-
soutěž
http://www.bojovniciprotitotalite.c z/videa2/detail/95 .. pls hlásněte *1* *1* *1* -
co??
ahoojky tak muže mi nekdo řict jestli je s kristen?jestli spolu chodi nebo ne?? -
-
Re: co??
Tak asi když spolu údajně čekají dítě....to dá rozum... *7* -
-
Re: Re: co??
toe urcite kec.. myslim ze zadny dite neni.. -
-
Re: Re: Re: co??
...s tim dítětem je to určitě kec!!! teda nevěřim tomu no xD ...ale spolu jsou ne? *15* .... -
-
Re: Re: Re: Re: co??
Jo jsou spolu.....neříkám že je to pravda s tím dítětem...jnom točtu......já osobně tomu nevěřím....sluší jim to spolu,ale já osobně bych neopustila kluka se kerým su takowou dobu kvůli jednomu blbečkovi kerej se nemohl smířit s tím,že ho jediná holka v jeho okolí nechce!Mno ale je to její věc.....přeju jim to... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co??
Takže oni spolu jsou?Myslela jsem že to jsou kecy..Jak to víte?? *7*
-
-
-
-
-
-
Já nevím..:-D
Týýý jo.. kolik faninek a fanoušků má.. je to neuvěřitelný..:) U nás ve škole po něm všichni šíli..:-D
Co myslíte je pravda že bydlí spolu Robert a Kristen..?
Kdyby jste o něm něco věděli, nějaké zajímavosti.. tak to sem napište prosím..
Děkuji.. *3* -
-
Re: Já nevím..:-D
o jejich společném bydlení se mluví. Někde je dokonce doloženo, že spolu koupili vilku a hodlají se tam nastěhovat a nebo si to nechají jako tzv. hnízdečko lásky. Ten domeček by měl být napsaný buď na oba a nebo na Roberta. *3*
-
-
Rozbřesk
http://bellascullen.tumblr.com/
tady jsou nový fotky z Breaking Dawn..kvalita nic moc, ale jsou dobrý...
Jackie, budeš slintat( a nejen ty) a závidět, protože to je fakt mazec..ted se filmu teprve nedočkám...:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Rozbřesk
Co mi to děláš? Já se na to podívala a teď se asi zbohnímmmmmmm *9* to asi nevydržím. Už to bude? *15* Ale jednu věc vím určitě, Bella jako upírka bude úžasná *3* -
-
Re: Re: Rozbřesk
to bude...nevěděla sem jak to udělaj aby byla extra krásná, ale podle těch fotek se jim to povedlo...doufám že už bude listopad nebo aspon trailer, ale to si počkáme...ÁÁÁÁ pomoct..:-)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* asi budu herečka..:-D -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
Proč je teprv duben? Já chci listopad nebo aspoň říjen. *9* *9* Stala jsem se na twilight totálně závislá, nebo spíš na Robovi *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
to mi povídej...bylo normální, že sem byla závislá na flmech, ale tohle je už moc dlouho...napřed přišlo Twilight a potom totální závislost na Robovi a ted sou ze mě hotoví i naši..:-D *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Já spíš Kristen, bejt s nim každej den hmm *14* *14* *14* Ach jo, sem do něj úplnej blázen *9* *9* *1* -
já teda dost..:-) ach jo...:-) *15* -
Oni mu asi závidí. *15* *15* *15* Kdo by nezáviděl, že jo? *14* *14* *14* -
ty máš zatím netopýra Édu, ale maminy přítel dospěl už býš..:-ú) když chci od nich koupit časák tak to je vždycky..: To je tam zas ten buzerant..:-)) to mě vždycky nase*e...vim že si dělá srandu, ale vytáčí mě to..:-)) a on to ví...:-) takže kompromisy no... *15* -
No právě, táta má strašný připomínky. Strašně mě vždycky naštve když řekne "no jo netopýr Éda" *16* *16* *16* A to padaj i horší komentáře *15* *15* *15* -
kdo by neměnil...:-) hele jdou ti ted znova spustit ty obrázky, protože já když na to kliknet ak se nic neojeví..tak mám asi smůlu..:-)) *15* *15*
to mám za trest, za to, že sem žárlila..:-) *14* *14* *14* *14* -
MNO POPRAVDĚ BUDU ŽÁRLIT *1* *1* *1* *1*já bych si to klidně s krist vyměnila
-
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
slintám z Roba von je tááááák mrtě sexyyyy *14* *14* *14* *14* -
-
jestli už ted slintáš...tak to sem zvědavá co budeš dělat v kině u těch scén z fotek...:-) *14* *14* *14* ..to vyplivneš slinivku ne.. *15*
-
-
-
-
-
-
Je to muj milacek ja ho moc miluji a on mne jsme skveli plan
-
Katastrofální herec celý Patizón a tu kravinu Twiling neznášam *16* *11*
-
-
abys ses nepos...... není to kravina tak kdyz se ti to nelíbí tank na to necum koko..... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Tak drž hubu a nezáviď !!!!
-
-
Rob
Nebyla sem si jim jista do obsazeni Stmívání,ale...DOSTAL ME!Doporucuje tenhle film.On je rozkosnej a sexy!:DTa herecka Kristen,nebyla vubec spatna,dobry obsazeni! -
krásnej...
heej Rob je fakt mocko hezkej... a v twilight uplně nejvíc sexy, že? *14* *3* -
-
Re: krásnej...
No to rozhoně ne.On a sexy. *9*
-
-
No prostě slaďučkej kluk (muž)
Robert je jeden z nejhezčích herců, jakýho jsem viděla... Moc mě nefascinoval, když hrál v Herrym Potterovi, ale po Stmívání už jsem začala slintat... Když se dívám na ten úža film, tak musím mít zásobu brydáků.. *1* *14* -
blog
Ahojky Chtěla sem vás pozvat na můj blog novinky všech celebrit a ty nejnovější !!Tak kdybyste měli zájem tak se koukněte , ale když ne tak ne nikoho nenutím !!§ *3*