-
český titulky
Ahooojky pslky nevííte někdo kde bych si mohla stahnoit Stmívání s českýma titulkama *3* ja to mam jen v anglčtině no a jasny, že mi sice stačej jenom obrázky *1* ale chtěla bych z toho míít i trochu víc *1* *1* tak kuju moc za odkaz...*1* *14* *14* *14* -
-
Re: český titulky
zkus ulozto -
-
Re: Re: český titulky
jj díky *4* zkusim to:O)... *1*
-
-
-
ANKETA
Co myslíte, že je na Pattym nejvíc sexy?
a)tělo
b)vlasy
c)úsměv
d)všechno xD -
-
Re: ANKETA
Patty:-) to je děsná přezdívka jako fakt chudák *14* -
d to je jasný ne *15* *15* -
všechno *14* *14* *14* -
Patty je jeho pes ale neva -
a nabídku ,,nic" tam nemáš???? *13* -
-
Re: Re: ANKETA
pro tebe urcite ne -
-
Re: Re: Re: ANKETA
ale prosímtě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ANKETA
nepros mas to zbytecny
-
-
-
Re: Re: ANKETA
jasne ze vsechno *15* *4* a usmev ten ma skvelej:) hmm.... *3* -
-
Re: Re: Re: ANKETA
brrrrrrrr *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ANKETA
žeby tady na něj někdo žárlil ?? Co Kévo ?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANKETA
ty asi taky nebudes nejakej chytrej co kdyz se me ptas kolik me je , kdyz to mam na profilu, kam to dneska speje toto -
ty jsi chytrosti moc nepobrala co? urážet to by ti šlo hvězdo, ale kolik ti je? odhaduju tak 10let *15* *15* *15* -
a co my s tim, dost je poznat ze zarlis takze si sem pis co chces ja to vííííííííííííím bye -
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
uz tady jeden takovej byl co zarlil *15* a pak to uznal :) nj Rob je proste neodolatelnej a nekery kluci to neumej zkousnout... -
jo no hrozně moc:D ani nevím čoveče co:D já jsem rád jaký jsem...a nikdy nepíšu o osobě kterou neznám, že ji miluju....nemám to za potřebí *15* ale to je beznadějný vám to psít....vy akorát člověka nenecháte říct svůj názor!!pak neobstojíte ani u normal. kluka
-
-
-
-
-
-
*1*
-
???
Lidi,napište mi prosím,koho hrál ve Vanity fair,nemůžu si ho vybavit a štve mě to.Prosíííím čekám na vaše reakce prosííím!!! *9* jinak je krásnej *14* -
-
Re: ???
ahoj hele mam pocit ze tam hral syna kamaradky Reese, jak ona na konci dela v tom kasinu nebo tak nak tak jak tam pride ten kluk a rika:aa tohle je ta neslavne proslula pani...nevim jmeno a pak tam pride ten chlapek a odvede ho..tak myslim ze by to mel byt on..
-
-
Rozbřesk
ahoj tak už mám skoro rozbřesk dočtený a je to uplně emocionální *14* Renesmee je fakt zlatíčko *4* *14* -
-
Re: Rozbřesk
To věřím že je Reneesme zlatíčko,když má tak úžasný rodiče... *3* *3* -
-
Re: Re: Rozbřesk
*14* Renesmee *3* vybrali pro ní to nejlepší jméno co bylo *14* -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
jj jasne :) sem nekde cetla ze to vymyslela stephenie podle renee a esme :) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
to by asi napadlo kazdyho, ne? *15* podle rodicu rodicu *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Rozbřesk
tjn a este sladsiho tatinka *3* *15*
-
-
-
b.e.t.u.l.i and pravnicka
hh mno mi tu resime muj skandal!..
Mno ale hele asi raci fakt po tom icq *15* protoze ja si ymslim ze i ten hlas by delal divy *15* Mno to by nam prifarili ejste dalis soud a to uz by jsme asi neprezili jakod kyby sjme ho napadly *15* by jsme ho tak zmackli ze b se z toho p****l! *15* a to by nebylo ale vubec ale vuebc prijemny=D
Ne my nejsme vuebc...kravy" *15*
hej ja tebe taky *5* *5* ty woe ten smajl mi to pripomina na icq!vis ne?..ten smajl=D *15* -
-
Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
jj takže po icq....toe teda dohodnuto..pač rob by to fakt nemusel přežíít *15* *15* *15* nn nejsme vůůůbec....ja si myslim že sme naprosto normální *5* jooo ten smajl je super ...hlavně na icq *15* a 100%..jeho hlas by dělal divy *1* ja znás nemůůůžu...se tady směju jak dementík *15* *15* -
-
Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
Tj *15* a to by jsem potom litovali dcl dost!.. *15* hh chudak Robert!on to prohraje!.... *15* achjio ja takovy vytlemy co z nas chytam? *15* jako to sad ani enni mozny *15* jako pste vubec nak nepobiram *15* Jopste my dve sjem se nasly
hele b.e.t.u.l.i tak tenhle tvuj vyrok se mi opravdu libyl az jsem z nej chytla peti minutovej zachvat *15* sice na tom asi neni nic smesnyho ja nwm *15* ale tozesmalo me to dost *15* -
-
Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
možnáá na tom není nic vtipnyho...ale pro nas jo vid *15* my se chápem *1* *1* hele a kdy že nas čeka ten strašnej soud přes icq *15* jj ja tady taky ležim s vytlemem na zemi *15* fakt sme se našly no *3* *1* *1* prostě sme stejny macherníci *15* a je jasny že to prohraje ...ach chudáček *15* -
-
Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
hele rikali 13.kvetna *15*
aachjo mno ted budu cekat nez prijdes! *7* To byhc mela udelat dalsi skandal jaktak koukam! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
ooo 13.5...jak pěkne datum *15* to určo vyhrajem ..prostě to mame vkapse....ale hele ty seeš věštkyně tak sama řekni jak to vidíííš *1* a sem taaaady *3* *14*
-
-
-
-
-
Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
koukam ze vy dve si rozumite *15* -
-
Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
joo celkem jooo *15* *15* vid věštkyně..prostě stejny dementky *1* *5* -
-
Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
fajn :) takze o zadnym obchodu s oblecenim nevite :( -
-
Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka
ne hele koukala jsme se ale nic jsem nenasla *7*
-
-
-
-
-
:)
http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1 -
???
Pattisonky kde ste?Robert je superhviezda a najlepsí herec a tu nikto neoslavuje:(( -
-
Re: ???
Jsme tu všechny..:D
*14* *14* *14* *14* *14*
Miluju Roba a to znamená,že jsem tu každý den,ale prostě jen nic nepíšu..Nic se neděje a je to tak dobře,protože by to jinak znamenalo průšvih,víš??
Ale jinak jsem tu... *1* *1* *1* *1*
-
-
Rob taťkou???:-)
Slyšely jste o tehotenstvi kristen???:-) Ceka s robem decko....:-)
Haha, dobrej hec.....a nase český IN-TOUCH se toho 100% chytne...:-) -
-
Re: Rob taťkou???:-)
No to jo In touch i jiný bulvární časáky po tom hned skočí to je jasný. -
jj už sem to slyšela jenom doufám že to není pravda ale uklidňuje mě že vy tomu nevěříte *9* -
Dyť je to blbost....nějak brzo ne xDD *15* *1* *1* -
coze -
jo xD ...už to vidim ...In touch z toho bude nadšeny *15*
-
-
:-* :-*
milujuuu tee robeee!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*