Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěkný, ale fakt nesnáším, když někdo za pomocí photoshopu mění obličej na fotce a v tomto videu toho bylo víc než dost *11* A to je děs!!!! Ale jinak bomba *1*
  • ilko náhodou robert není tak děsnej jak taylor
    taylor *11*
    robert *14*
  • Rob by se měl dát dohromady zase s Kristen :) moc jim to spolu sluelo a už k sobě patří :):*
    • NO JO slušelo by jim to oni jsou pro sebe jako ztvořeni ale ta nevěra
    • pravda je spojil osud Kristen ho podvedla jenom z nudy. ať jsou zase spolu :) *3* :*
    • myslim ze je to nem jestli ano nebo ne..ale ja bych ji zpatky nevzala...co s holkou,ktera by mu jen zahybala? a on by se jen kvuli ni trapil.svet je plnej holek a dokonce i hodnejch a vernejch holek-i kdyz pomalu ale jiste ubyvaj. myslim ze jina holka by ho milovala takoveho jakej je a zustala by s nim natrvalo. jako skoda ze zije daleko... a o nekterych fanynkach co by ho meli rady takoveho jaky je,nevi... ja bych ho teda brala,je dokonalej...by se mel dat dohromady s nejakou obyc holkou a nebo fanynkou,ktera ho ma rada jako cloveka- roba,a ne jen jako edwarda ci cedrica
      • Jess ona to dělala jenom z nudy ona chtěla být herečkou je herečkou, ona chtěla mít nej kluka na světě a má ho a jenom protože se nudila tak se hned musí rozejít. Prostě každej se někdy nudí a nejspíš ty to v budoucnu budeš dělat taky tak nevim proč by se s ní měl rozejít? :)
        • Aha tak Rob by jí měl vzít zpátky jen proto že se nudila? Myslim že to neudělá. Jako promiň to že se nudíš tak můžeš zaplácnout i jinak třeba si zahrát nějakou hru nebo tak...ale bejt nevěrná? to už neni z nudy holka,to je akorát z toho důvodu že jí pálilo dobrý bidlo a chtěla si to užít někde jinde. Věř mi znám to, tohle můj otec dělal mámě taky,a nijak jinak než rozchodem nebo rozvodem( když jsou dva sezdáni) to nekončí. Protože ten člověk, co jednou podvedl,to bude dělat pořád. takže souhlasím s Jess,ať se na ní vyprdne,po světě běhá takovejch holek a hodnejch holek,který by mu byly věrný.
  • elizabethd

Parfém

Prej vyjde parfém ,,Pattinson" a bude to vůně:pomeranč se zázvorem...Tak vidíte i Rob bude mít parfém... *1* *1* *1*
    • erikaa

Re: Parfém

Fakt tak to je hustý že Rob bude mít možná i svůj parfém
    • leila00

Ale bude asi pánskej coo *15* No to je ale jedno. To mě neodradí xD
      • erikaa

Re: Re: Parfém

No právě škoda že asi pánskej *9* *9*
    • deniska-l

*15* jeee tak ten bych chtěla *1*
  • mysak.kol

zkontrolujte si to

http://www.kalendar-jmen.cz/categor y/anglicka-jmena/ *4* *5*
  • mysak.kol

Robertův den!!!

happy birthay to you, *3* happy birthay to you *3* happy birthay lovely Robert *3* *3* HAPPY BIRTHAY TO YOU!!!
    (škoda, že neslyší, jak krásně mu to tu zpívám) *3* *3* *3* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    Milý Robe, přeju ti, aby si měl dalších 60 let stejně úspěšných, jako tento rok. hodně lásky, filmů, fanynek a hlavně mooooooc zdraví *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* MTM
  • kaculencicka
    Na kdy vidíte,že se objeví trailer na Rozbřesk????Už je dotočeno??Nemám kdy googlit *10*
    • Zuzzanka.k
      Já našla trailer na Rozbřesk *5* tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE&feature=related
      • kaculencicka
        No tedáááááááááá!!!!!!!!!!Díííky,ani jsem nečekala,že tak brzy!!!!Vauuuu,to nééé,nemůžu se dočkat...,to nééé,bože,už aby to byloooo!!!Jsem hotová.... *8* *14* *8* *14*
        Dlouho jsem se úmyslně vyhýbala dívání se na Stmívání,Nový měsíc i Zatmění.....Teď jsem je skoukla a stejná vlna jako poprvé..supeeer,to mě neopustí...pravda...vždy to jakoby zapadne dopozadí,ale je to tam pořád!!!
        Není už zítra listopad???
        • your-darling
          zítra bych listopad docela brala, ale bohužel... :D
          já to měla stejný.. :) vůbec se na to nějak nechtěla koukat a pak nám to pustila učitelka ve škole a už byla další závislost na světě... :D a že už trvá dlouho... :D
          • kaculencicka
            Cooo?To je dobrý-učitelka ve škole!!!! *14* V rámci kterého vyučování???Za nás nám pouštěli filmy z SSSR...Nehraju *16*

Dneska jsem o Stmívání mluvila s kamarádkou,shodou okolností to byla ona,která mě vyvedla ze tmy bez Stmívání a říkám hnedka,že jsem vydělala trailer a že supeeeer..A ona nic...Že prý se na závěr vůbec netěší,že je jí to jedno,že měla autorka nechat jednoho z nich-Edwarda a nebo Jacoba-umřít,že takhle je to divný konec....
            No,chápu jak to myslí,ale my to nepsaly a osobně to přijímám tak jak to bylo vytvořeno....A líbí se mi to....
            Tak jak vnímám Stephanii Mayersovou (teď jí možná komolím jméno),tak ona by prostě neuměla nechat umřít jakoukoliv svou románovou postavu...,na to nemá potřebnou tvrdost....,či jak to říct...no,dost o tom...
            Jsem zvědavá co budou rozdávat na premiérách..Plakát v kuchyni Nový měsíc by potřeboval kamaráda *1* *14*
            • your-darling
              vrámci češtiny.. ale bylo to asi tři dny před zimníma prázdninama a to sme se už moc neučili.. :))
              já myslím, že ten konec docela ujde... Kdyby Jcob umřel, zas tolik by mi to nevadilo. asi bych byla jen překvapená a kdyby Edward, tak bych se asi zcvokla... :)
              máš plakát v kuchyni, jo.. :D to by mě mamina asi zabila, ale tak neva... Docela se na premiéru těším, ještě sem na žádný nebyla a kamarádka plánuje, že poletíme na premiéru do Francie, či co, ale podle mě to asi nevijde.. :D ale bylo by to fajn... :) *14* *14*
  • Si mluvim sama pro sebe ×D

Ale nejvíc se těším na Nový měsíc!Upe se nemužu dočkat!Kéž bych vedela kdy je premiera.. Proste to chcu videt! *5*
    • l-a-f-e-e

Re: Si mluvim sama pro sebe ×D

Premiéra by měla být v listopadu roku 2009! MILUJUUUUUU HOOOOOOO *4* *14* *3* *14*
    • Re: Si mluvim sama pro sebe ×D

premiéra nového měsíce bude pravděpodobně na jaře 2010
  • HAPPY BIRTHDAAAY

všechno NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ a jenom NEJ, ROBEEE!!! *1* *14* *14* *14*
  • kaculencicka

NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

*9* *9* *9* *9*
    • 8.ball.8

Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

Pomatená Kateřino, měla bys vyhledat psychiatrickou pomoc asi nejspíš, co? *4*
      • kaculencicka

Re: Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

JSI SE BODNOUT,TY KULEČNÍKOVÁ OSMIČKO!!!!!!!!!!!!!!VÍŠ O MĚ ÚPLNÝ KULOVÝ A TO JSEM SLUŠNÁ......CO SE O MĚ VŮBEC OTÍRÁŠ.... *10* *10* *10*
        • 8.ball.8

_

I to málo co o Tobě vím mi stačí, abych mohl tvrdit to, co tvrdím. Pomatenkyně. *5*
          • kaculencicka

Re: _

UBOŽÁKU....NICKO...JDI CHCÍPNOUT DO TOHO SVÝHO PEKLA.....VÍŠ H---O....,CHOĎ SI HONIT PŘIROZENÍ A EGO KONEČNĚ NĚKAM JINAM...MAGORE...
            • nik011

Re: Re: _

ja se za to nestidim ze te NE nedokazu ignorovat ja te nechci ignorovat a zatim sem tady v tech nasech rozhovorech stejne vzdycky vyhrala,takze s panem bohem a satecek:*
            • bellinka

Mas pravdu nemuzu te ignorovat i kdyz chci protze kdyz vidim co tady pises za srrrrrrrrrrrrrrrrrr.... tak se neudrzim a myslim ze nejsem sama!!!..ale neboj ty uz tu dlouho nebudes!!
            • 8.ball.8

Nejlepší je, že mne nedokážete ignorocat, vždycky se najde nějaká káča hloupá jako Ty, která se musí ozvat. Jen tak dál, bavíš nás. *4*
            • bellinka

Jo *15* *15* *15* --ja nemuzu mluvit me by od tud vyhodili *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit