-
AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK VÁM PŘEJI HEZKÝ VEČER A KRÁSNÉ SNĚNÍ O .....,NO TO BY JSTE NEUHODLY..... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
to už se mi párkrát stalo, bylo to parádnííííí -
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
O perverzních úchylnostech? Ano, děkujem, Tobě taky. *5* -
-
Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK TO MŮŽE NAPADNOUT JEN TEBE.....TY NEPOPSATELNÝ NÁDIVO.....NEMÁM NA TEBE NÁLADU.... -
-
Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Jestli chceš, ukáži tu všem, co jsi mi psala Ty, za čuňačinky, tak se nedělej. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
NO,TAK DĚLEJ,UŽ SE CELÁ TŘESU.....RADĚJI SE JDI NAPÁPNOUT A PŘESTAŇ MLEJT.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Nemám potřebu známkovat infantilní žgrandy, za co mne máš prosímtě. Vzpamatuj se, jsi pomatená. *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
ZA CO TA PĚTKA????VSADÍM SE,ŽE JE OD TEBE,BALONKU NÁŠ,KÁPNI BOŽSKOU....BOJÍŠ SE KONFRONTACE....A TÉŽ DÁM KRK ZA TO,ŽE POUZE TVÁ UBOHÁ KRITIKA NENÍ JEDINÝ DŮVOD TVÝCH NÁVŠTĚV TADY....KDO TU JE KROM TEBE????!!!!HMMMM.....ŠIROKO DALEKO ZDE NENÍ ANI JEDINÝ PRAVIDELNĚ STRÁNKU R.P. NAVŠTĚVUJÍCÍ-JAK TO VYJÁDŘIT-HOMO SAPIENS MUŽSKÉHO POHLAVÍ....JEN TYYYYYYYY....A PAK MY...STVOŘENÍ NĚŽNÉHO POHLAVÍ.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
můj blog
tak jsem si lidičky založila blogísek-vim že to neni nic konkrétního k Robovi...ale dala jsem si tam spoustu jeho fotek..mno ale je tu háček..proč se mi tam fotky neobjevujou?je to možný že to musí pár dní počkat než se načtou nebo jak?já vůbec nwm jak to ještě funguje...a kdyby se tam náhodou objevili tady máte odkaz: http://zdenca016.blog.cz/ *3* -
...
holky..ste všechny fakt zlatý.. po těch pár dnech co sem se tu s váma hádal a vyvrcholilo to usmířením sem usoudil že ste fajn..*3* omlouvám se že sem se s vámi hádal...pouze sem se cejtil utlčovanej se svejma názorama... *7* fanděte Robertovi i nadále...je to od vás hezký že ho podporujete.. *4* asi mu závidim...!! *5* -
-
Re: ...
hmm asi s mel prechodny obdobi -
chutnymaso,ses fakt dobrej:) -
chutnymaso,z tebe se stal sympaták *15* -
týýýjo kdo by to byl řek že po tom všem se tady takhle usmíříme *3* ale je to fajn pač hádky mě opravdu nebaví a musím říct že seš fakt dobrej že ses omluvil *3* *3* a uznávám že seš celkem fajn *3* a robovi budu fandit dál to se neboj na tom se nic nezmění *14* *14* *1* -
a já se ti ještě jednou omlouvám chutnymaso*4* -
-
Re: Re: ...
jo to hodne lidi neumi priznat svoji chybu.... to ja taky sama nekdy neumim... asi muzes bejt fajn ale ty narazky na Roba me nektery fakt nastvaly ale omluvil ses tak ti musim odpustit -
-
Re: Re: Re: ...
tohle nebylo hezky betuli....musim to odpustit *13* a pokud se stala chyba tak nejen na jeho strane, ale aj na nasi, na to nezapomen... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Je fajn že si to přiznal a to se cení. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no tak fajn uznavam i svoji chybu..
-
-
-
-
-
ty ses taky fajn...myslim to vazne...umet priznat to cos priznal moc lidi neumi....rada jsem te poznala...
-
-
MTV
Ahoj. Twilight získal ceny diváků MTV za nejlepší film roku, nejlepší ženský výkon, nejlepší průlomový mužský ýkon, nejlepší souboj a nejlepší polibek. Rob chtěl při přebírání ceny za polibek Kristen před diváky políbit a ona mu uhnula - to je potvůrka:-D -
-
Re: MTV
Ale oni to tak podle mě měli vymyšlené ;) -
-
Re: Re: MTV
taky si moc preju aby spolu chodili *15* Bella s Edwardem proste patrej k sobe ne :) *15*
-
-
Tak podle mě to měli spolu domluvený ,protože jak Kristen odcházela a otočila se a natáhla Robikovi ruku a ten se zasmál.Na jednom odkaze jsem se dočetla ,že při natáčení v Italii ,líbací scéna!!Tak se líbali i po skončení natáčení.Asi nechtějí dávat bulváru podmět aby je sledovali!!!třeba se ještě k tomu vyjádří.SPOLU JIM TO ALE MOC SLUŠÍ!!!ŽE!!! *3* *3* -
-
Jo jo. taky si myslím, že to měli domluvené:-) Udělali to schválně, aby rozdrtili fanoušky:-D což se povedlo:-D Osobně si myslím, že spolu chodí;-) nebo je to možná jen moje tajný přání, že jim to přeju, protože si myslím, že se k sobě hodí:-)
-
-
jj Tak to jsem taky viděla Robert je romantik páč zavírá oči při líbání......chtěl ju na tom pódiu políbit....zavřel oči....a ono se nic nestalo xD ta ho normálně sjela nahodila takowej rypák co si to dovoluje mno prostě stěr jak prase!!!!!Ještě aby toho nebylo málo mu vynadala a seřvala ho mno úchvatný fotky jak tam na něj řve...potom Rob taky nahodil good rypák jak ho utřela mno prostě megááá=o*♥♥♥xD *14* *14* -
-
chudacek :( taky sem to videla *9* jak chtel po ni pusinku a ona ho odmitne.. proc?! nechapu!!! jak ho muze nekdo odmitnout?? nejkrasnejsiho clovicka na planete ? *15* *15*
-
-
-
Nováček v Twilight
Nazdárek děvčata. velice dlouho jsem odolávala Stmívání s přesvědčením, že je to film pro puberťáky. O víkendu jsem ho poprvé shlédla, už vlastně dvakrát a když vidím Roberta jakožto sexy upíra s úžasným usměvem a podmanivým pohledem, tak se mi svírá žaludek a doufám že se objeví u mě za dveřma :). K Vánocům si tedy zřejmě nadělím Twiligh - četbu. Mimochodem je mi 21 a už dlouho mě nic tak nevzalo... -
Mizim
ahooojky *3* pro dnešek končim(musim se kouknout ještě na chemii *9* )...tak papa...a zejtra zase *3* *5* -
-
Re: Mizim
papa Taky pak pudu na chemii :D pekny sny o Robovi -
-
Re: Re: Mizim
díky.... *5* o robovi sou určo jenom pěkny *14* ale myslim že dneska se mi bude zdát o ty hnusny chemii *9* *10* tak pp:) -
-
Re: Re: Re: Mizim
jj paa *15*
-
-
-
-
Robovy narozky!!
ÁÁÁ zejtra má Rob narozeniny,tak sem zvědavá jak to oslavíí.. *15* *15* -
-
Re: Robovy narozky!!
Joo.. přesněě.. *1* *14* už zejtráá!! :** *14* budu slavit taky *1*
-
-
to jenah and :-P
e-e já bych nechtěla , protože i Robert může mít svý stinný stránky , který by mne vytáčely :-)takhle má aspoň fantazie volné pole působnosti :-) -
-
Re: to jenah and :-P
kazdy ma i sve stinne stranky...to bych se nemohla bavit s nikym... *3* ale urcite bych Roba poznat chtela :-)osobne :-) ale o tom si asi muzu nechat jen zdat *9* :-D -
-
Re: Re: to jenah and :-P
já vím , ale vzhledem k tomu , že většina z nás má Roba zidealizovanýho , tak by ses možná těžko smiřovala s tím , že je třeba někdy pěkně protivnej nedůtklivej :-)) ale poznat ho osobně bych chtěla taky. -
-
Re: Re: Re: to jenah and :-P
no to je pravda :-D to by asi moc nepotesilo *9* ale aspon bych o nem nemela milnou predstavu :-D -
-
Re: Re: Re: Re: to jenah and :-P
a k čemu by ti to bylo? chodit s ním stejně nebudeš , pravděpodobně :-))takže proč ho nemít na podstavci jako svátost ? :-))to je pravá platonická láska. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to jenah and :-P
no chodit s nim nebudu troufnu si rict na 110% :-D ale proste bych radeji vedela jaky je doopravdy :-D nemam rada mylne predstavy *3* *1*
-
-
-
-
-
Re: to jenah and :-P
noa vidíš to já bych chtěla:) já miluju lidi kvůli jejich chybám:) -
-
Re: Re: to jenah and :-P
jo , to asi člověk musí , když chce vydržet s jedním partnerem co nejdýl.a třeba ani Robert žádný nemá :-))
-
-
-
gior
Rob je prostě nej. I love you *3* *3* *1* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
...
tý jo...četli jste ten článek na hlavní stránce??? Jestli je to pravda, tak je Rob docela cíťa..:-)) *14* *14* -
-
to jo mno..ale tim líp..ideální týpek *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
ne pro nás... *4* -
-
Re: Re: Re: ...
to ne no..ideální leda ve snu...ale brala bych ho všema deseti -
-
ale zase je u Roba ta výhoda,že nejde s holkou jen kvůli tomu jedinýmu jako skoro každej kluk..každej chce sex..ale on i lásku..a je výhoda že nejde s holkou jen na jednu noc a pak pryč od ní..a nebo že by nákou využil a pak se na ní vykašlal -
-
bůh ví jak to je...:-) Rob je prostě Rob...to jak si říkala s babičkou...taky to mám tak...ale nás se s kamárádkou ptá vychovatelka na intru...:-))
na základce jsem se kvůli němu jen tak z prd*le hádala s učitelkou...:-) *14*
-
-
já mám teda zatim jenom noční můry a rozhodně ne s ním... *9* *15* *15* -
-
mno tak na mě platěj už jen ty Bohnice *1* *1* *1* *1* *15* *15* a to mám mladýho..ale Rob se mi líbí víc *3* to ste měli slyšet mou babičku co mi řekla..prej jenom takový tak kterýho?a já jenom co?a ona na mě kterýho frajera?toho co máš na zdi a nebo toho co za tebou jezdí spí u vás... *1* *1* *1* -
tak jo prášky byly blbej nápad...psychiatr, psycholog, nebo rovnou Bohnice...protože nám už asi není pomoci.. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Pochybuju že by u mě nějaký prášky vůbec zabraly:-)))) Jsem naprostej cvok *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
takže děvčata...jak tak koukám, tak horší to s námi být nemůže...ne že by se mi zdály sny(asi jenom jeden) ale hrabe mi po všech jiných stránkách, takže dóóóst hustý...měly bysme si dát nějakej prášek na sklidnění...:-)) *15* *15* *15* -
Na druhou stranu, když by se mi o něm zdálo každou noc, to už bych se nechtěla vůbec probudit a když vezmu v úvahu to že ho v reálnym životě ho nikdy nepotkám tak to zklamání z probuzení nebude(snad) tak hrozný. *1* *1* *1* -
to mě se jich zdálo asi tak na dvacet ale všechny luxusní a přenádherný...a musim přiznat že i nadržený *1* *1* *1* ovšem z jeho strany-i když v reálu..mno nwm no by zdrhnul přet takovou zrůdičkou jako jsem já *1* *1* -
Mně se zdálo zatim jenom pět snů s nim, *9* ale každej byl nádhernej-jak jinak že jo, když byl o Robovi *3* *3* *3*
-
-
-
-
-