-
film
tyyyyo.....na ČT2 je nějakej filmík s robem *15* ...Království prstenu bo co *15* mi říkal bratr....ale má divny vlasy teda *15* *15* *5* -
-
Re: film
je to sice traparna ale kdo by se na to nekoukal kdyz tam hraje Rob*muck* -
-
Re: Re: film
jj to máš teda pravdu *15* ale je tam rob no a toje hlavní :D...ten film je i tady na osobnostech a jeho fanklub je 33 dobry ne? *15* *15* ten film byll na 2 části....a tohle byla ta druha *9* ach jo *15* *15* -
Re: Re: film
mysim ze uz to nedavaj *9* achjoo :(
-
-
Re: film
nj diky ti
-
-
trailer k NM
Ááááááááá, tak už jsem se koukala na trailer a božíííí ♥♥♥ Sakra, za to by měli snad zavírat xD Jen bych čekala trochu lepší výkon od Kristen, jak se řízla ale třeba to tak jen vypadá a do filmu to zapadne líp. Zase když to vemu z tý druhý stránky noo ale prostě boží!!!!! A jak se Jacob promění!! To je něco ♥ Kdo ještě neviděl tak http://www.myspace.com/trailerpark -
-
Re: trailer k NM
Hej jn ten trailer je úplně senzační.. upe nechápu jak to vydržím až do listopadu nebo kdy to... aaaa ten rob je tak sladkej.. mno to je blbe slovo spise k sezrani... *14* *14* bude to fakicky upe uzasnej film (jako stmívání samozřejmě) *14* -
Re: trailer k NM
Zapomněla jsem z tho dýchat!!! Je to super, já to snad do listopadu ani nevydržím... *9* Jsme děsně zvědavá jak to udělají s Edwardovým hlasem při nebezpečí, ve kterém se Bella bude schválně ocitat... Je to pro mě naprosto geniální, když jsem četla knihu a Edward na Bellu poprvé promluvil... hodně dlouho jsem se z toho dávala dohromady... *14* -
-
Re: Re: trailer k NM
Robert tam je k zulíbání k sežrání...čekala jsem že tio bude horší podle těch klipů keré byly vytvořeny x(.....uáááá asi jsem se podruhý zamilovala do stejnýho člověka =o*xo*♥♥♥♥
Prostě je úžasnej a báječnej....vypadá fagt very hot and sexy....Robovi to vždycky sekne...=o*Prostě vynechala bych prázdniny ale jenom aby už byl prosinec a já mohla shlídnout NM... *14* *14* -
Re: Re: trailer k NM
jo ten trailer je uplne senzaci!! a do listopadu jeste tolik mesicu *9* nevim jak to zvladnu.. :( no ale aspon ze je ten trailer na kterej se ted neprestanu koukat *15* jen me prijde trosku divny jak tam na konci zavola na Jacoba at jde na Laurenta... vzdyt to este nema vedet ze je vlkodlak... a Rob je tam neodolatelnej *14*
-
-
-
katy
yeah on je tak krásnej =o* *14* *14*
Ale znám i hezčí xD *1* *15*
Ale upíra hraje skvěle *7*
tak ppQ lidi *3*
pls mtkněte sem - mikelangelo.blog.cz
a nechte koment *15* *3* -
Pro sanny28...
Už se v těch příspěvcích začínám ztrácet,tak píšu sem....Sanny28,ano,souhlasím...boh užel jsem ho ještě v žádném jinem filmu,než ve Stmívání neviděla,ale doufám,že se mi zadaří a něco seženu...dovedu si ho představit jako kvalitního herce i jiných žánrů než je romantický horor...to že po něm letí i dámičky jiného věku než náct,tomu ráda věřím...taky už mi není náct....on prostě umí zaujmout i kdyby nechtěl.....A prosím tě,jak myslíš to četla...všeobecně po časákách nebo máš nějaký zajímavější zdroj.... -
-
Re: Pro sanny28...
Harje třeba v Harry Potter 6 *3* -
Pro kaculencicka
Podle mě je zatím nejlepší v Little Ashes, tam je vidět, že to není jen pěkný obličej pro americkou produkci... *4* Byl fakt DOBREJ. -
-
Re: Pro kaculencicka
ve scéně před zrcadlem tam fakt bylo vidět víc než jen ten pěknej oblyčej:) Myslím, že málokterou v tu chvíli oblyčej zajímal:) Myšleno v dobrém:) -
Re: Pro kaculencicka
Díky za tip.... *4* *4* *4* *4* ...tak se dám do shánění....
-
-
Re: Pro sanny28...
vyhledávám jen na netu, všechno možný, přes google překládám, ale docela se mi líbí www.robertpattinson.ic.cz, tam je dost rozhovorů, má tam svůj playlist a je tam dost videíí s rozhovory s ním, kterým, bohužel absolutně nerozumím, protože anglina není můj nejlepší přítel, hlav ně se tam nezapomeň podívat na fotky z časopisu Vanity Fair, tam je přímo k sežrání -
-
Re: Re: Pro sanny28...
Ňam ňam,chlamst...už se mi sbíhají sliny....díííkyyy,určo zajdu. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Pro sanny28...
Super stránky....foto úžasný!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* Škoda že také nežbleptám engliš.....A vůbec....nikdy jsem si nemyslela,že takhle zahučím...proč jsem se nenarodila třeba v Londýně,ach bože..... -
-
Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...
je k sežrání, nejsi v tom sama, já jsem v tom zahučená taky, děsně se těším na Nový měsíc, Smívání mám zkouknuté určitě 80krát, ale už mě to nebaví -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...
jééé tak to gratuluji *3* taky se strašně už moc těším *3* sice u nás nejede dvojprogram, ale než půjdu do kina, dám si jedničku na dývku a bude to *3* -
jooo,už mám bukováný lístky:)))
tak jsem mrkla,tedy kámoška a máme je...teď se ztacim v názvech,ale prostě v Plaze je asi kino cinester a tm to jedou od půlnoci z 25. na 26.11.a je dost narváno...pak v olympii a tam dávají 24.11.dvojprogram-oba díli najednou...taky jdeme až toho 26.11. ....Není možný,ale už se to prostě blíží!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
KACULENCICKA
Ale koukám ty jsi Plzeňský kraj a mám pocit, že v Plzni je taky komplex Cinemacity, tak se zkus podívat tam *3* -
Jj jsem z Prahy a v multikině Cinemacity už od včera funguje rezervace po internetu, takže jsem si jednu udělala *3* sice hrajou až od toho 26.11., ale to je mi jedno *3* -
AHÁÁÁ,PRAHÁÁÁ....
TAK TO MŮŽU JEŠTĚ CHVÍLI SNÍT A PAK SE VRÁTÍM NA ZEM,ABYCH LÍSKY VŮBEC DOSTALA.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
VRTULKO...
...TY UŽ MÁŠ LÍSTKY!!!!!!!???????JAKÝ JSI KRAJ...PADÁM SE MRKNOUT...TO SE BUDU SHÁNĚT NA VŠECHNY STRANY...... *3* *14* *3* *14* *3* *14* -
já jsem taky zahučená *15* ze začátku mi to nic neříkalo a teď jsem do toho ujetá neuvěřitelně *14* na Nový měsíc se těším moc, mám už rezervovaný lístky, zítra si je jdu vyzvednout *3*
-
-
-
-
-
-
No chápete to někdo?? Jak tohle někdo může napsat??
http://www.stmivani.eu/10-fanfiction-na-pokracovani/zrozeni-1-kapitola-zrozeni-edwarda-cullena/ -
-
Mě se to taky nelíbilo. A to hlavně proto, protože to je napsaný otřesně. Něco tak jednoduchého, jako tato konkrétní povídka by zvládl i sedmák. Některé jsou dobré to rozhodně, ale tato k nim nepatří. Je to téměř bez děje a dost trapné.
-
-
Tak to je fajn :-)
-
No právě :-D Taky mi to tak příde.. Jak už sem tu psala: Věřím že některé jsou fakt dobré ale tahle k nim nepatří..
-
-
Tohle jsou ale fanfiction povídky. Do těch si může každý psát, co se mi zlíbí a nemusí se vůbec držet nějakých knížek. Proto se to taky jmenuje "fanfiction" povídky. Všechny tyhle povídky jsou vymyšlené, pár lidí se drží správných informací z knih, ale většina na to dlabe. Takže netuším, proč se rozčiluješ.
-
-
Protože se mi to nelíbí.. Ty lidi vemou tu knížku a celou jí předělaj...To mi vadí...
-
-
Tak to nečti. Takových povídek je tam spousta a jenom proto, že tobě se to nelíbí, lidi je nepřestanou psát. Jak jsem již psala, jsou to "fanfiction povídky", povídky, které si lidi vymyslí podle sebe a i kdyby tam někdo napsal že "Edward byl synem Červené karkulky a E.T." může ti to být ukradený. Prostě někdo ten nápad měl. I já jsem si jich tam několik přečetla a můžu ti říct, že některé byly hodně dobré. I když nebyly podle knih. Obdivuju tyhle lidičky, že jsou schopni něco ze sebe vyplodit, já bych to nedokázala, nemám na to tu fantazii, takže nevidím důvod, proč jim to hned hanit. Jenom proto, že se nedrží předlohy. Ano, některé povídky tam jsou přitažené za vlasy (a neni jich málo), ale tak je prostě nečtu, ale jak jsem napsala, některé jsou tam hodně dobré a povedené. Zkus schválně napsat nějakou povídku, která bude mít hlavu a patu, příběh, který lidi zaujme a pak teprve někoho kritizuj.
