-
cfr
Robert tvrdí že je nudný nechce holku a rád si čte a dívá se na televizi a je neromantický..
tak myslím si že on má ze sebe depresi protože si myslí že se strašně moc odlišuje od ostatních a že kdyby ho lidé znali tak by je doopravdy nezajímal...myslím si že to není pravda to co on řekl ale nemá moc lidí se kterými si rozumí a proto si to o sobě možná myslí... -
štěpka
no není on k nakousnutííííí *1* *14* *14* -
hudba
já bych řekla že zpívá dobře *5* -
-
Re: hudba
já bych řekla že je moc hezkej , sympatickej a dobře hraje hudbu i role, ale zpívat by měl přestat ,protože mu to kazí celkovej dojem , zpívá příšerně :-))) -
-
Re: Re: hudba
me se libi jak zpiva!:))
-
-
-
hudba
já bych řekla že zpívá dobře *5* -
:-))
Holky, tak on je především skvělý muzikant, a že si k tomu párkrát střihnul i zpěv, který dle mého až tak špatný není, to mu nemějte za zlé.. Vy kdo máte originálku Stmívání, jistě víte, že i Adam Smalley o něm řekl, že je jedním z nejtalentovanějších muzikantů co kdy poznal... -
-
Re: :-))
Jo? :o) to je super!! ♥ -
-
Re: Re: :-))
Jo to jj mam z toho velkou radost *14* *14* *15* *15*
-
-
-
:-P
Robert je dobrej herec, ale zpěvák je mizernej.. *8* -
-
Re: :-P
vtip?! zpiva uzasne! -
-
Re: Re: :-P
http://www.youtube.com/watch?v=7H47 oQH1TW4 -tahle pisnicka je docela hezka *3* -
-
Re: Re: Re: :-P
jen škoda že ten odkaz nefunguje , nebo aspoň mě , kterou písničku jsi myslela? ráda bych si ji poslechla -
-
Re: Re: Re: Re: :-P
ten odkaz funguje, jen tam musíš vymazat tu mezeru, pak ti to pojede:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-P
aha díky *1*
-
-
-
me se libi jeho hlas ale spis ne stil kterej zpiva
-
-
-
Re: :-P
A co nazpíval?! -
-
Re: Re: :-P
ty ses jeho fanda? a ani nevis co nazpival tak to je good :D:D -
-
No, já se o něho zajímám jenom kvůli Twilight sage, takže tak *1* -
ja ho mam rada jako herce to ho primo zboznuju ale jako zpevaka ho moc nemusim ale on je stejne spis herec mi pride
-
-
-
-
trailer
Ahojky, tak yb mě zajímalo, kde vázne trailer k třetímu dílu...nevíte o tom něco? -
-
Re: trailer
jo jasně že víme...zatmění se dotočilo a rob říkal že už je to i setříhané...počkej tak 14 max. měsíc a budeš tu mít trailer ;)
-
-
nový měsíc
ahoj ,jen sem se chtěla zeptat jestli je už nový měsíc v češtině ,popřípadně jestli nevíte kdy by ho měli přeložit? předem díky *4* -
-
Re: nový měsíc
Měl by vyjít v dubnu -
-
Re: Re: nový měsíc
vážně??? to bude dobrý...s titulkama už sem to vidděla nejmín 5krát.. :D..no ale řekla bych že v originále je to stejně lešpí než když je to nadabovaný
-
-
-
robík
Je sladkej už se nemůžu dočkat až bude třetí díl,ten úsměv to mě dostává *14* *14* -
robert
je to superherecc a ja ho miluju *14* -
-
Re: robert
máš pravdu ,je to moc hezký kluk a má v sobě kouzlo osobnosti,je skvělej herec,protože miliony fanynek jsme mu to vše baštili a baštíme ,je čupr *14* -
Re: robert
Mohla bych se na něj koukat od rána do večera,škoda že není Čech,je moc daleko *14*
-