-
pokracovani 4
jj jasne tak sem nahore.... *1* *1* jedu na hory... a cela se snad vratim v to doufam.... ale myslim ze ven moc chodit nebudu.. este furt mi neni nejlip takze zadny pady na lyzich nebo n snowboardu nehrozej :D *3* a co vy budete delat celej ´tejden... doufam ze si aspoon jednou shlidnete twilight *3* -
-
Re: pokracovani 4
asi ne....mama nefandi koukani na filmy na PC a ja ted propadla cervenymu trpaslikovi *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pokracovani 4
ona razi teorii, ze pocitac je jen na praci...kdyby vedela ze sleduju filmy...pretrhla by me -
-
Re: Re: Re: pokracovani 4
tak nejak -
-
Re: Re: Re: Re: pokracovani 4
esmite se nechat pretrhnout :D s kterou vasi casti bych si pak povidala *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pokracovani 4
ohlidam si to:D *15* -
neboj...slibuju ze na sebe dam pozor *15* -
to by me stvalo *9* kdybych se nemela komu vyzpovidat :D *1* -
s zadnou...byly bychom TUHÝ, JAKO ZADNY DRUHY!!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
jeje *15* aspon te nezaneprazdnuje kdyz se diva *15* -
-
Re: Re: Re: pokracovani 4
And so the lion fell in love with the lamb... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pokracovani 4
prominte ze sen chvili neodepisovala byla sem se koupat.. *1* a tu scebu u belly v pokoji taky nemam celou :(
a nejradsi mam tu jak sou v lese a ona mu rika ze vi kdo je *3* -
-
treba by mu doslo par veci a jdu nahoru *15* -
mameeeee *15* chudak rob kdyby si cet takovy keci *15* stejne rikal ze se na filmy kde hraje se nediva *4* -
a treba se pripoji i lenkaaa *15* -
holky, jeste neco napiste...at mame pres 650 *15* -
jj taky dobrou noc... a krasny sny... moc se mi po vas bude stejskat po obou :( *9* ale doufam ze me nezklamete a tech 1000 komentaru date *1* ale ty swery tu este budes ne :) -
ja nevim....pulka toho co jsme napsali o nem nebyla *15* *15* *15* *15* -
j mej se ja taky za chvili pujdu *4* -
no *15* by tim upirem i stal ne *15* -
jsem moc moc smutna...ale musim koncit...rodice vysilujou, ze mam jit spat(musim na sebe dat pozor betuli *15* )
takze dobrou noc a sladke sny o robertovi nebo edwardovi
betuli davej an sebe pozor, uzij si to a za tyden tu na tebe budu cekat *1* -
ze mi toho ale stihneme napsat za jeden vecer *1* myslim ze Rob by z nas mel radost *3* -
jdu zas nahoru *15* -
jj moje taky.... takova mila :) a bella je lamacka srdci *14* *1* -
betuli, tak to te lituju *15* -
presne *15* -
ta je super!!! ja mam alici moc rada, mozna radsi nez edwarda..kazdopadne je to moje nej zenska postava -
ja to mam na dvd :D mi to sestrenka musela stahnout a pak na to se mnou musela povine do kina *1* a na tom dvdcku tam neni to jak ho povali napostel... jako kdyby ten co to tocil v kine tam nechtel dat zadny milostny sceny:D *15* -
to je pravda u me neni nejoblibenejsi jedna ja jich mam strasne moc treba jak delaji pro bellu ten obed a jak pak prijdo oknem alice s jesprem *15* -
sem mimo...jak ji nemate celou? -
tak to sem si nemyslela...ale celej film je tak skvelej, ze najit nejoblibenejsi scenu je dost fuska!!!!! -
ja ji taky nemam celou *9* proste jak se ji ptal jestli muze neco vyzkouset...no pak ji polibil a pak je to trosku ukouskly a je tam az jak mu rika at zustane pres noc u ni -
v pohode...j ta je taky dobra prvne co sem ho videla zemmyslela ze to nerekne a on ji zmlati nebo ji vypije krev *15* -
jak nemas celou???
-
-
-
-
-
jako osobni znacka heroinu je pro me ten film *15* -
no jisteeee cumim na nej kazdou chvily -
-
j u me tky je strasne prokenma -
jejda nane....tak to ja ani omylem...ale udelala jsem si casovej rozvrh filmu abych vedela kdy co v jakou dobu je a mohla to snadneji sledovat na pokracovani po odpolednech *15* -
ja blazen sem si ho jednou poustela i pred skolou sem si kvuli tomu privstala *15*
-
-
-
casopisy
Kdo se vám ještě líbí ze Stmívání kromě Roba ???? *1* *3* -
-
Re: casopisy
jackson, cam,lutz,peter, taylor! vsichni proste a ty zensky tam sou taky mrte -
-
Re: Re: casopisy
Mě se líbí Jesper a Carlisle -
-
Re: Re: Re: casopisy
mě se lííbí ještě Taylor... *15*
-
-
-
Kellan Lutz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Cam Gigandet *14*
-
-
povidka :)
tak jsem na stranku www.stmivani.wz.cz pridala svoji povidku :) muzete mrknout ale asi nebude nic moc nejsem ńejaka super spisovatelka ale snazila sem se :D menuje se Temny uplnek :) takovej divnej nazev :D budu rada kdyz napisete co si o tom myslite *4* *15* -
-
Re: povidka :)
je to fakt pěěěkny *3* a nazev je taky super *3* seš fakt dobra...už se těšim na pokračování *3* *4* -
-
Re: Re: povidka :)
Napodobne jako!.. *1* Fakt psani ti de a kdyz te to i fakt bavi tak proc nepoktracovat mas pravdu! *3* uz se etsim na dalsi povidku *3*
-
-
Mno blahopreju betuli je to fakt supr!..a je to jako kdyby to byl fakt originmal tesim se na dalsii!..jen tak daal *1* -
-
dekuju :) no nerekla bych ze sem nejaka super ale psat me strasne bavi tak proc ne *15* a kdyz udelam ostatnim radost tak sem pak taky rada *3* na dalsi uz pracuju :)
-
-
ta povidka je fakt mrte! -
-
diky :) -
-
Re: Re: Re: povidka :)
nz -
-
Re: Re: Re: Re: povidka :)
taky nejakou pises *15* rada bych si precetla jestli j :) bavi me cist si povidky ostatnich -
-
Re: Re: Re: Re: Re: povidka :)
nn zatim ne ale mozna nekdy zacnu...
-
-
-
-
-
-
žerůůů
ahojky..musim se přiznat že dřív sem Roberta neměla ale vůbec ráda..ae když sem viděla Stmívání tak ho úplně žeru...já ho pstě MILUJŮŮŮŮ..páá *14* -
vzkaz
ahoj,napsal by ste mi prosim někdo vzkaz jakmile nový měsíc přeloží?předem děkuji za ochotu ,máte to u mě. *3* -
-
Re: vzkaz
Mám takovej divnej pocit že překlad budou dělat až někdy v dubnu a bůh ví kdy to vyjde na DVD nebo na netu...
osobně se mi víc líbí film v angličtině... -
-
Re: Re: vzkaz
Mě se to teda taky líbí víc anglicky... český dabing je hrozný
-
-
Re: vzkaz
tobě se to nelíbí v původním znění? já myslím , že to je nejlepší.:-)ale zkus občas kouknout na uloz to.cz , tam se to objeví určitě -
-
Re: Re: vzkaz
jj ja vim jen se mi nechce chodit na ulož to každý den. říkala sem si že velkým fandum o to de vic a že by jich snad neunilo mi napsat :-)v dobrým myšleno. ale jako líbí se mi obě verze jen má angličtina na celej film tak něak nestačí a čist titulky...no . prostě přeložený bych rači ale stejně díky:-) -
-
Re: Re: Re: vzkaz
tak to já ti nepomůžu , new moon mám a česky to nesháním:-))
-
-
-
-
božee !!
ted sem koukala na facebook na nějaký fotky...
viděly jste, jak má Rob ty vlasy... na půl normálka a na půl vyholený nebo co...
To je fakt děsný... :O -
-
Re: božee !!
to je kwůli filmu cosmopolis wyswetlowal to na comic conu -
Re: božee !!
ccccccccoooože?upssss to radši nechci ani vidět *9* -
-
Re: Re: božee !!
koukni na fotky a poletíš do Londýna nebo kde ted je a nakopeš mu zadek... :D -
-
Re: Re: Re: božee !!
Kéž by byly peníze na letenku:-( Ale stejně si myslim, že kdybyste ho viděly, tak byste mu nemohly nakopat tu jeho roztomilou zadnici :-) Já nemám co říkat, hned bych mu skočila do náruče:-) a jeho účesu bych si ani nevšimla :-D -
-
Re: Re: Re: Re: božee !!
Asi tak :-) i když si nejsem jistá, jestli na ty vlasy hned zapomenu :-D škoda jich, takový krásný vlasy nagelovaný do toho roztomilýho rozdrbu... Ach jo... No nic.Oni zase narostou :-D
-
-
-
-
-
Anet, když chceš reagovat, tak se nepodepisuj pod mým jménem. :)
-
-
promiň:DDD Já tě zkoušela, jestli se toho všimneš :DDDDDDDDDD
-
-
Ach jo. :D
-
-
-
nevim nevim
ja sem mu k narozkam napsala dopis... ale nevim mno -
-
Re: nevim nevim
co si o tom myslite vy? -
-
Re: Re: nevim nevim
super nápad - já už mám taky koupenou obálku, ale nevím, kdy se k tomu dopisu dokopu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: nevim nevim
j diky, tak ji taky poslii
-
-
-
-
AHIOJY
KDE SE DIVAT na ty ceny mtv??? -
-
Re: AHIOJY
Jdi na seventeen4ever.blog.cz a tam máš odkaz! Je to blog mé internetové šikovné kamarádky, je tam i spousta dalších skvělých věcí! *3*
-
-
trailer konecne tady!!
Robert v životní roli hned po Krasojezdci Edwardovi?...Bel Ami
http://www.youtube.com/watch ?v=VmTM2fLF_jY
Enjoy it:) -
-
Re: trailer konecne tady!!
myslím, že Bel Ami nebude zrovna životní role, ale na ten film se těším... přečetla sem tu knihu a je to dobrý... :)
takovej sukničkář... :D -
-
Re: Re: trailer konecne tady!!
Kde jsi prosím tě sehnala tu knížku? -
-
měla jsem jí jen půjčenou z knihovny... jmenuje se Miláček a napsal jí Guy de Maupassant... :)
-
-
-
Re: trailer konecne tady!!
Já teďka přeskočim téma jenom že je Rob krásnej co já nevim ale když se dívám na film s nim tak úplně hotová a hlavně když jdu spát protože mám povlečení a plakáty s nim tak se mi vždicky něco sní o něm ráno když se probudim si vždicky řeknu proč to neni realita.Kéž bych s nim chodila to by bylo něco.Tak čau. *14* *14* *14* -
-
Já mám taky povlečení *14* dostala jsem ho k narozkám ♥♥♥
A plakátů mám jenom 4 kufříky :( -
Re: Re: trailer konecne tady!!
kde si sehnala povlečení?? :))
jinak jsem na tom asi podobně... :D -
-
Re: Re: Re: trailer konecne tady!!
Já ho mám taky. Dostala jsem ho k vánocům(objednaný přes internet). A kvůli tomu že jsem z něj taky hned hotová si ze mě furt dělaj srandu:-))). Ale co pro něj to klidně přetrpim. :-D -
-
hele já jenom naznačila, že bych ho chtěla a mamina řekla, že v žádnym případě, protože bych prej potom nepotřebovala chlapa... :D *1* *1* *1*
-
-
-
-