Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikulinka1996

Nenávidím

Nenávidím Kristen Stewart kdo je s semno? *16*
    • dracoolacka

Re: Nenávidím

si piš že já jo. je to kráva. horší na bellu vybrat nemohly
    • lidus5

*1* Protože ona je ta kdo chodí s Robem? Já ji teda závidím! A nejen jeho... Je krásná, chytrá, talentovaná - herectví, zpěv, ... Hold se uměla narodit, a byla ve správný čas na správném místě *4* Přej jim to
      • antidicaprio

Re: Re: Nenávidím

neuražte se ,ale někteří zvás máte rádi spíš sebe než roba. ja bych mu to přála hlavně ad je štˇastnej. je jasný že nebude žít s vama ,to jste některé fakt tak najivní?
        • Re: Re: Re: Nenávidím

No je snad jasný že mam rači sebe než roba kdyz ho ani neznam v soukromi a on ani nevi ze existuju ne *1*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Nenávidím

no janý:-)ale ja to myslim tak že třeba tvrděj jak ho milujou ale přitom je jim ukradený jestli je štastný .
      • lina25

Re: Re: Nenávidím

Souhlasím, přeju jim to ale to že jí za tohle někdo nenávidí jen proto že závidí, může říct s prominutím jen hlupák.....
      • Re: Re: Nenávidím

Já jí teda nezávidím... Hlavně ten život bez soukromí, stále pod nějakým drobnohledem, ustát ten tlak.. A víte jak to je se vztahy v "šoubisnusu"... Ačkoliv jim teda moc přeju, aby to všechno, včetně lásky, ustáli, oba dohromady či každý zvlášť...
        • Re: Re: Re: Nenávidím

souhlas , i když musí se uznat , že si to vybrali sami a museli s tím počítat. ale rozhodně jim to teda nezávidím :-))
    • lina25

A důvod? *7*
  • nik011

hmmmm;

tyo uz me to sem nejak nebavi chodit ,nic se tady nedeje.:/,ale Rob the best.!:)
    • Re: hmmmm;

Tak já si hlavně myslím, že zbytečně protahují uvedení toho traileru, fanoušci jsou místo natěšeni už naštvaní.. A to může způsobit i malinké upadnutí zájmu, protože se defacto nic nového ohleně ságy neděje. Doufám, že do konce března už to vyvalí a zas tu bude o čem mluvit *3* *3*
      • nik011

Re: Re: hmmmm;

j taky doufam:)
    • Re: hmmmm;

tak to je jasný , zájem o Roberta opadá , už to není taková senzace , jako když se vynořil ve Stmívání :-))
      • antidicaprio

Re: Re: hmmmm;

ti opravdový fandove, tu vydrží roky *3*
        • Re: Re: Re: hmmmm;

snad jsi chtěla říct , že opravdoví fandové jimi zůstanou roky , nechápu , co má tohle místo společnýho s fanděním :-)).....nikoho se nechci dotknout , jen mi to není jasný.
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: hmmmm;

jako že opravdovej fanda nezmění idol,jen proto že neni zrovna na titulkách a v kinech.
            • Re: Re: Re: Re: Re: hmmmm;

tak to jsem pochopila :-)) jen nechápu , proč píšeš opravdovej fanda TU vydrží roky.ale ono je to asi jedno :-))ale mně šlo naopak právě o tuhle stránku , že hlahol kolem Roberta utichnul,proto čím dál míň lidí přidává příspěvky do diskuze,což mně přijde jen dobře , každej si zaslouží trochu klidu - teda nejde o ty příspěvky , ale o ten hlahol :-))
  • kris a dakota ke stažení z Runaways:D

Cau tady jedna holka ma na blogu mp3 co nazpivaly Kristen a Dakota, fakt hustýýý, tak si to můžete stáhnout=o) Je to peckový http://twilight--cullens.blog.cz/10 03/dakota-and-kristen-mp3
  • Music

Lidi mam dotaz. Nevíte náhodou něco bližšího o Robertových hudebních aktivitách? Nechystá třeba CD nebo tak něco? Dík :)
  • 8.ball.8

Opět mezi vámí, doufám, že máte radost, vy ovečky moje :-)))

Doufám, že jsou mezi vámí pořád ty staré dobré tváře. *5*
  • adrii12

trailer

ahoja,kdo se tak šíleně těší na trailer Eclipse jako já,může občas mrknout na stránky
    http://www.summit-ent.com/
    co nevidět,by tam měl být trailer k eclipse *3*
  • :-)

Chjo, tak kde je sakryš ten trailer, to je doba *9*
  • Video

Je tu fůra videí a moc se v nich neorientuju. Našla jsem tohle a zdá se mi super:)
    http://www.youtube.com/wat ch?v=y50fz7vjTwY
    Robert je rozkošnej a šikovnej chlapeček *14* Přeju mu hodně štěstí a trochu více respektu od antifanoušků Stmívání. Oni tomu vůbec nerozumí! :)))
    • Re: Video

jj... ten odkaz je dobrej... jen tam máš mezeru... tak si na to dejte pozor
      • Re: Re: Video

jj, pěkné :-))no ono se to musí vkládat s mezerou, jinak je to tuším bráno jako reklama, což nelze...
        • Re: Re: Re: Video

Děkuji :) Ta mezera se tam udělala sama:)
  • r+k

já si nemůžu pomoci,ale to co předvádějí Rob s Kristen mi přijde jako nějaký hloupý reklamní tah!nevím,proč nemůžou jednoduše říct,že jsou spolu a hotovo...a taky dost dobře nechápu tu výmluvu,že se spolu nemůžou ukazovat kvůli fanouškům...to je přece blbost!vždyť třeha Jolie s Pittem spolu taky začali chodit během natáčení filmu a nedělali z toho žádnou vědu...nechápu to *9*
    • Re: r+k

jo , no je fakt , že jak jsem to četla , že přijeli každý sám a chtěli se představit jako pár a nešlo to.....zní to divně.ale zas nemůžeš vědět , co v tom je , třeba mají ve smlouvě , že se nesmí nic podobnýho provalit do konce natáčení , nebo tak něco
  • ROBERT PATTINSON

Je úúúúžasnej, fakt ho žeruu :D
    Lizuska *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit