-
...
Jóó...Třetí místo...!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ...
jj *14* *14* Rob je zkrátka třída
-
-
Nevíte někdo kdo bude hrát tu upírku (amazonku..) už nevim jak se jmenovala...Jak učila Bellu používat svůj dar a jak uměla lidi zmást tim, že se jakoby ocitnou v tom pralese? :-D
-
-
Judith Shekoni bude hrát Zafrinu.
-
jo byla to Zefina, ale kdo jí bude hrát, to netuším :(
-
-
Jo aha... Já si nemohla zpomenout...:-) Hm to nevadí počkám si :-D
Ale nejvíc se mi líbil ten kluk co dokázal ovládat živly... To bych chtěla taky :-D -
-
http://www.imdb.com/title/tt1673434/fullcredits#cast
tady si to projeď, měli by tu být všichni *3* -
-
Bahuel bude nádherný, ale v roli Vladimira jsem si představovala někoho staršího nebo tak... :D
-
-
*Nahuel
-
-
děkuju :-) to je super :-)
-
-
nemáš zač *3*
-
-
-
-
-
myslim ze Zafrina
-
-
Zdravíčko
Čauky tak jsem tu zase... *1* *1* *1*
Už jste vylovili něco z tych vaších mozků,???Já teda nn... *9* -
-
Re: Zdravíčko
ne !
-
-
do ass
jak to do varu mate dalekooo??? ja skoro pres celou cr se na to vyseru *9* -
-
Re: do ass
já sice bydlím u prahy, ale pochybuji, že s mými rodiči mě tam pustí, takže můžu Robertu Pattinsonu maximálně dát tak sbohem a šáteček a tím to pro mě končí!! vážně mě to sere!!! -
-
Re: Re: do ass
no to ja taky budu mít problem s rodiči ale doufáááám že se tam dostanu...no prostě mmusim ....jak říkate asi jedina šance...a tu nesmim zahodit nějak pryč!!!! *5* -
-
Re: Re: Re: do ass
a ja pro jistotu vubec nejsem v cechach celej cevnec *9* chjoo.. :( -
-
Re: Re: Re: Re: do ass
já zase nemůžu první týden o prázdninách takže je to taky super *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: do ass
Hmmm *1* *1* super.. mám to daleko, nikdo příbuznej tam nebydlí, určitě se tam nedostanu atd. atd.. *1* *10* *9* a i kdyby.. když si uvědomim kolik lidí tam bude jako já *1* vzdávám to.. *1* jedině tak tam jet všichní společně.. nemyslíte..? *1* *14* *3* *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: do ass
Beztak toho potom bude plnej internet,takže je jedno..jestli ho uvidím na místě,nebo v telce.Já tam nejedu a nesere mě to...Podívám se na něj doma v teple.
-
-
-
-
Já tam jezdim každý rok takže pohodička. Hele to je ale možná jediná přiležitost kterou budeš kdy mít!!! Pojeď tam!!! To je rozkaz (: -
-
Re: Re: do ass
jo budu se nazit klidne tam pudu i pesky, no tak to uz bych mela asi vyrazit co abych tam dosla, ale ne kdyztak tam pojedu vlakem a nezajima me ja tam proste budu jinak to nepreziju ,bibi
-
-
já to má taky trochu z ruky, bohužel *9* *9* *9* *9* ale když mi bude přát štěstí, tak se tam nějak dostanu, jen si říkám, jestli by mi nebylo lépe, kdybych zůstala doma, kvůli sklamání z toho, že se ho nedotknu *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* -
ja to mam asi 100 km ale jedu tam na 100% -
já to mám naštěstí kousek.. a ještě k tomu tam bydlí babička takže cool *3* *14* *14*
-
-
je úplně k sežrání*14* ... potkat ho někde na ulici tak newím newím. bych se asi neudržela *4* hned bych ho brala ani bych chvíli neváhala *14*
-
-
Re:
Mm ale on by před tebou utek. *9*
-
-
Tohle,co jsem napsal platilo pro jackie28
-
APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
JAK SE DÍVÁTE NA NEW MOON A CELKOVĚ NA SÁGU STMÍVÁNÍ S ODSTUPEM DVOU MĚSÍCŮ PO PREMIÉŘE???JE VAŠÍM KAŽDODENNÍM TÉMATEM S KAMARÁDKAMI,NEBO ZAČÍNÁTE OPOMÍJET???A PAK JEŠTĚ KOLIKRÁT JSTE NEW MOON VIDĚLY??? -
-
Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
Jak já nesnáším Caps-Lockové písmo..
Ale.. když už tak NM prostě na mě bylo nic moc. Twilight furt vede, NM jsem videla asi 3x, denním tématem je akorát to jak to zkazili a jak každej má a nemá rád Belluchu(já osobně ji nemuzu vystát). *3* -
-
Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
Neřeš caps lock,ale tedy jen a jen pro tebe příspěvek bez caps locku,ale je to pro mě taková má záliba...prostě nic v tom není-jen mi to přijde takové upravené...,pravda,že občas se nad tím někdo zastaví,ale je to přece malichernost...,to mě dokážou vytočit jen hloupý lidi...caps lock,malý písmo,azbuka...to mě nevytočí.... *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
O... velké díky *3* -
Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
VIS ono se to pak blbe cte kdyz je to vsechno napsany velkym pismem..
-
-
-
Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
JÁ NOVÝ MĚSÍC VIDĚLA TŘIKRÁT A PO ČTVRTÉ MI TO UŽ ASI NEPROJDE....SLOVO EDWARD NEBO JACOB MYSLÍM VYSLOVUJI KAŽDÝ DEN... -
-
Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
tak urcite kazdy den....hlavne meno jacob nasieram kamosky....aj tym ze som team jacob. ale som za vztah E a B. Takze zamilovana do taylora ale som aj dost velky edwardista .....teda dost spominam secko dnes u nas znova davaju twilight tak ideme s radostou bo minuli rok som to kvoli sebe zmeskala co som to nenavidela a pozajtre na new moon a este planujem spravit parodiu ale taku co necham povony film a pustim k tomu tematicku hudbu nejaku takze potom dam link a sry ze som sa tu dlhsie neobjavila
patizon a tekvicka forever *1*
-
-
-
:-)
Nazdárek fandíci :-)
Musím uznat,že mě Robert dostal ve Stmívání, ale zaujal mě už v Harrym a Remember me? Wow,wow,wow!!! Je to krásnej, charismatickej, talentovanej a z té mladší generace herců, asi i nej. Ale je to stále jen herec, postava co stvárňuje a je zkrátka nedostupnej, navíc šťastně zamilovanej, tak proč se kvůli němu máte(máme) dohadovat a rozčilovat? Někomu se líbí někomu ne. Někdo se zamiloval do Edwarda a někdo ho zbožňuje i jako normálního chlapa. Zpívat mu moc nejde, ale skládá dobrou muziku:-) Co tím chci vlastně říct? Taky mu fandím a mám ho ráda, nemůžu se dočkat Zatmění, ale nehrotím to a zbytečně se nenervuju. Je to jen herec a navíc pěkně z daleka. Komu z nás se poštěstí a setká se s ním? Nikdo. Není to Vašut nabo Kotek, co jsou odtud a máte tudíš reálnou šanci je někde vidět naživo. Takže holky, klídek a nenechávejte se zbytečně vytáčet :-) -
-
Re: :-)
sorry ale ja ho znam on chodil s moji segrou z anglie on tam vyrustala stejne jako on -
Jasně,že ho můžete potkat i tady,ale potkat a potkat je rozdíl. Vašut např. nelítá po světě s ochrankou, ale Robert? Myslíte si,že byste se přes ní k němu dostaly? Pochybuju,ale přála bych sobě i vám opak *3* -
-
Re: Re: :-)
Keď tak nad tým rozmýšľam stretnutie s ním by bol môj koniec,pretože by sa mi určite zastavilo srdce.Mne by asi tá ochranka zachránila život *14*
-
-
Ako máš v niečom pravdu.Ale súhlasím s názorom,že ho môžeme stretnúť aj u nás.Veď natáčal aj v neďalekom Maďarsku.Možno ho stretneme skôr ako toho Vašuta *1* Keď človek stratí hlavu,ťažko je potom rozumný a ja som ju stratila *14*Pre mňa je Robert taký krásny útek z reality. -
musim s tebou nesouhlasit ,klidně se s ním mužem setkat bylo tu už mnouho hercu ,např. johnny depp v roce 2001 natáčel film z pekla v praze . -
-
Re: Re: :-)
Tak tady musím souhlasit, že si myslím že by tady klidně mohl něco točit tak ta šance na setkání by tu byla. Je pravda kolik lidí už tady točilo: Heath Ledger, Johnny Depp, Tom Cruise, Elijah Wood, Bruce Willis, Brad+Angie atd.... Dokonce jsem četla, že Rob už měl být vloni na festivalu ve Varech ale nějak z toho sešlo, myslím že kvůli Stmívání že byl moc zaneprázdněnej. Tak uvidíme:)
-
-
to je pravda...moc z daleka..
a vlastně se ani nenechávám vytáčet,ale unášet..
Já ho prostě žeru..nemůžu si pomoct... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
<3
I love Robert *14* *14* forever *3* *4*nwm jak vy,ale já teda jo:)navždy bude u mě zapsanej v srdíčku *1* a i mých snech *3* *1* -
-
Re: <3
jn já taky no hrozně moc ho miluju *14* *14* -
-
Re: Re: <3
tak to jo:Dmyslím,že je nás tady víc kdo ho miluje,ale většina ho miluje proto že hraje Edwarda.já ho miluju takovýho jakej je-i když ho neznám,ale skoro všude se píše že je milej *3* a nelíbí se mi jen jako Edward ale jako normál kluk *14* *14* <3 I LOVE YOU ROB<3 je mi to jedno že si to nepřečte,ale musím napsat co cítím *1*
-
-
-
:/
:( tady se vůbec nic neděje teda :( -
-
Re: :/
jjj to mi povídej..takhle Roba z toho pátýho místa nedostanem..to spadne ještě níž... *9* kdyby byl s Kristen nebo s někym tak by to bylo furt něco..ale takhle když s ní neni tak holt se nic neděje...ale tim líp že s ní neni...stejně to byla jasná propagace filmu ze který bylo jasný,že z toho nic nebude *3* -
-
Re: Re: :/
jo to mi povídej...já už nevim co si otom mám myslet...jednou ppíšou jak spolu jsou a pak zas ne..ale jestli chcete drby tak ted nedávno psali jak Kristen propadla alkoholu a Rob jak je sobeckej a podobně...prostě sra*ky...
už aby začal nějakej jeho film... *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: :/
prej Rob a sobeckej...větší blbost jsem neslyšela.. *1* *1* *1* co ti paparazzi nevymyslej *16* *10* jsou hnusný..ale to že nejsou spolu je to fakt,je to nenormální aby se rozcházeli a scházeli *3* je to jasný spolu nejsou...ohledně Kristen mi to nevadí,když vo ní něco takovýho napíšou,ale ohledně Roba?to bych vylítla z kůže -
-
Re: Re: Re: Re: :/
Je fakt, že paparazzi jsou hnusní, ale stejně jako nemůžeš říct, že je sobecký, neůžeš říct, že sobecký není. Protože ho vlastně neznáš a svůj názor si vytváříš z rozhovorů a interview a toho, jak na tebe působí jako člověk. -
Re: Re: Re: Re: :/
jo no...všemožný bulváry snášim docela dobře a nevaděj mi, ale jakmile padne nějaká podobná blbost o něm, tak to sem uplně v háji..:-) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :/
jj to já zuřim když je to něco negativního...ale když píšou že neni s Kristen?radost nějvětší *1* *1* *1*
-
-
-
-
-