Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *14* *14* *14* *14* *14*
  • leila00

Popcorn

Co řikáte na dvojstránku co se objevila v Popcornu? Podle mě docela kraviny co tam píšou xD Scany jsou dyštak tu: http://gallery-twilight.blog.cz/090 4/popcorn-cz-nr-04-2009
    • erikaa

Re: Popcorn

nooo těžko říc jesli je to pravda *7* *7*
      • erikaa

Re: Re: Popcorn

O Robovi si myslím že je to pravda *7* *3*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Popcorn

a kdy to vyslo? dneska *15*
          • leila00

Re: Re: Re: Re: Popcorn

Je to teďka dubnový číslo.
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn

sry ja byla mimo ten novej popcorn ještě nemám *15* luvila sem o tom minulim *15* ja sem dementik *1*
            • deniska-l

jj ten plakát je sůůůpa *1* hodně velkej a robovi to tam sluší(tak kde ne že jo *15* )... *5* *14*
            • erikaa

asi 45 kč je tam toho ale docela dost a pěknej plagát
            • b.e.t.u.l.i

fajn a kolik to stoji
          • erikaa

Re: Re: Re: Re: Popcorn

Ja mysli m že už je to dýl
            • miss_cullen

jj, já už to mám doma asi týden...
    • leila00

Re: Popcorn

http://gallery-twilight.blog.cz/090 4/popcorn-cz-nr-04-2009
      • leila00

Re: Re: Popcorn

za 0 a 4 si vymažte tu mezer aby to bylo ok *3*
  • jenah

Cože co?

hele holky...on Robert fakt chodí s tou Camille co?...co na to říkáte? já teda nevim...ale preferuju k němu Kirsten...
    • truelove

Re: Cože co?

jj Kristen se k němu hodí vic:-)
    • Re: Cože co?

Robert má přítelkyni?Nikde jsem nic nenašla,ale docela by mě to taky zajímalo...
      • jenah

Re: Re: Cože co?

no právě..i když to hledam, tak nic..jen ty fotky s tou Camille nebo Kirsten..tak jsem trochu bezradná no
        • Re: Re: Re: Cože co?

já jsem koukala na profil Camilla a všichni tam diskutovali nad jejím rozchodem s Joem z Jonas brothers...a kdo je ta vlasatá slečna jak je asi první fotka ve ffotografiiích,to je ona?
          • Re: Re: Re: Re: Cože co?

ale robert nechodi s Camillou Belle on chodí s Kristen verejne to prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards........... kvuli tomu ze je na fotkach s Camillou Belle s nou prece hnedka nemusi chodit ne *13*
          • Re: Re: Re: Re: Cože co?

Ta na ty první fotce s Robem je Megan Fox *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Cože co?

jj to je Megan Fox *3*
          • jenah

Re: Re: Re: Re: Cože co?

a prej toho z Jonas Brothers opustila kvůli Robertovi..tak fakt nevim...ale vůbec i k němu nesedne...Kirsten je rozhodně lepší
          • jenah

Re: Re: Re: Re: Cože co?

měla by být..protožekdyž si zadáš do vyhledávače Robert Pattinson a Camilla Belle..tak ti vyjedou společný fotky...a tak...takže tak..
  • :-* :-*

milujuuu tee robeee!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* uz ste videli klip od muse neutron star collision ze sondtracku eclipse? je bozziiii!!! a este 1. pisnicka se soundtracku- Eclipse(All yours) je naaadhernaaaaa!!!!tu si musite poslechnout!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4*
  • hlasy

ahoj fanousci, tady potom muzete volit pro Roberta

http://www.hellomagazine.com/vo te/mostattractiveman/month/index.ht ml
    • your-darling

Re: hlasy

hotovo...Snad se nám Rob přesune z toho druhého místa ještě dál...=o) *14*
      • jackie28

Re: Re: hlasy

jj přesně tak já posílám celej den hlasy jak magor...přece nenecháme blooma vyhrát ne? *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: hlasy

to jde hlasovat víckrát?tak to jsu ne to...Každopádně Blooma jsem měla ráda, ale ted vypadá hrozně takže jako vždy Robert 4ever... *14* *14* *14*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: hlasy

jj jde to víckrát ale vždycky musíš počkat deset minut...a pak můžeš hlasovat dál
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: hlasy

jo jo..snad to nějak půjde... *14* *14* *14*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: hlasy

taky jsem odkazy rozeslala...poprosila jsem aby posílali jen Robovi..tak snad to zvládnem a nák to dáme *3* bylo by blbý kdyby ne *16* *9*
  • b.e.t.u.l.i

:)

ale ja mylslim ze s tim cigarem mu to strasne slusi... jemu by to sluselo i kdyby kydal hnuj :D *15*
    • odysseus

Re: :)

ja proste tvrdim ,ze mi tam to cigaro vadi!!! koureni je hnus!!! bez cigara by mu to sluselo vic...
    • swery

přesně tak...ale můj názor předem znáš :D řekni co by se mi na něm nelíbilo ... *14*
    • elizabethd

Já si taky myslím že s tým cígem mu to docela sluší,ikdyž nemusím kuřáky,ale on je vyjímka... *1* *1* *1*
    • a.n.c.a.

no tak to tezko....
      • a.n.c.a.

Re: Re: :)

ale hezkej je
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: :)

hej neurazej ty mrsko *15* ...
  • leila00

HLASUJTE

http://www.vanityfair.com/online/st yle/2009/06/who-is-the-most-handsom e-man-in-the-world.html sice má Rob slušný náskok ale i tak xD
  • robsten

Dneska jsem byla na libku a tam jak je ten magazín tak tam bylnějakej článek o Robovi a ůplně na konci bylo napsaný toto:Pattinson nedávno potvrdil, že chodí se svou hereckou kolegyní z upírských ság Twilight Kristen Stewartovou (19). takže suuuper,sou s polu a konečně se ty spekulace jako jsetli s polu sou nebo nejsou ukončí
    • Re: robsten

To je fajn. V Rytmu psali, že se do ní zakoukal Orlando, tak to si mi udělala radost. Orlando už je starej...
  • Jůůů tak to se mám na co těšit *14* *14* *14* *14* Zrovna na to dávali před chvílí ukázku v televizy *1* *1*
  • b.e.t.u.l.i

:)

je skvely jak Robovi pribejva fanklub a komentare *15* mam strasnou radost :) doufam ze casem bude mit nejvis diskuzi na celejch osobnostech :D
    • deniska-l

*1* jj z toho mám taky veeelkou radost *14* *1* ...musííme sem hooooodně psat aby měl největší diskusi *1* ale tak to určitě zvláááádnem *1* *1* pro Robíííka všechno *14* *14* *14* *14* *14* *1*
      • b.e.t.u.l.i

j tak dem na to :D hned ted *15* at jich ma co nevic :D co njrychlejc :)
        • miss_cullen

Re: Re: Re: :)

no jasně *1*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: :)

třeba ho svedeš a ověříš si tu postavu sama *15* *1*
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: :)

jej...ty už mu teda pláneuješ budoucnost *15* to já bych ráda malýho jacksona *1*
            • b.e.t.u.l.i

tak to se uz nemuzu dockat :) mit s nim nejaky maly Robtko :D *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: :)

:) normal v C§A maj brejle ktery ma rob v ty scene jak vylejza z auta :) zejtra si je du koupit :)
            • odysseus

a ta fotka o ktery se bavite se mi moc nelibi... *4*
            • odysseus

ahoky blazni *15* (bez urazky *15* ) jak vite ze jsou to ty samy brejle jako ve filmu? *15*

betuli normalne se mi dneska zdalo, ze si s tebou povidam o robertovi *3*
            • lenkaaaaa

jo budeš hodná když si omráčená v jeho společnosti vzpomeneš! *15* *1*
            • b.e.t.u.l.i

jako jen v tech spodarach :D ja nevim ale mozna ne :D *15* ale nevim no :D se ho zeptam az se s nim potkam nekdy :D
            • lenkaaaaa

aby ti ho neprorval úpln *1* a myslíš, že ta fotka jak je tam ,,skoro" nahej není montáž?
            • b.e.t.u.l.i

:) on je taaaaaak krasnej az me pri pomysleni na nej a pri pohledu na nej bodne u srdce :)
            • lenkaaaaa

*15* ale prosímtě, *13* určo by ses mu v nich líbila *5* no on teda není baba....je to kus chlapa, ale jen sem myslela že má mužnější postavu *1*
            • b.e.t.u.l.i

tak fajn :D ale nebude to zadna slava *3* nejsem takova krasavice jako on *9* *15* jezis ted sm z nej udala zenskou kdyz se¨s nim porovnavam :D
            • lenkaaaaa

no určo až se s ním potkáš na tom konkurzu, tak se mu v nich budeš líbit *15* se v nich pak vyfoť a dej si sem tu fotku *1* *5*
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne :D a co tenhle ten ne :) *5* :D jezis ja se tak na ty brejlicky tesim ... zejtra si je koupim a uz je nesundam :D
            • lenkaaaaa

jo ty jsou dobrý...ty se mi fakt líbí....hej víte jak je na icq ten smajl s černýma brýlema....tak mně ho tím hrozně připomíná *15*
      • b.e.t.u.l.i

tak dotoho *15* deme zacit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit