Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to lina25

a ty si myslíš , že Rob je taková citlivka a fajnovka , že kvůli pochybnostem několika lidí okamžitě půjde a smaže svůj profil? tímhle stylem by se ve světě hollywoodu moc dlouho neudržel , ne? :-)) to ani nemůžeš myslet vážně.
    • lina25

Re: to lina25

Tak to je fakt vidět že jsi na tom profilu asi nebyla když se tam téměř denně hádali lidi zda je to fake nebo ne. Neříkám že je fajnovka nebo citlivka, spíš že už ho to mohlo přestat bavit, někoho neustále přesvědčovat.Pokud to bylo jeho. A věř mi, nebylo to jen několik lidí.... Tímto, diskuzi o Robově profilu z mé strany uzavírám.Myslete si co chcete vždyť je to jedno né?
      • Re: Re: to lina25

máš pravdu na tom profilu jsem nebyla , ale stejně si pořád myslím , že to není dostačující důvod. Samozřejmě by Robert musel předpokládat , že spousta lidí bude mít pochybnosti a navíc stejně nemá zapotřebí , aby někoho přesvědčoval a urážel se , kdyby takový byl , asi by nestál ani za zlomek těchhle diskuzí :-))ale máš pravdu , necháme to na pokoji
        • lina25

Re: Re: Re: to lina25

Já souhlasím, nejsme tady od toho abychom se dohadovali ale abychom Roba podpořily:) Už se k tomu taky nechci vracet. Tobě i všem ostatním přeji hezký den:)
  • profil...

Holčiny, tak ten profil byl teda opravdu podvod, našla jsem další s logem originality, to už je několikátý... Zbytečně jste se tu čílily a divily se, proč nevěřím...

http://www.faceboo k.com/search/?ref=ffs&q=robert+ pattinson&o=2048&init=ffs&s=20#!/pr ofile.php?v=wall&ref=search&id=1000 00241218129

*7*
    • Re: profil...

za sebe musím protestovat já jsem nikdy ani minutu nevěřila , že ten profil je originál :-)ale je fajn vidět to černý na bílým.Ale ono je to stejně tak nějak jedno
      • Re: Re: profil...

tak já samozřejmě nemluvila o úplně všech *3* ..
        • Re: Re: Re: profil...

tak to je mi samozřejmě jasný, chápu , že ta reakce byla trochu stupidní , to měl být vtip :-)
          • Re: Re: Re: Re: profil...

aha... *3*
    • lina25

Re: profil...

A nebo to logo které jsi poslala ty bylo nakopírováno z nějakého originálu že...Kterej to asi mohl být.....možná ten co jsem poslala já. Mě to teda nejde otevřít ale koukni se jestly třeba na tom profilu který jsi poslala ty, nejsou nesmyslné informace jako ženatý,nebo cizí jména sourozenců atd.....
      • Re: Re: profil...

to logo originality jde jednoduše zkopírovat a pak vložit...podle mě žádnej profil není pravý *9*
        • lina25

Re: Re: Re: profil...

No hele vždyť je to jedno...jestly je nějakej pravej nebo ne, tak stejně nikdy na 100% nezjistíme....Je tu jen jediná možnost...Že by Rob někde v médiích ukázal svoje fcb stránku, že je to jeho, řekl že fcb měl ale smazal ho a nebo že ho prostě nikdy neměl.....Jinak se asi fakt můžeme jen domnívat.
          • Re: Re: Re: Re: profil...

Tak za prvé, nemám zapotřebí překopírovávat nějaká loga a vkládat do nesmyslných stránek.. Jednak na to nemám čas, a taky to neumím:)...

A za druhé, já každopádně neposílala odkaz jen na logo, ale na celý profil, který obsahoval tebou zmiňované logo originality...

http://www.facebook.com/profile .php?v=wall&ref=search&id= 100000241218129

ale to víš, že jsou tam blbosti, ale na druhou stranu, i když tam nejsou, není zárukou, že je to profil pravý.. ale jak říkáte, je to opravdu fuk fukovatej...
            já jen, že si se tu cítila hrozně dotčená, když někdo napsal názor, že nevěří, že ten profil je pravý, tady vidíš jeden z důvodů mých pochybností...
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: profil...

To mi taky došlo že jsi poslala celej profil a né jen logo *1* Jj, cítila jsem se dotčená protože jestly ten profil opravdu pravej byl,tak díky takovým rejpalům, kteří přišly a prudily na zdi že je to fake, si Rob profil smazal....Ten tvůj link mi jen hlásí stránka nenalezena
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: profil...

Já jsem ale vůbec nemyslela tebe že by jsi ty něco někam kopírovala. Jen jsem naznačila že mohl ( ale nemusel) existovat Robův originál se kterým on přišel jako první a z toho si ostátní koumáci nakopírovali tzv. Real fake:)
  • facebook

to mu teda ten profil na facebooku dlouho nevydržel *15*
  • Robsten Together

Jooo.. videla jsem video.. Rob přizvává, že chodí s Kristen Stewart.... a mimochodem, to už ppíšou všude..!

Takže konečně,,.. se přiznali no toto trvalo! Jsem ráda *14*
    • Re: Robsten Together

prosííím tě mohla bys mi poslat odkaz kde si to video viděla??? ....jinak sem ráda že to konečně přiznali ..
      • Re: Re: Robsten Together

JJ ja taky
        • Re: Re: Re: Robsten Together

mno jo,to jsem četla taky...ale video,ve kterým by to přiznal osobně jsem teda ještě nikde neviděla a najit ho taky nemůžu *7*
    • Re: Robsten Together

konečně.. taly jsem ráda moc :))
  • je to tady

vypadá to že ta zpráva už obletěla svět , nejspíš to bude i pravda , tak nevím , jestli mám mít radost, nebo ne...
  • je to pravda!

http://translate.google.cz/translat e?hl=cs&sl=en&u=http://showbiz.sky. com/robert-pattinsons-kristen-stewa rt-confession&ei=cbOHS8XQDJGUnwOW1Y juCw&sa=X&oi=translate&ct=result&re snum=7&ved=0CCIQ7gEwBg&prev=/search %3Fq%3Drobert%2Bpattinson%2Bconfess ion%2Bbafta%26hl%3Dcs%26lr%3D *3*
    • nikolousek1

Re: je to pravda!

mě ten odkaz nejde, a to jsem tumezeru oddělala
      • Re: Re: je to pravda!

ono tam těch mezer je víc... navíc už je to v bloku napsali o mně...
      • Re: Re: je to pravda!

zkus to vyhledat normálně přes google... *3*
  • ...

hele holky,mistr Pattinson kouří??? *7*
    • nik011

Re: ...

:D jo
      • Re: Re: ...

mě je jedno jestli kouří *15* to je jeho věc *1*
        • nik011

Re: Re: Re: ...

me taky :D:)
    • Re: ...

pobuřuje tě to? :-)) já taky kouřím :-))mě je to na něm právě sympatický
    • lina25

Re: ...

No a co je na tom divného? *7*
      • Re: Re: ...

Kouří tam všichni *15* *15* *15*
  • jj

To marks602:

máš pravdu, i když bych neřekla, že se hádáme, pouze diskutujeme... důležité je, že jsme všechny jeho fanynky
    a navíc se to tu alespoň trošku rozjelo, začalo to tu upadat... *3*
    • Re: jj

no jo , to je fakt. :-))
  • lucik200

♥♥ rob ♥♥

On je nejlepší ♥ já ho zbožňuju!!! looooveeeee yoooouuuuuuu_!!!!! =-**** *14* *14* *14*
  • :-)

já si sice myslím , že to není Robertův oficiální profil , ale budiž.dejme tomu. takže pokud nemá na jeho vedení lidi (což by znamenalo , že se k němu nepřiblížíte ani o píď) a pracuje na něm sám,tak se chystáte naložit mu na bedra další tucty roztokanejch fanynek , který toužej po komunikaci , jo? :-))jen ať se hoch zapotí , až přijde večer utahanej z natáčení :-))nenechat ani deset minut na kafe , to je naše heslo :-))
    • lina25

Re: :-)

Na jeho vedení spolupracuje spolu s kamarádkama takže to kafe v klidu stihne....:)Navíc, bylo domluveno, že profil bude navštěvovat osobně jednou týdně a odpovídat na dotazy a tak...Chodí i víckrát do týdne ale to už je jeho volba....Chtěl ho z nedostatku času smazat ale právě proto domluvil s kámoškama že ho zaskočí, předají od něj fanouškům vzkazy atd....
      • lina25

Re: Re: :-)

Ono je pro něj taky příjemné když otevře profil a vidí tolik podpory a uznání od druhých...Vesměs jsou tam normální nešílení lidé, kteří mu rádi popřejí hezký den, nebo ho pochválí atd...Rob sám řekl ať máme trpělivost když odpovídá na dotazy třeba na zprávy, a většina to akceptuje. Na chatu odpovídá v klidu na tolik kolik stihne, a nikdo nehrotí, když zrovna jeho dotaz není zodpovězen....Rob ten profil založil pro fanoušky, a kdyby mu to teda dělalo takovej problém, udržet ho a nezáleželo mu na fanoušcích tak ten profil smaže jak původně chtěl a nehledá jiné řešení( nynější občasný zástup kamarádek...)Ale věřte si čemu chcete mějte se tu hezky....Docela lituju že sem ten link tady vůbec zveřejnila.....
        • Re: Re: Re: :-)

jo , no je vidět , že ty se v tom fakt vyznáš , k tomu se vážně nedá nic dodat :-))
        • Re: Re: Re: :-)

I kdybys to nezveřejnila, tak jako sis to našla ty, najdou si to i jiní... A taky jsem a taky jsem našla ještě jeden profil s logem o pravosti, tak fakt nevím... Ale samozřejmě vám všem přeji ať je to opravdu on a rozhodně si nemyslím, že to není možné...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: :-)

*3*
          • Re: Re: Re: Re: :-)

jejda omlouvám se za chyby *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit