Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

víc sexu??

prosím vás, nevíte, kde najdu trochu víc odvážné Robovi fotečky? občas na ty intimnější narazím, ale kde ste k nim přišli? prosííííííím, písněte mi na vzkazník, nebo i sem. prosím prosím, prosím...
  • h.f.2babetca

dopadol

že vkuse zabuda kde poarkuje svoje auto -ale vlasy si nezabudne nagelovat nikdy patizon & tekvicka *1*
    • mysak.kol

Re: dopadol

jo na to jsem zapomněla *15* *15*
    • narzis

Re: dopadol

jo to je pravda:D
  • irisska

: O

tak ted sem z toho trochu zmatená,on Rob s Kirsten nechodí v normálním životě??vždyt všude píšou jak bez sebe nedají ani ránu a jak na sebe hrozně žárlí..tak jak to tedy je?? *3*
    • dra

Re: : O

já bych řekla že spolu sou....a ty zprávy o rozchodech říkali jenom na začátku,když to drželi v tajnosti
      • jackie28

Re: Re: : O

nn prej nejsou... *3* a stejně si myslim že to jsou drby... *1* *1* někde je spolu nachytaj třeba na nákým koncertě nebo tak a hned z toho dělaj vědu typu:jéé voni spolu choděj..i když si vyšli jako přátelé
        • your-darling

Re: Re: Re: : O

těžko říct..:-)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: : O

no jasný ale spíš spolu nejsou....
    • dra

Re: : O

já bych řekla že spolu sou....a ty zprávy o rozchodech říkali jenom na začátku,když to drželi v tajnosti
  • Robert

U Roba si nejsem jistá, jestli je vůbec člověk, protože vypadá jako bůh a ani tohle nevystihuje jeho krásu. *14* *14* *14*
  • v.e.r.k.a
    Všechno nejlepší *14*
  • erikaa

kuřák

Myslíte si že je Rob kuřák ?????
    Celkem by mě to zajmalo. *4*
    • deniska-l

Re: kuřák

joo robíík kouří:-(...je to fakt na těch fotkách z natáčení novýho měsíce např. na týhle stránce: http://stmivani.wz.cz/5-info/twilig ht-herci-kouri/ Ale robíkovi to sluší i s tou cigaretou v ruce *1* *14* *14*
    • carolincullen

Re: kuřák

jj určitě je:) stačí když se podíváš na fotky z přípravy natáčení new moon:)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: kuřák

podle me Rob nekouri *7* protoze ma takovej sladouckej hlas jakej by kurak rozhodne mit nemoh .... a to cigaro si da do pusy jen na foceni *15* ... ale to je jen muj nazor...
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: kuřák

tak to je fakt divnej jestli se foti s cigarem a nekouri....
          • Re: Re: Re: Re: kuřák

Rob kouří .. to vím bohužel jistě :(
  • c

ten je nakej chytrej co.proc se nestara o sebe prece ho nikdo nenuti aby sem chodil.a za co kdo utraci to neni jeho vec
    • bellinka

Re: c

to vysvetli balonovi!!
  • sasori

ctete komentare a placte :-(

http://www.csfd.cz/film/251399-twil ight-saga-novy-mesic-twilight-saga- new-moon-the/# *16* *16*
    • Re: ctete komentare a placte :-(

ehm... je to jejich názor... sice blbý, ale je jejich a asi nemá cenu jim ho brát... :D souhlasím s tím, že důležité je, co si MYSLÍME MY!!! a já myslím, že my všichni New Moon a celý Twilight milujem, co vy na to??? *3* *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ctete komentare a placte :-(

jeje to uz sem cetla 22.11 *15* a je mi uplne jedno co o tom rikaj :) DULEZITY je co si o tom myslime my fanousci ne? :)
      • xcornelia14

Re: Re: ctete komentare a placte :-(

Jejich keci mě nezajímaj:D Mám na to svuj nazor.. a s tamtím at dou do... *15*
    • nikolousek1

Re: ctete komentare a placte :-(

tak jsem si početla a zasmála se.... *1*
  • nejlepší upír!!!!

Robert je prostě NEEEJJJ!!! todle je jeho nejlepší video:
    http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
  • pavlinqa

já snad umřu!!

Ahoj všichni, musela jsem se už také konečně přidat do tohoto fanklubu *3*
    Dneska jsem koukla na ten trailer a myslím, že to asi nevydržím... *9* Dokud jsem ho neviděla, tak jsem byla jakž takž v klidu, ale teď? Když už vím jak to bude krásné? Z toho neusnu *9* Jinak díky, za ten odkaz - leila00 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit