-
...
jůůj..ted sem koukla na top10 a Robovi stoupá návštěvnost..tak snad to vydží..:-)) *14* *14* *14* -
-
Re: ...
doufejme..i já se budu snažit ho nevštěvovat co to půjde:)on si být na vyšší příčce zaslouží *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
tak mě to ted nejde...ni intru ted nikdo nemá net a já už vůbec ne..:-(( Takže smůla..:-)
ale o víkendu to bude dsnad zas ok..:-)
-
-
-
Zajímalo by mě, proč všude říkají, že Twilight je jen pro náctileté (mě je 27) a jsem vdaná. Přesto se mi to líbí. A za druhé se všude píše, že filmy s Robertem se líbí jen dívkám a to jen proto, že se jim líbí on. Jo je to fakt hodně hezkej chlap a mě se hodně líbí, ale jsem k němu i kritická. Myslím si, že je hloupost aby se někomu líbil film jen protože tam hraje hezký herec. Mě se s ním třeba některé nelíbíly (salvator dalí, deník matky nabo tak nějak.)
Možná si někdo řekne proč to sem cpu, ale přijde mi správný to napsat a tím ho trochu i obhájit, protože so myslím, že je dobrý herec a ne jen hezoun co měl ,,štěstÍ" -
-
to mě docela taky mrzí že jsou více méně všude jen 13-18leté faninky *15* mě je 23 ale na jeho stránkách nejsem abych tu vypisovala jak ho miluju atd. právě to mi příjde stráááášně dětinské hezký je,ale za mého přítele bych ho nikdy nevyměnila sice by to byla pohádka všech mít takového ,,prince´´ *15* ..... *4* a twilight sága se mi líbi , že je to něco kde maj krásnou lásku podle knih teda hlavně (právě bych typovala že do 15let nevhodné *15* ) jak sem pisala mě je 23 a občas si tu připadám jako stará bába *15* co vůbec leze na osobnosti.
-
-
Mě bude za 4 měsíce 29 *15* Takže si myslím, že tyto filmy opravdu nejsou jen pro náctileté. Mě se to moc líbí, jak filmy, tak knížky. Je to taková oddychovka a pro mne útěk od reality k něčemu moc a moc hezkému *4* Rob má pro mne charisma. Vyzařuje z něj něco, co mne k němu přitahuje. A myslím si, že nás tu ve věku již né náctiletých bude hodně *3*
-
-
Mě je 36 a plně s Váma děvčata souhlasím.
-
-
Mě je 44 a jsem na tom jako Vy *3* *14* *4*
-
-
A já myslela, že Rob se líbí jenom "puberťačkám" :D :D
-
-
-
-
-
-
OMG
Bože muj holky, vy nejste zblázněn do Roberta, vy ste zblázněný do Edwarda ale Robert a Edward jsou dvě odlišný osobnosti chápete? Všude píšete at žije Edward že milujete Ewarda.. Ale one je to Robert.. Edward je filmová a nebo knižní postava.... Blázinkové ale fakt je že Robert je hezkej *14* *15* -
-
Re: OMG
jj já sem se zamilovala do Edwarda a netajim se s tim:D Robert se mi taky líbí,ale jako Edward víc -
-
Re: Re: OMG
jo, to ti teda nezavidim....edward je jen postava v knizce....to se nacekas nez najdes nekoho jen podobnyho....
-
-
Re: OMG
no v tom je ten problem, ja prave miluju Roba vis? asi ne jak vidim,edward je sice mrte ale Rob je o 100% lepsi proste je nej on the world, takze jako nevm jak zrovna TY muzes vedet kdo se mi libi!!!takze easy ok? *14* -
-
Re: Re: OMG
jenze co ty vis o tom jakej rob je??? vis jen jak vypada....to ti opravdu staci??? -
-
Re: Re: Re: OMG
no rozhodne o nem vim vic nez ty! -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
to klidne verim, ale stejne toho o nem nevis vic nez on chce aby se vedelo....takze nevis jakej je doopravdy -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
jannina: nj simte -
dávám ti za pravdu...asi budeš vyspělejší než ostatní slečny tady *3* -
boze si to tady res no kdyz te to bavi
-
-
-
-
-
-
festival
Tak když jsem si přečetla, že Rob by opravdu měl přijet tak jsem napsala asi po 15 minutovém křiku přímo pořadatelům, tak doufám, že brzo dostanu odpověď. -
-
Re: festival
Jsem jeho (z mé strany) teď už bývalá kámoška z MySpace, asi před pěti měsíci jsem ho sem zvala. A kam že to jako má přijet? Párkrát jsme si napsali. Hodnej kluk, ale umí bejt taky pěkně namachrovanej a trošku nezvládá svou slávu. Ale to je jeho věc. -
-
Re: Re: festival
nevěřím *15* -
"Z mé strany" jsem myslela, jako že jsme byli oboustraní kamarádi, ale já to ukončila. Já jen, aby snad někdo neměl kecy. Ale nelituju toho. Je to eště nevyspělý dítě, ať podle někoho vypadá tak skvěle, jak vypadá. -
-
Re: Re: Re: festival
No jasný no *15* A všichni ti to věříme. -
-
Re: Re: Re: Re: festival
Já to taky nečekám, a je mi celkem jedno, co ty na to. jenom jsem to tam napsala, že jsme si spolu párkrát písli. On není nijak moc zajímavej, je to hodněj kluk, ale nic k p.osrání. A neumí gramatiku, ale to bylo trošku dětský mu vyčítat. Můžeš se podívat na moji stránku na MySpace, najdeš mě tam s pár slavnejma. Dělám blízko šoubyznysu. www.myspace.com/martinaslechtova -
-
Re: Re: Re: Re: Re: festival
ze je hodnej kluk to vim taky ne,az prides na neco jinyho az si s nim zas budes nekdy psat jako ze nikdy nebudes , tak to sem napis ok?
-
-
Re: Re: Re: Re: festival
přesně *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: festival
a dášmi plsky vědět? *3* -
-
Jasný, že jo *3* Vám to tady napíšu velkejma písmenkama, aby to náhodou někdo nepřehlédl. Zatim mi ale neodepsali *9*
-
-
-
Blog
Ahojík, chtěla bych vás jenom pozvat na můj blog vampire-vegetarian.blog.cz
Je úplně nový, ale nějaké věci už tam sou. Kdyby ste měli nějaký nápad na úpravu, tak neváhejte a písněte. Jinak se tam můžete mrknout. Díkes -
bel ami...
zkoušel jste někdo uděla profil filmu Bel Ami???
Protože mě to nejde, tak to někdo zkuste...:-)) *4* *4* -
fuj, nenávidím ho
-
-
*16* Počkej až tě dostanu pod ruku Roberta.P. nikdo urážet nebude. Jasáán. Doufam žes to pochopila.
-
tak si to nech pro sebe a neštvi mě *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Jo je to hnusák.
-
-
a jáá nenavidim tebe :DDDDDDD
-
-
A jáá nenávidím LucyLarry
-
-
když se ti nelíbí tak proč to tady komentuješ si vážně trapná *6*
-
-
-
ahoj po dlouhé době jsem zas tu a pro někoho mám možná novinku:
Rob už opravdu připravuje své debutové album!
"Muzika je jeho první láska," vysvětluje Robův kamarád: "Trápilo ho, že se jí nemohl věnovat na plno, chyběla mu. Teď, než se vydá na promo turné Twilight Breaking Dawn, má konečně pár volných týdnů a chce je věnovat přípravě svého alba."
Deska má prý mít organický sound a mají být na ní použity tradiční hudební nástroje. "Rozhodně to nebude žádný pop, žádná elektronická hudba, budou tam kytary, basovky a bycí. Robert miluje blues, když máme čas, společně jamujeme. Možná se tam objeví i něco z toho. Nechte se překvapit," prozradil kamarád na závěr.
Zdroj: Isifa.com - opravdu ověřené *14* *3* -
-
je to fajn, že mu to vyjde, když má hudbu rád... :)
ale můj vlastní názor? Řekla bych, že Rob je lepší herec než zpěvák... *4* *4* -
-
to ano herec rozhodně *3*
-
-
-
pro abigail 113
zdravím všechny co tu chodí chci jemon říct abigail 113 že robert v jarmarku marnosti stvárnil roli Roda Krollyho -
Plakátek
Jůůů v Bravo Girl je plakátek s Robem a Kris... *3* *1* -
-
Re: Plakátek
Fakt to je super asi si ho koupím. *1*
-