-
-
Hm.. Tak hele, já tady nechci mít s někym spory, ale tak sem prostě hledala nějaké články a když nějaký najdu tak je logický že ho přečtu.. Tohle je diskuze takže mi tady nemusíš vyčítat, že píšu svůj názor. Jen sem napsala, že se mi to nelíbí, když lidi takhle předělávají knížku a udělají z toho vlastní příběh. Tobě se to možná líbí a věřím ti, že některé sou opravdu dobré, ale mě se to prostě nelíbí no.. Dobře tak to je můj názor a tobě do toho nic není.. A jen tak pro zajímavost, já vím co sou to fanfiction povídky.. Nemusíš mi to vysvětlovat... A ne nezkusím si to napsat.. proč bych to měla psát když je to (podle mě) blbost.. A nekritizuju jen říkám svůj názor a to není zločin..:-) *7* *7* *6*
-
-
Jasně že to necháme být *3* Taky se tu nechci hádat *3*
-
Dobře promin tak sem se jenom blbě vyjádřila... Měl sem napsat že ty povídky se mi nelíbí atd.. Tobě se to líbí, mě ne..Tečka..
Jak už sem řekla, nechci tu mít s nikým problémy takže už to necháme být ok? :-) Tohle je diskuze O Robertovi tak tu nebudem řešit tohle jo? :-) -
Když teda víš, co jsou fanfiction povídky, tak nechápu čemu se divíš ve svém prvním příspěvku *7* Přečteš si první kapitolu povídky, která je v sekci "fanfiction povídky", tedy v kategorii povídek, které si lidé vymýšlí a píší podle svého, tedy že tam můžou napsat cokoliv a nemusí se držet předlohy knih a ty napíšeš "No chápete to někdo?? Jak tohle někdo může napsat?" Kdyby ta povídka byla řěkněme v sekci "povídky podle knih" nebo "povídky, jejichž obsah se drží knížek" (ty tam teda nejsou, ale pro představu) budiž, tvůj příspěvek bych pochopila. Ale takhle ne. Samozřejmě, že ti názor neberu, jen jsem to prostě nepochopila. To je vše. Možná kdyby jsi to napsala trochu jinak, třeba ve smyslu "tohle jsem našla, přečetla a popravdě říkám, že takovéhle povídky, kde si lidé vymýšlí, se mi nelíbí", v pohodě, ale takhle to vyznělo jako "dělá si ten člověk prd..? jak si vůbec dovoluje psát takovýhle výmysly a nedržet se knížek, i když je ve fanfiction?". O to mi šlo. Prostě to tak vyznělo *3*
-
-
-
-
-
-
dám třeba téma: jaká scénka se vám třeba nejvíc líbila s Robertem v twilight sága....
-
-
Úplně miluju scénu z 1.dílu jak Bella podle té knížky pozná,že je Edward upír a jak když na ní čeká před školou kolem něj projde a jdou do lesa,navíc ta hudba k tomu,prostě úžasný a ten jeho pohled ještě víc *14* *14* *14*
-
Tak v prvním díle pohled na Belu když jí zachránil život. V druhém díle shledání v Itálii a pohled když si uvědomil, že je živá. V třetím díle žádost o ruku a ve čtvrtém na gauči, když jí vysvětluje proč se o ní bojí ta brazilka. Ale to je klišé to se líbí asi všem kdo fandí Twilight. Proto dodám, že skvěle hrál i ve vodě pro slony a troufám si říct, že tam podal zatím svůj nejlepší herecký výkon.
-
-
týý jo, mám to asi všechno stejný :D :D ale v posledním díle toho bylo víc.. Asi hlavně to, když poprvé uslyšel myšlenky Renéesme... to bylo nádherný :))
Na nezapoň na mě se nemůžu koukat, protože je mi tam líto.. a Voda pro slony taky, ale to alespoň dobře zkončí :D -
-
Jo jo, těch pěkných scén je tam více ve všech dílech.
-
-
mno boužel to jsem jaksi ještě nestihla slédnout voda pro slony,ale je to v mém seznamu *15* mně se třeba svým způsobem líbil i ve filmu Nezapomeň na mě i když to mělo nešťastný konec... to mi na tom vadilo trochu *4*
-
-
Jo nezapomeň na mě je příběh co má sílu. Bohužel pro mě nenapravitelného romantika to skončilo špatně, ale zároveň tak úžasně. To nikdo nečekal a i když mě baví filmy kdy od začátku vím, že to dobře dopadne, tak tohle bylo to správné osvěžení. A Robert se mi v této roli také líbil.
-
-
-
-
Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti... *3*
-
-
V dobré kvalitě to tam ještě není *1*
-
na ulozto je film jen v tý hrozný kvalitě z kina a myslím, že to v nejbližší době líp neseženeš...
zkus to třeba tady, ale stejně je to divný :)
http://www.ulozto.cz/11797312/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dabing-avi -
-
Ok tak děkuju.. *3*
-
-
neni vůbec za co :)
-
-
-
-
:-*
Asi určitě sem se zamilovala do něj ae ne jako do Edwarda ae jako Roberta *14* on je prostě neodolatelnej a ten jeho úsměv a myslim že nejsem jediná teda doufám *1* -
Dokonalost
Já nechápu jak něco tak úžasného jako je Robík eště nezavřeli někam do izolace protože on je tak krásný až to ničí..miluju ho ale kdo ne že ?XD -
Patizona nesnáším ani tu kravinu Twajlajt či jak se to píše
-
-
twilight saga je strašne dobry film *14* *14* *14* *14*
-