-
Nenávidím
Nenávidím Kristen Stewart kdo je s semno? *16* -
-
Re: Nenávidím
si piš že já jo. je to kráva. horší na bellu vybrat nemohly -
*1* Protože ona je ta kdo chodí s Robem? Já ji teda závidím! A nejen jeho... Je krásná, chytrá, talentovaná - herectví, zpěv, ... Hold se uměla narodit, a byla ve správný čas na správném místě *4* Přej jim to -
-
Re: Re: Nenávidím
neuražte se ,ale někteří zvás máte rádi spíš sebe než roba. ja bych mu to přála hlavně ad je štˇastnej. je jasný že nebude žít s vama ,to jste některé fakt tak najivní? -
-
Re: Re: Re: Nenávidím
No je snad jasný že mam rači sebe než roba kdyz ho ani neznam v soukromi a on ani nevi ze existuju ne *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nenávidím
no janý:-)ale ja to myslim tak že třeba tvrděj jak ho milujou ale přitom je jim ukradený jestli je štastný .
-
-
-
Souhlasím, přeju jim to ale to že jí za tohle někdo nenávidí jen proto že závidí, může říct s prominutím jen hlupák..... -
Já jí teda nezávidím... Hlavně ten život bez soukromí, stále pod nějakým drobnohledem, ustát ten tlak.. A víte jak to je se vztahy v "šoubisnusu"... Ačkoliv jim teda moc přeju, aby to všechno, včetně lásky, ustáli, oba dohromady či každý zvlášť... -
-
Re: Re: Re: Nenávidím
souhlas , i když musí se uznat , že si to vybrali sami a museli s tím počítat. ale rozhodně jim to teda nezávidím :-))
-
-
-
A důvod? *7*
-
-
hmmmm;
tyo uz me to sem nejak nebavi chodit ,nic se tady nedeje.:/,ale Rob the best.!:) -
-
Re: hmmmm;
Tak já si hlavně myslím, že zbytečně protahují uvedení toho traileru, fanoušci jsou místo natěšeni už naštvaní.. A to může způsobit i malinké upadnutí zájmu, protože se defacto nic nového ohleně ságy neděje. Doufám, že do konce března už to vyvalí a zas tu bude o čem mluvit *3* *3* -
-
Re: Re: hmmmm;
j taky doufam:)
-
-
Re: hmmmm;
tak to je jasný , zájem o Roberta opadá , už to není taková senzace , jako když se vynořil ve Stmívání :-)) -
-
Re: Re: hmmmm;
ti opravdový fandove, tu vydrží roky *3* -
-
Re: Re: Re: hmmmm;
snad jsi chtěla říct , že opravdoví fandové jimi zůstanou roky , nechápu , co má tohle místo společnýho s fanděním :-)).....nikoho se nechci dotknout , jen mi to není jasný. -
-
Re: Re: Re: Re: hmmmm;
jako že opravdovej fanda nezmění idol,jen proto že neni zrovna na titulkách a v kinech. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmmmm;
tak to jsem pochopila :-)) jen nechápu , proč píšeš opravdovej fanda TU vydrží roky.ale ono je to asi jedno :-))ale mně šlo naopak právě o tuhle stránku , že hlahol kolem Roberta utichnul,proto čím dál míň lidí přidává příspěvky do diskuze,což mně přijde jen dobře , každej si zaslouží trochu klidu - teda nejde o ty příspěvky , ale o ten hlahol :-))
-
-
-
-
-
-
kris a dakota ke stažení z Runaways:D
Cau tady jedna holka ma na blogu mp3 co nazpivaly Kristen a Dakota, fakt hustýýý, tak si to můžete stáhnout=o) Je to peckový http://twilight--cullens.blog.cz/10 03/dakota-and-kristen-mp3 -
Music
Lidi mam dotaz. Nevíte náhodou něco bližšího o Robertových hudebních aktivitách? Nechystá třeba CD nebo tak něco? Dík :) -
Opět mezi vámí, doufám, že máte radost, vy ovečky moje :-)))
Doufám, že jsou mezi vámí pořád ty staré dobré tváře. *5* -
trailer
ahoja,kdo se tak šíleně těší na trailer Eclipse jako já,může občas mrknout na stránky
http://www.summit-ent.com/
co nevidět,by tam měl být trailer k eclipse *3* -
:-)
Chjo, tak kde je sakryš ten trailer, to je doba *9* -
Video
Je tu fůra videí a moc se v nich neorientuju. Našla jsem tohle a zdá se mi super:)
http://www.youtube.com/wat ch?v=y50fz7vjTwY
Robert je rozkošnej a šikovnej chlapeček *14* Přeju mu hodně štěstí a trochu více respektu od antifanoušků Stmívání. Oni tomu vůbec nerozumí! :))) -
-
Re: Video
jj... ten odkaz je dobrej... jen tam máš mezeru... tak si na to dejte pozor -
-
Re: Re: Video
jj, pěkné :-))no ono se to musí vkládat s mezerou, jinak je to tuším bráno jako reklama, což nelze... -
-
Re: Re: Re: Video
Děkuji :) Ta mezera se tam udělala sama:)
-
-
-
-
r+k
já si nemůžu pomoci,ale to co předvádějí Rob s Kristen mi přijde jako nějaký hloupý reklamní tah!nevím,proč nemůžou jednoduše říct,že jsou spolu a hotovo...a taky dost dobře nechápu tu výmluvu,že se spolu nemůžou ukazovat kvůli fanouškům...to je přece blbost!vždyť třeha Jolie s Pittem spolu taky začali chodit během natáčení filmu a nedělali z toho žádnou vědu...nechápu to *9* -
-
Re: r+k
jo , no je fakt , že jak jsem to četla , že přijeli každý sám a chtěli se představit jako pár a nešlo to.....zní to divně.ale zas nemůžeš vědět , co v tom je , třeba mají ve smlouvě , že se nesmí nic podobnýho provalit do konce natáčení , nebo tak něco
-
-
ROBERT PATTINSON
Je úúúúžasnej, fakt ho žeruu :D
Lizuska *14*