Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cfr

Robert tvrdí že je nudný nechce holku a rád si čte a dívá se na televizi a je neromantický..
    tak myslím si že on má ze sebe depresi protože si myslí že se strašně moc odlišuje od ostatních a že kdyby ho lidé znali tak by je doopravdy nezajímal...myslím si že to není pravda to co on řekl ale nemá moc lidí se kterými si rozumí a proto si to o sobě možná myslí...
  • štěpka

no není on k nakousnutííííí *1* *14* *14*
  • adush96

hudba

já bych řekla že zpívá dobře *5*
    • Re: hudba

já bych řekla že je moc hezkej , sympatickej a dobře hraje hudbu i role, ale zpívat by měl přestat ,protože mu to kazí celkovej dojem , zpívá příšerně :-)))
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: hudba

me se libi jak zpiva!:))
  • adush96

hudba

já bych řekla že zpívá dobře *5*
  • :-))

Holky, tak on je především skvělý muzikant, a že si k tomu párkrát střihnul i zpěv, který dle mého až tak špatný není, to mu nemějte za zlé.. Vy kdo máte originálku Stmívání, jistě víte, že i Adam Smalley o něm řekl, že je jedním z nejtalentovanějších muzikantů co kdy poznal...
    • Re: :-))

Jo? :o) to je super!! ♥
      • Re: Re: :-))

Jo to jj mam z toho velkou radost *14* *14* *15* *15*
  • :-P

Robert je dobrej herec, ale zpěvák je mizernej.. *8*
    • b.e.t.u.l.i

Re: :-P

vtip?! zpiva uzasne!
      • Re: Re: :-P

http://www.youtube.com/watch?v=7H47 oQH1TW4 -tahle pisnicka je docela hezka *3*
        • Re: Re: Re: :-P

jen škoda že ten odkaz nefunguje , nebo aspoň mě , kterou písničku jsi myslela? ráda bych si ji poslechla
          • nikolousek1

Re: Re: Re: Re: :-P

ten odkaz funguje, jen tam musíš vymazat tu mezeru, pak ti to pojede:-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-P

aha díky *1*

me se libi jeho hlas ale spis ne stil kterej zpiva
    • Re: :-P

A co nazpíval?!
      • nik011

Re: Re: :-P

ty ses jeho fanda? a ani nevis co nazpival tak to je good :D:D

No, já se o něho zajímám jenom kvůli Twilight sage, takže tak *1*

ja ho mam rada jako herce to ho primo zboznuju ale jako zpevaka ho moc nemusim ale on je stejne spis herec mi pride
  • nikolousek1

trailer

Ahojky, tak yb mě zajímalo, kde vázne trailer k třetímu dílu...nevíte o tom něco?
    • kate555

Re: trailer

jo jasně že víme...zatmění se dotočilo a rob říkal že už je to i setříhané...počkej tak 14 max. měsíc a budeš tu mít trailer ;)
  • antidicaprio

nový měsíc

ahoj ,jen sem se chtěla zeptat jestli je už nový měsíc v češtině ,popřípadně jestli nevíte kdy by ho měli přeložit? předem díky *4*
    • dedinova

Re: nový měsíc

Měl by vyjít v dubnu
      • kate555

Re: Re: nový měsíc

vážně??? to bude dobrý...s titulkama už sem to vidděla nejmín 5krát.. :D..no ale řekla bych že v originále je to stejně lešpí než když je to nadabovaný
  • dedinova

robík

Je sladkej už se nemůžu dočkat až bude třetí díl,ten úsměv to mě dostává *14* *14*
  • robert

je to superherecc a ja ho miluju *14*
    • dedinova

Re: robert

máš pravdu ,je to moc hezký kluk a má v sobě kouzlo osobnosti,je skvělej herec,protože miliony fanynek jsme mu to vše baštili a baštíme ,je čupr *14*
    • dedinova

Re: robert

Mohla bych se na něj koukat od rána do večera,škoda že není Čech,je moc daleko *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit