Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Ahojky...Chtěla jsme se zeptat,jestli nevíte jestli Robert žije pořád v Anglii nebo v USA...díky za odpověď:)
    • reneesme

Re: ...

převážně žije USA protože tam točí... má ale byt i v Londýně
    • mysak.kol

žije v USA a nemá absolutně čas na Londýn. v Anglii tráví pár dní v roce, což ho opravdu mrzí, protože tam má pattyho.
      • jenah

Re: Re: ...

já se mu nedivim, že se mu stejská...
    • meluzina

pokud vím tak v usa jen natáčí a bydlí v Anglii prý se mu uz stíská *9*
      • nik011

Re: Re: ...

je to naopak bydli v usa a styska se mu po anglii kapi
      • Re: Re: ...

A to jsi nikde vyčetla??Hledala jsem to všude možně a nic...Ale děkuju za info:)
  • bellinka

????????

KOHO SERE BALON???????...MĚ!!!! *16*
    • kaculencicka

Re: ????????

BALON!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* MĚ NESERE,ALE NEJHORŠÍ V ŽIVOTĚ JE SRÁŽKA S .......(NEPOUŽÍVÁME DOMA NESLUŠNÉ VÝRAZY)!!!!
      • bellinka

Re: Re: ????????

*15* *15* *15* *15* asi tak!..ja se snazim bejt tady tak slusna,ale nekdo mi to tu proste nedovoli!!
    • Re: ????????

jj me taky :D
    • 8.ball.8

_

Kdo to má být? BALON, jako já?
      Bože vzpamatuj se, je Ti 15, tak se tak chovej. *3*
      • nik011

Re: _

ANO balon jsi ty!:D a hlavne se neuraz kuli tomu ze sem nenapsala velky b , na tebe skoda namahani
      • nik011

pochybuju ze ti bellinka dovolila abys ji tykal ty balónku:D:D s pánem bohem
        • bellinka

Re: Re: _

neres!..on nema spravny vychovani!
          • nik011

Re: Re: Re: _

jj ja vím !:D
      • bellinka

co s tim ma spolecnej vek?protoze jsme ti rekla balone proto ja nwm jsme jeste dite nebo jak sji to jako myslel?..
        • 8.ball.8

Re: Re: _

Ano, přesně tak, ještě hodně hloupé dítě, které nemá rozum. A to jsi v prváku, viď? Ostudo! *16* *1*
          • kaculencicka

Re: Re: Re: _

A TOBĚ JE KOLIK,ŽE TADY ROZDÁVÁŠ ROZUMY,AČKOLIV O NĚ NIKDO NESTOJÍ?????HMMMM???? *9* *9* *9* *9*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: _

jo aha...tak to teda musi byt kazdej fotbalista atd tad mali dite kdyz rekne balon no sakra..to jsme tu vsichni takovy mali deticky!..a vis ze mi to ani nevadi?..no vlastne vubec ne!..protze me to vuebc nezajima tvoje kecy me nezajimaj!..tak si dej odchod!
  • lucinka9494

...

Mě už snad z tý Twilight Ságy začína hrabat *1* .Když už o ní nemluvím já tak se mě začne kámoška vyptávat na nějaký otázky ohledně Twilight Ságy *1* *1*
  • barunqa111

edward

upa uzasnej herec a ve stmivani no ploste supel *14* *14* *14*
  • jackie28

diskuze

tak kam zaveedem řeč lidičky? *3*
  • Tess112
    Happy B-day.. :)*
  • bellinka

Pravnicka

HH!..Hewle pokusim se hele aby me nezabil!..Mno hele dneska jsme ho normalne potkala jsme si to tak sinula po cestickach!=Da jak jsem skladala tech 50CD tak on nak tacal tak yzpivat a nak jsem se prerusovalai hele apk si najendou vsechno sliknul abych prestala zpivat=DTo je co?..=D..jenomze on pak na me svalil ze jsem to z nej stahla=D *LOOOOL* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: Pravnicka

nooo velice zajííímavy... *15* *15* tak to bede těžky! *5* nato se budeme muset připravit *15* *15* a ja už myslela jako že ti nabííd aby si s nim nazpívala duet *15* noo teda spíííš že tě prosill *1* pač takova hvězda jako ty *15* *14* toe něco *15* tyyyooo ale to musel bejt pohled co *1* *1* *15*
      • bellinka

Re: Re: Pravnicka

rikala jsem ze to je skandal"=D...a ne ne zacatek Robeertovi kariery! *15* a jako bude to tezky!.. *15* on si starsne vymejsli *15* ale fakt strasne!ale ty to zmaknes ja ti verim *3* Jo to byl pohled jako vyhled z myho okna *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Pravnicka

tak jako jasný že to zvládnu...o tom vůbec nepochybuj...pro tebe vš *15* *15* noo ikdyž vlastně bude tam rob *14* ...nwm nwm....jj věřííííííííííím *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Pravnicka

ja ti verim hele!...a chci to vyhrat! *15* jasny?..Mo budes se muset trochu kontrolovat!!=D *15* trochu!...abyhc se vuebc kontrolovala ja=D *15* aby nas pak nezazalovaly o napadnuti svedka!.. *15* Takze asi si poridime nakou kazajku k tomu soudu!=D *15* nebo po telefonu vis co?!!=D *15* Ty woe mno vuebc ze nam nehrabe *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pravnicka

preej trochu kontrolovat *15* bejt přede mnou tak po něm skočiiim *1* *1* ale my to chceme samozřejmě vyhrat takže jak si říkala po telefonu by to bylo nej *1* a nebo co takle přes icq *15* noo jako kdyby sme tam byly tak žaloba za napadnuti svědka by se nam určo nevyhnula *15* *15* náám a hrabat *7* to není možny *15* *15* tyyyo mtr *5* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Pravnicka

smim vedet co to tady resite :)
  • mysak.kol

prosím

lidičky, prosím vás, může mi někdo říct, jestli mají ty obaly na knihách nějaký podtext? nebo je to náhoda? myslím tím to jablko na stmívání, bílá kytka na novým měsíci, rudá stuha na zatmění a šachy na rozbřesku. nevíte někdo víc než já? dlouho jsem na to koukala, ale sama mám ty knihy ztažené z netu, takže až nedávno jsem viděla ty jejich titulní stránky. Díky předem.
  • deniska-l

fanklub

*3* Robův fanklub nám roste docela rychle co říkate???...už má 2152 *15* to e supeeeeeeeeeeeeeeer *15* akorat tady se to nějak šprajclo *9* tak snad to zas rozjedem *15*
  • mikes38

Rob

je upe uuuzasnej a jako upirovi ve fimu stmivani mu to desne slusi *14* *14* *14* *14* *14*
    • truelove

Re: Rob

jj to máš pravdu je tam krásnej:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit