už na něčem takovém pracuji. Řekl jsem mu tedy, že jakmile dodělám Abbot + Main , můžeme se pustit do jeho nápadu."
Robert souhlasil a spolu s Kellanem teď tedy začínají vymýšlet, v jakém stylu jeho oblečení bude. "Říkali jsme si, že by značka mohla mít název Rags by Rob (Hadry od Roba, pozn. red.), protože Rob je takový... no jak bych to řekl... prostě slovo hadry na něj sedí." :-) Kdy se tato hvězdná módní kolekce dostane na trh, ovšem herci zatím neví. -
Všechno nejlepší :-*
-
pattinsondaily.com
Ahoj holky! S kamarádkama máme web o Robertovi a rády bychom uvítaly každou dobrou duši, která by se na stránku mrkla, popřípadě se stala pravidelným návštěvníkem. Snad se vám web líbí, díky moc! RPattz rocks! :-D
http://pattinsondaily.com
(omlou vam se za druhe odeslani, ale nevedela jsem ze HTML znacky nejsou povolene :) )