-
pro kokošanela
Pro KOKOŠANELA: proc se tady prosimte tak ztrapnujes?!:D tady ty holky maji roba rady(sice sama nechapu, ze pisou, ze ho miluji i kdyz ho neznaji) ale neber jim to... jetli si myslis ze jim ho dokazes znechutit, tak o tom dost pochybuju *15* a prosimte furt tady meles o Robertovým vzhledu, tak sem te chtela poprosit, at se taky muzeme zasmat, jestli bys sem taky nedal nejakou svoji fotku *7* chci videt cloveka, co nadava na vzhled druheho, ktereho osobne nezna... jestli mas nejaky komples, tak s tim neotravuj normalni lidi....zdar -
-
Re: pro kokošanela
souhlasim s Lenkou. *4* -
-
Re: Re: pro kokošanela
Též souhlasím s Lenkou, proč sem pořád lezou lidi, kteří nesnáší Roba a Stmívání celkově?
-
-
-
Lizzy Pattinson
Mrknete na stranky o Robertove sestre :=)
http://www.osobnosti.cz/lizzy- pattinson.php -
jsem asi jedina komu se to nelíbí...
Musím říct že eclipse mě teda dosti sklamalo,pokud vím má twilight pouze 4 díly a jelikož je čtyřka jako jednička z pohledu edvarda ..torojka je tudíš poslední díl.Kdy bych měla posoudit všechny díly zvítězila by tvojka..nejemotivnější,nejzajím avější,..zkratka nejdokonalejšíí. na eclipse nebo taky zatmnění jsem se dost načekala a taky jsem od něj víc a to mnohem víc očekávala ...zatmění je nuda ..hromada akce ale chybí mu to užasne kouzlo minulích dílu.Na to že je to v poctatě zavěrečný díl se toho moc neudalo klidně by moh třeba jackob umřít nebo by se mohli bella s edvardem vzít,mohli mít dítě... ..Sklamalo měto,bylo nudne..co víc k temu říct. Snad jen že spisovatelka rozpoutala šílenctví ..jenže u 3 už asi nevěděla co psat a tak si to prostě vycucala z prstu.
Trailer na film byl dokonalý ..člověk by pomalu čekal zázraky ,ale film....:-(docela mě to naštvalo. -
-
Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...
Nechci Vám do toho zasahovat,ale myslím si,že když někdo dělá chyby, je to jen jeho věc tady přece neřešíme to, jak kdo píše nebo ano? a Myslím si,že splést se může každý !!A Je pravda že to má 5 dílů, tedy vlastně už 6 Stephanie Meyer Vydala knížku Druhý Krátký život Bree Tannerové,který bude jako 3 ale z pohledu novorozené Bree:-) -
Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...
Poslední díl se jmenuje Rozbřesk a vůbec to není z pohledu Edvarda! Došlo zřejmě někde k omylu. Z pohledu Edvarda je Půlnoční slunce, které ale není ještě dokončené. Takže se máš na co těšit *3* -
-
Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...
Půlnoční slunce nebude.Bude Krátký druhý život Bree Tanneerové.Je to o jedný novorozený ze Zatmění už to vyšlo. -
pravda je že z grafiky..např:vlků nebo spracování toho boje je opravdu Eclipse favorit ale očekávala jsem že bude poslední díl zajímavější ...tenkarat sem myslela že jsou 4 a nn 5-v tom připadě měnim názor ... *1* *1*
jinak je mi teda líto lidí co mi nadávaji za muj názor ..nwm nwm co je víc ubohý....na druhou stranu děkuju všem co se zdrželi urážek a normálně,slušně mi na muj příspěvek odpověděli .DĚKUJU *3* *4* *9* -
jo??? tak to je moc dobře ..víš co stmívání mám rada ale nikdy sem se o něj moc nezajímala ..děkuju -
No nazdar! Máš vůbec dokončenou základku? Takové hrubky by nenapsalo ani dítě v první třídě! Buď jsi to psala v zápalu emocí, v tom případě jsi si to měla přečíst nebo jsi teda silný dislegtik.... V každém případě....Kde jsi vzala že je to z pohledu Edwarda skutečně nevím, jak píše ZZ tak z pohledu Edwarda je nedokončené půlnoční slunce. Tím pádem je vidět, že o sáze víš úplný kulový.Nejpsíš jsi nečetla knihy že? Kdyby Jacob zemřel v Zatmění, těžko by mohl sehrát tak významnou roli v rozbřesku. Kdyby se Edward a Bella vzali v Zatmění a měli dítě, mohla by sága zatměním skončit a nemusel by být rozbřesk. Možná ti uniklo, že se v zatmění zasnoubily. Tak jak asi bude rozbřesk pokračovat, co myslíš??? Film jsem viděla a hodně se mi líbil.Četla jsem i všechny čtyři díly. A prostě mě naštve někdo, kdo kritizuje a nic o sáze neví, což bude nejspíš tvůj případ. -
-
Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...
no..na druhou stranu chapu že tě to štve ,taky nesnášim když někdo píše např: johnny deep je muj bratranec ..fakt hustej ,pojedu s ní na natáčení 3 pirátů. jj ..blbost ,trojka už je dávno natočená a navíc to není deep ale depp :-( jako jj chápu že tě to štve ..uznávám že se o stmívání něak zvlašt nestaram a taky se ke mě donesly lži ...
*4* *9* *9* -
Pokud chci někoho kritizovat za hrubky, nedělám je v 1. řadě sama! Dyslexie - dyslektik, zasnoubily - zasnoubili... Normálně bych se toho vůbec nevšímala, píšu to jen proto, že jsi ty sama začala první (i když uznávám, že ten příspěvěk je opravdu otřesný). -
ne,nečetla sem to po sobě ..když píšu rychle, neřešim chyby ..navíc mi to nepříde ani něak podstatný . a nn nečetla sem to ,spokojím se s filmem -
-
Re: Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...
to je špatný,protože film je oprati knížkám propadák..sorry za ten názor a i když ságu miluju je to tak...
-
-
-
-
-
MILUJU TĚ ROBERTE PATTINSONE
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I Love ROB !!!!
I LOVE ROBERT ! I LOVE EDWARD ! I LOVE TWILIGHT !!! -
Herec
Četla jsem velmi příjemnou recenzi na Remember me, co se týče Robovo hraní... byl velice pochválen, že všem dokázal, že hrát prostě umí... jsem moc ráda, já o něm jako o herci nepochybovala ani v ostatních filmech a jsem ráda, že konečně přesvědčil i ty, co už dopředu jeho výkon v Remember me dlouho předtím než šel do kin hanili... výborně Robe -
závist
wow jsem nečekala že tady bude tolik závistivých holek co nesnáší Kristen jen kvůli tomu,že je s Robem teď spolu xD
ale jako herečka je snad dobrá ne?:P -
-
Re: závist
Souhlas - herečka je výborná!!! To popřít nejde ;-)
Ale zase musím říct, že se mi vzhledově vůbec nelíbí, nechápu jak o ní můžou v časopisech psát jako o sexy herečce
*9* -
-
Re: Re: závist
stejně si myslim že to je jen takový divadýlko....až se dotočí twilight sága tak to pomine....já nikomu nic nezávidim,ale myslim si,že se k sobě nehoděj,každej je jinej...bude to podle mě jen úlet nic víc... -
-
Re: Re: Re: závist
Asi tak...Když jsou chvíli spolu a chvíli zase ne(nevím co je na tom pravdy), tak by to stejně nemělo cenu a vypadá to spíš jako propagace filmu...
Ale přečti někde něco a věř tomu...To je taky složitý když všude píšou něco jinýho... *3*
já osobně mám Kristen ráda...Je to dobrá herečka... *4*
-
-
-
-
oprava
=jeden bod za tebe -
jaj milujem ta ti si nieco ine ako ti ostatny vsak preto.......ta tak velmy milujem a drzim ti palce moc abi si mal este viec filmou a abi sa ti este viec darilo a abi som tie filmi zase mohla pozarat lebo ja tvoje filmy milujem a chcem abi si ich mal viac toto je pre teba :* milujem ta cmuqqqqq
-
Měl zůstat s Kristen! A s nikym jinym, oni dva se k sobě hodí nejvíc. A kdo řiká něco jinýho tak lže :) A blbý urážky si nechte :)