Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narzis

Remember Me

ach videli jste ty uzasny fotky on a s Em? uzasny
    tesim se moc na film

http://www.youtube.com/watc h?v=t5RXfa76DCU
  • nikolousek1

video?

Ahojky, já video, kde by flirtoval se ženskou nenašla? Kde jste to viděli? *7*
    • lina25

Re: video?

Tak to bude asi tohle a posílala jsem to já: http://www.youtube.com/ watch?v=maKuO9v181I

To že spolu trochu flirtují je jen a pouze můj osobní dojem! Možná že to uvidíš jinýma očima, je to dost možný. Ta holka je fanynka která vyhrála osobní setkání s Robem http://www.youtu be.com/watch?v=z_or7YyocnQ a pak s ním dělala ten rozhovor
      • narzis

Re: Re: video?

ehm,flirtovani si predstavuju neco jinyho,jinak ale holka ta ma ale stesti!:D
  • lina25

Pro :P

Ahojky, jestly máš icq tak si mě přidej:) Mimochodem, jsem Žaneta! 563295532
    • Re: Pro :P

ok jdu na to :-) mimochodem, ja jsem Market *3* *1*
      • lina25

Re: Re: Pro :P

Moc mě těší:)
  • trailer

ahoj,nevítě někdo jak to vypadá s tím trailerem k eclipse??obávám se,že dříve uvidím film než trailer *15*
    • nikolousek1

Re: trailer

no to nevím, ale taky by mě to zajímalo, o měsíc se opozdili....
  • Details interview

hazim tady link na interview s Robem *3* Rob tam v nekterych castech hazi celkem perly *3* je to na nejakych 6 stranek a samozrejme v anglictine, takze kdo bude mit naladu a bude se mu chtit : http://www.details.com/celebrities-entertainment/cover-stars/201003/twilight-star-actor-robert-pattinson-remember-me
    • lina25

Re: Details interview

Ty jo, tak to interwiev zajímavé:) Ale teda musím to louskat na etapy:)))
      • Re: Re: Details interview

u ceho tak priblizne jsi? at mam predstavu *1*....skoda, ze takovych rozhovoru neni vice..myslim v posledni dobe *4*
    • lina25

Re: Details interview

Určitě mrknu! Pak až ti dojede to video, ten rozhovor tak tam máš další části. To najdeš, kdyby jsi to nenašla, tak písni a já ti je pošlu:) No v tom rozhovoru nevím....asi se mi to zdá ale přijde mi, že ti dva spolu tak trochu flirtují *3* Hlavně řečí těla a tak...Jo tak takhle mi poklepat na rameno, tak to by byl teda šok! Ale sakra příjemnej!
      • Re: Re: Details interview

uz jsem zkoukla i tu dalsi cast :-)...no ten rozhovor *1* *1* chova se k ni velmi, ale opravdu velmi pratelsky *1*...i kdyz to neni pekne ode me :-D tak jsem te holce strasne zavidela :-D no co jaa vim :-D mozna Roba potkam :-D on se do me zamiluje :-D a budem stastny par :-D a pak zazvoni budik *1* *1* *1* *1*
        • lina25

Re: Re: Re: Details interview

No já se přiznám, že teda jsem na ní vyloženě žárlila! *1* Né že bych nebyla přející osoba, jenže ach jo....Co bych dala za to, abych tam mohla sedět já....No hele v mém případě to taky vidím na ten budík *1*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Details interview

Jo...nežárlím,ale tohle ve mně dělalo divy..tak bych chtěla..jenže s mim štěstím by se mi o tom ani zdát nezačalo a budík by nebyl potřeba...:-(
          • Re: Re: Re: Re: Details interview

vždyt tam máte napsáno že je teplej ne..
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

Hnusný keci... *16*
          • Re: Re: Re: Re: Details interview

presne *1* ja jsem prejici clovek, Robovi urcite preju vsechno dobre :) ale zaroven asi zezelenam zavisti, az jednoho krasneho dne oznami, ze ma pritelkyni :-) a ten den urcite jednou prijde *1* protoze by byla nehorazna skoda, kdyby takovy chlap byl sam *9* ...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

ja taky :) dobrou *4*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Details interview

No teda mluvíš mi z duše....On sám nebude to by bylo proti přírodě! No hele taky se to ve mě bude vařit! Chjo.....Tak dobrou:) Ráda zase pokecám!
  • :-)

no nic , když už jsem se tady takhle pustila do debat , tak je asi načase , abych se zaregistrovala , co? :-)jinak dobrou
  • lina25

Pro Marks

Přátel mám víc než dost na to si stěžovat nemůžu *1* Že tady někomu nepadnu do oka, tak to mi vážně žíly netrhá, jsem tady kvůli Robovi *3* Každopádně děkuji ti děkuji za tvůj názor jsi moc milá *1* *1* *1*
    • Re: Pro Marks

do oka uz mi padnes :-D pouze mi spatne vyznelo jak jsi napsala ten prispevek :-D
      • lina25

Re: Re: Pro Marks

Já vím, je fakt že to mohlo vyznít trošku jako že ho znám osobně...To bohužel neééé ale upsala bych za to duši ďáblu!
        • Re: Re: Re: Pro Marks

*1* *1* *1* to jsme dve *3* *1* aspon hodinku si s nim pokecat :-D nebo i min :-D proste alespon par slov s nim prohodit :-D a bylo by na svete o jednoho stastneho cloveka vic *1* *14*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Pro Marks

No to mi povídej a hele mám tady tahle videa. Jedna šťasná fanynka vyhrála osobní setkání s Robem. Měla možnost se s ním jako první člověk na světě, kouknout na klip stmívání. Rob se chová naprosto úžasně je tak kamarádskej a přirozenej....

http://www.youtu be.com/watch?v=z_or7YyocnQ

tady s ním pak ta fanynka dělá rozhovor

http://www.youtube.com/ watch?v=maKuO9v181I
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Marks

wow tak tyhle videa jsem jeste nevidela :-D diky moc :-D to prvni nema chybu :-D zaklepat mi na rameno Robert....bych asi zapomnela i mluvit :-D...opravdu se chova velmi mile *4* jdu an to druhe video :-D

ne , kašli na to , nechci zabředat do debat , jen mám asi dneska špatnou náladu
      a kolik máš přátel je mi vážně jedno , takže zdar a sílu :-)
      • lina25

Zdar a sílu i tobě *3*

pochopitelně , jinou odpověď jsem ani nečekala , nicméně trvám na svém a popravdě se ani moc nedivím *1*
      • lina25

Ty jsi mi ale vědma:) A já jsem si myslela že tě mojí odpovědí překvapí *1* Mělo mě ovšem napadnout že tvoji inteligenci a předvídavost, jen tak něco na kolena nedostane *3*
        • Re: Re: Re: Pro Marks

možná bys měla v té nervozitě co napsat a jak být co nejvíc agresivní dávat pozor na správnost slov a složení vět , je z toho hodně cítit tvůj vztek :-)jinak například o inteligenci bychom tu mohly polemizovat :-)
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Pro Marks

Nebudeš tomu věřit ale já jsem naprotsto v klidu.Mě jen tak něco nerozhodí. Jen jsem prostě reagovala tím stylem, jakým ty jsi reagovala na mě. Neber si to nějak osobně, ale přece když po mě někdo vystartuje, tak tady nebudu cukrovat *5* Fakt nic ve zlém, teď jen konstatuju. Jinak přeju pěkný večer! Zcela upřímně!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Marks

jasně *1* *1* tak se měj
  • to jenah and :-P

e-e já bych nechtěla , protože i Robert může mít svý stinný stránky , který by mne vytáčely :-)takhle má aspoň fantazie volné pole působnosti :-)
    • Re: to jenah and :-P

kazdy ma i sve stinne stranky...to bych se nemohla bavit s nikym... *3* ale urcite bych Roba poznat chtela :-)osobne :-) ale o tom si asi muzu nechat jen zdat *9* :-D
      • Re: Re: to jenah and :-P

já vím , ale vzhledem k tomu , že většina z nás má Roba zidealizovanýho , tak by ses možná těžko smiřovala s tím , že je třeba někdy pěkně protivnej nedůtklivej :-)) ale poznat ho osobně bych chtěla taky.
        • Re: Re: Re: to jenah and :-P

no to je pravda :-D to by asi moc nepotesilo *9* ale aspon bych o nem nemela milnou predstavu :-D
          • Re: Re: Re: Re: to jenah and :-P

a k čemu by ti to bylo? chodit s ním stejně nebudeš , pravděpodobně :-))takže proč ho nemít na podstavci jako svátost ? :-))to je pravá platonická láska.
            • Re: Re: Re: Re: Re: to jenah and :-P

no chodit s nim nebudu troufnu si rict na 110% :-D ale proste bych radeji vedela jaky je doopravdy :-D nemam rada mylne predstavy *3* *1*
    • jenah

Re: to jenah and :-P

noa vidíš to já bych chtěla:) já miluju lidi kvůli jejich chybám:)
      • Re: Re: to jenah and :-P

jo , to asi člověk musí , když chce vydržet s jedním partnerem co nejdýl.a třeba ani Robert žádný nemá :-))
  • ukázky

ahoj,našla jsem nějaký video z ukázkami ze čtvrtého dílu,tak kdo chce,ať mrkne *3*
    http://www.metacafe.com/watch/2841844/amanecer_breaking_down_renesmee_cullen/
  • beast

-

nedivil bych se kdyby byl na kluky
    • nik011

Re: -

a koho zajima tvuj nazor?:D
      • lina25

Re: Re: -

Tak pokud to bylo na mě, taky bych řekla, že s tebou se tady momentálně nikdo nebavil *1*
        • nik011

Re: Re: Re: -

ne to bylo na toho jak mu psal ze je teplej nebo nevm co to tam uz psal :D
        • Re: Re: Re: -

ty asi nemáš moc přátel , viď? :-))
          • lina25

Re: Re: Re: Re: -

já nebo ona? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: -

kdyby ona , tak zadám odpovědět na její příspěvek ,ne na tvůj, ne?
    • lina25

Re: -

Spíš bych řekla že si z lidí vystřelil, jak je jeho dobrým zvykem. Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ.....
      • jenah

Re: Re: -

no vystřelil:D ale krutě:D on je prostě vtipálek no:)))
        • Re: Re: Re: -

ani bych neřekla , že vtipálek , i když to určitě taky , ale spíš se snaží mlžit..aspoň já si nedovedu představit , že by někdo 24 hodin denně sledoval co dělám a jak vypadám a s kým jdu na večeři...vlastně o něm nikdo doopravdy nic neví , kromě základních dat a to je na tom to nejhezčí *3*
          • jenah

je tajemnej...víc než kterejkoliv jinej herec:) obdivuju ho už jenom prot.))
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: -

Souhlas...a ty :-P Fakt nic ve zlém ju? Ale na funny interwiev na you tube se vážně mrkni *3* Stojí to za to!
            • jenah

myslim že je ná fakt víc:)))

presne...co ja bych dala za to, poznat ho, jaky je doopravdy :-) asi nejsem sama :-D
          • lina25

No řekla bych že když se někdo v hotelech zapisuje pod jménem Clive Handjob ( masturbující Clive) Tak bych řekla že to zas takovej suchar nebude:) Navíc papparazzi jsou mu v patách snad na každém kroku. Proč asi vznikla kampaň respect Robert Pattinson.....

fakt nic ve zlem *3* ....videa uz mam zkoukle snad vsechny co na netu jsou :-D nektere jeho vyroky opravdu stoji za to :-D cetla jsem si ten rozhovor pro casopis Details.....tam ma taky par dobrych hlasek :-D teda par, no celkem dost jich tam ma...je to na nejakych 6 stranek ten rozhovor, muzu sem hodit link...ale musite si to prelozit no :-D *3*

jasně , jak jsem řekla :-)
      • Re: Re: -

lina25: tak ty uz nejsi odbornik pres Jacksona?? najednou jdi odbornik pres pattinsona :D asi se ridis podle toho co zrovna leti co? :-D
        • jenah

hele já taky obdivuju Michaela Jacksona - on je nejlepší taneční a zpěvák, kterej kdy žil a je to král...ale Roberta mam ráda jiným způsobem:) mam ho ráda jako osobnost a myslim že takhle homá ráda i Lina....zase Michael byl pro mě taneční láska:) ono je to těžký:) každopádně je přeci normální, že člověk se mění a časem se mu mění i názory:)
          • Re: Re: Re: Re: -

jiste, nechtela jsem narazet na to, ze neni mozne mit rada oba dva....Michaela mam rada jako zpevaka a Roba jako herce...pouze se mi nezdal styl, kterym to bylo napsano....vyznelo mi to, jakoby o nem snad vedela vsechno...pokud to nebylo mysleno nejak povysene, coz tedy jak rika nebylo, tak o nic nejde... *3*
        • lina25

No řekla bych to asi takhle...Michaela mám ráda pořád, ale máš pravdu, ráda se zaměřuju na nové naděje a zrovna Rob je hodně velká naděje:)Padl mi do oka, nejen jako herec ale i jako člověk, kterého sláva neposadila na zadek a zůstal stále stejný. Odborník nejsem, neřekla bych že Robert je zvíře, nebo rostlina aby se dal nějak zkoumat, jak jsi to tady vyjádřil/la ale mám ho hodně ráda, a budu i nadále velice ráda sledovat jeho vývoj. Pokud s tím máš nějaký problém, tak je to čistě tvůj problém mě do toho netahej *3*

na videa koukam, prekladam si i zahranicni rozhovory, takze ty jeho vyroky znam...do Anglie jezdim za tetou takze anglicky humor znam take...a jak rikam, to, ze si zrejme z novinaru vystrelil, jak jsi psala, tomu bych klidne verila....jen se mi to zdalo tak povysene napsano...ja mam take rada Jacksona a prave proto vim, ze jsi psala i na jeho diskuzi, a tve prispevky byly vzdy psane timto stylem.....pokud to tak neni mysleno, tak neni problem :-)

tak ja si urcite nemyslim ze je Robert zvire ci rostlina :-D je to super herec, velice pohledny,mam ho velmi rada, na tom se myslim shodnem...jen to: Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ.....no promin, ale ty ho snad znas, ze vis jaky ma smysl pro humor? nebo tak soudis jen podle toho, co si o nem prectes v nejakem bulvaru? a to s tim Jacksonem...vypada to spis tak, ze diskutujes pouze o tom, kdo je prave v kurzu:-D urcite se tady s tebou nechci hadat, Roba mam rada a tomu, ze si z lidi pouze vystrelil bych i verila..pokud ovsem neco takoveho vubec rekl...muze to byt vytrzene z kontextu....jen ten styl, kterym si to napsala...
            • lina25

Když dám konkrétní příklad, tak například prohlásil tuhle větu: Vlasy si meju jednou za 6 týdnů a občas se nestačím divit, kolik z nich vyklepu lupů nebo: Než jsem natočil stmívání, musel jsem dát všechno do toho abych někoho zaujal a teď můžu randit se čtrnáctkama....Pokud to teda vyznělo, že se tady nějak povyšuju jako že s ním div nesdílím jednu domácnost, vážně to tak nebylo myšleno *3* Mrkni občas na you tube na jeho výroky *3*
            • lina25

Víš ono stačí kouknou se na you tube umět trochu anglicky, a hned si o něm uděláš dost jasný obrázek je tam spoustu humorných videí a to není o čtení ale přímo jím vyřčená slova. To co kde říká občas vážně stojí za to. Věř mi, že jsem prošla už hodně videí abych si o něm udělala svůj obrázek. To opravdu jen tak vypadá o Roba se zajímám už asi půl roku a začala jsem se o něj zajímat daleko později když už byl dávno v kurzu. Prostě mě zaujal.Chápu, že novináři si rádi ledasco přimyslí, ale mám známé v Anglii kteří tam žijí, jsem s nima v kontaktu, a tohle by se dalo nazvat typický Britský humor. Neříkám že ho znám, to jsi to asi špatně pochopil/a jen jsem konstatovala co si o tomhle výroku myslím, ať už je pravdivý či ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit