-
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *5* *15* -
-
Re: kniha
taky jsem tam poslala svůj hlásek. celé sérii stmívání. těším se na výsledky prvního kola, doufám, že postoupí. *8* *8* -
-
Re: Re: kniha
no super to je hlásků snad se tam dostanem *15* *15*
-
-
Re: kniha
ja uz sem tam hlasla :) -
-
Re: Re: kniha
super doufám že se dostanem do dalšího kola *15*
-
-
-
Robův BIG den
HAPPY BIRTHDAY ROBE!!!!♥♥♥MUCK=o* Takže přeju ti aby sis už konečně našel nějakou tu babu tvého srdce a aby tě měla ráda né kvůli,prachům a pozornosti....ale kvůli tomu že tě bude milovat takowého jakej seš ty doopravdy a né proto jakej je Edward Cullen....Dále ti přeju hodně rolí ve filmu..kerý tě budou bavit a abys to nedělal jako ten Homoušek Efron kvůli penězům!!!Dále tě prosím netrap Nikki(Rosalii)neflirtuj s ní proto ,že chceš dostat Kristen.....ono ji to může taky pěkně srát že ji využíváš kvůli tomu aby na Tebe Kristen(Bella) žárlila a vrhla se ti kolem krku....a mě osobně by to taky sralo a už bych měla nervy v kýblu a normálně bych ti jednu flákla xP!!!!Dále Ti přeju abys dostal rozum zlepšit své nedostatky ...aby ses začal holit a umývat......POZOR VČECKO CO TADY VYPISUJU JE PRAVDA!!!! Mno páč by tvý kolegové na nátačení nemuseli prohlažovat že 1 natáčecí den s tebou je na tý samý úrovni jako bejt v chlívku....Já osobně i přes to že se nerad holíš,smrdíš,hodíš zarostlej jak prales(i v podpaží xD)no prostě pařez.....tak i přes to tě miluju a ne jenom jak fanynka......Dále si přeju abys dodržel to cos řekl....nestal se z Tebe Pařmen a byl jsi sám sebou,poslouchal své srdce a aby ti sláva nestoupla do hlavy a na mozek!!!! Takže ještě 1 Fšecko nejlepčí Roberte♥♥♥MUCK=o*x) A užij si narozeniny tedy užívej dokud můžešx)xPxD=o*♥♥♥ *14* *14* -
on hrál v harry potrovi ?
rod hrál v Harry Pottrovi a ohnivý pohár ?? já myslím že to byl on ten .. cedrik nebo co -
-
Re: on hrál v harry potrovi ?
ses blesk fakt tyvl -
-
Re: Re: on hrál v harry potrovi ?
asi tak *15* -
-
Re: Re: Re: on hrál v harry potrovi ?
*15* *15* souhlasim s vama xD
-
-
-
-
...
in touch je snad největší bulvár na o světových celebritách,, to co tam píšou jsou snad největší nesmysly na světě já si osobně myslím že on může mít každou na kterou si ukáže,, kdyby jako například ukázal třeba na mě tk já bych s ním klidně chodila i kdyby byl třeba i ten nejnudnější člověk na světě aspon to o sobě říká,, určitě byste s ním chodili kdyby ukázal na vás že mám pravdu *14* -
-
Re: ...
in touch je rádoby vtipná pitchovna fakt bullshit.. oni ho strašně znaj... krávy blbý:D:D to číst nebudu !!!! já raději kouknu na fotky na netu:S
-
-
vše nej
vše nej! -
můj názor
mě se twilight líbil moc. dokonce tak moc že sem byla pořádně vlhká. Robika miluju a chtěla bych ho vidět na vlastní oči *1* on sem asi jen tak nepřijede. New moon mi přijde jako největší zhovadilost. Bella je tam vychrtlá jak koza a film na mě působí jako nízkorozpočtový plátek. jedinej Robik to zachraňuje svou osobou. jinak czech dabing na youtube je děsivě hnusnej. bléééé *9* -
-
Re: můj názor
si nechutná !chce se mi z tebe blít.to si piš někam jinam to, že si vlhká nikoho tady nezajímá teda aspon' mě ! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: můj názor
jn, me to taky nezajima, ona je vlhka i kdyz vidi jak to delaj mravenci simte :D -
-
Re: Re: Re: můj názor
*15*
-
-
-
-
Asi takhle:
*14* milujeme ho, obdivujeme a chceme-to hlavně. Je pro nás ten NEJ NEJ NEJ.
Tak jako mě se nelíbí např. ty makovci z Tokio Hotel,přímo je nesnáším *5* Tak někdo může takhle reagovat na Roba. OK pohoda, neberu jim to, ale tak ať si prohlížejí a diskutují o svých idolech na jejich stránkách a nás ať neobtěžujou tady. My taky nelezem na stránky těch co nemusíme a nepíšem tam kydy. Proč taky? Proč to vlastně někoho baví, to nechápu, ale každej jsme nějakej a holt někdo má v hlavě mozek a někdo h...a a prudí *3* -
Robertku ty si prostě nej nej nej nej nej ja tě strašně zbožňuju!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
In touch
no jasne ze by s nim kazda chodila.. *4* ja osobne bych nevahala ani setinu vteriny... -
-
Re: In touch
já bych taky neváhala kdybych měla tu možnost, to asi každá.. až si někoho najde tak já asi puknu žárlivostí.. *4*
-
-
x)
Happy Birthday Robe