-
celkem slaďoušek, ale Paul Wesley je sladší :))
-
-
Paul Wesley???neznám ale už z toho jména vyplívá že je svalovec!!!jo počkat to je stefan??*15*aha tak toho znám je hezkej
-
O 10000000000000000%!*5*
-
-
Mě se nezdá že by Robert byl d*bil ba naopak je nahodou dobrý herec a i hezký a ja doufám a věřím že se dají s Kristen opět dohromady nebo tak něco ale jinak jsou stale v kontaktu pres skype a textovky ale prodal jejich spolecny dum treba e to novy zacatek jejich vztaahu a zacnou od nuly a nebo je to definitivni KONEC! NE NENÍ A NIKDY NEBUDE TITO DVA MAJI STALE NEJAKE CITY K SOBE NAVZAJEM A BYLY SPOLU VIDENI AT UZ JSOU JEN PRASTELE NEEBO NECO JINEHO VZDY TO BUDOU VECNI MILENCI . *14* *15* *1* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *2*
-
-
Je hnusnej ani pořádný svaly nemá!
-
Jo no...je úžasnej!!*9*
-
Přesně tak!!Robert Pattison není v žádným případě d*bil!Náhodou je to supr herec v Twilight Ságe ho mám strašně ráda a s Kristen se dají snad určitě dohromady oni k sobě poříd něco cítí a pořád se milujou jako v Twilight.Třeba už spolu chodí ale Robert se bojí to říct té své současné přítelkyni a Kristen je úžasná *14* *14* *14* *14*
-
-
Patizon je d*bil. Do pixe s Twilightami,Kotkami aj Mádlami a podobnými kreatúrami
-
-
Ty si de*il vole!
-
že si myslíš, že Twilight je blbej, chápu. Ale to, že hrál RP ve Twilight, neznamená, že je blbej i on! -_-
PS: já mu taky říkám Patizon!! :DDD -
-
A twilight je super!*4*
-
-
*7* *6*
-
-
-
-
Ahoj please prosím prosím prosím koukněte na PAULA WESLEYHo a jestli se vám bude líbit prosím prosím prosím přidejte se k nám do fanklubu!!!!!*9*
-
ty roberte rozvet se s kejty peri a vemsi kristen *16*
-
-
Nikčo nechci poučovat,ale máš zde hodně gramatických hrubek a ještě nemáš správné info o stavu Roba. On ženatý s Katy Perry není.On vůbec ženatý není.
-
Cccc neumíš to ani napsat:
Ty Roberte rozveď se s Katy Perry!!! A vem si Kristen.
Takhle je to správně:-) -
-
ty jeden kryple nech moji sestru bejt jasní
-
-
Si asi taky jebnutej pánvičkou vid?!!!!*6**10* uklidni se !!!!pako!!!*12*
-
-
zaprvé se přestan vitahovat ti mrnavej blbe!!!!! ty mi budes ríkat pako jo tak ses tupej a laskave se starej o sebe a ne o mě a ma pravdu moje sestra a ty ji nebudes rikat jak ma psat a jak ne kdyz ji je teprve jen 8let a chodí do 2.tridy a ja nepisu hačky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Mír!!!!!Vztičíme bílou vlajku!!*15*
-
Za prví jsem holka-"Mrs" a za druhé je mi víc jak 12 takže sklapni!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**16*
-
-
-
Ccc neumíš to ani napsat:
Ty jeden kryple nech moji sestru být jasné
Takhle je to správně!*6*vole -
:D *7*
-
-
:D
-
-
-
je Kristen s Robem ? moc jim to sluší a měli by zůstat spolu twilight sga je uplně božíí i faninky by to chtěli *14* *14*
-
-
Ja kasparová m ze urcite/mozna spolu jsou nikdo nevi co je s nima kromne nich a od bulvaru se toho taky moc nedozvime ale cas ukaze ... jo a jenbtak pro zajimavost Kristen Roberta podvedla jen jednou a to se Sandersem fuj jak ja to jmeno nesnasim cely krasny pohadkovy pribeh Love Story kvul nemu je jako na horske draze kdyby nebyl tak stale vime ze Rob. Kris jsou stale spolu ted muzeme jen doufat ze jsou nebo budou opet spol v Novem roce ale porad me vrta hoavou ze sevlastne od kvetna kdy se udajne rozesli vubeb ale vubec officialne nepotvrdili ani jejich blizci ani agenti nokdo treba to byla jen fama protoze pak v cervnu parkoval u jejiho domu kdo by parkoval u domu sve bejvalky ja jsem jejich fanousek a nedovedu si predstavit ze ti dva by spolu uz nikdy nebyli ale kdyz minuli rok dva nebo tri mesice psali ze nejsou spou kdyz rob natacel v Australii film Rover/Tulak tak kdyz se vratil tak spolu byli videni jako by nic ja myslim ze je toto podobny pripad cas ukaze *14* *15* *7* *7*
-
-
Na co píses tak dlouhém text??já si to rozhodně nebudu číst...*7*
-
-
no a co mi je potom ??? ty si to číst nemusíš !!!! a muzes si to strcit nekam ...!!!!! to jsem pro tebe nepsala víš !!!! ono je na světě spouty slušných lidí který si to klině i muzou precist a ty slusny ty si svoje myslenky dokazi uhlidat ale ty ne ty je musis hnedle vypistit z ust vid !!!!! no coment *6* *6* *6* *6* *6* *6* *9* *13*
-
-
-
Ne už dávno nejsou spolu rob to její podvádění s každým mužem už nesnesl
-
-
Oni jsou myslim spolu...jak podle posledních nedávných zpráv vím...teď zrovna nevím jak to s nima je.... *1* ...Kristen sem poslala dopis a čekám a čekám jestli odpoví..nevěřte adresám na kristen a roba na internetu když najdete ;)
-
-
Aha tak ty vis pravou adresu na Kris a Roba ? a kdes to zjistila jestli se muzu zeptat ? *4* Dekiji moc
-
-
Běžte na Paula Wesleyho a jestli se vám bude líbit staňte se jeho fandou
-
-
Komu to cpeš? To je jako kdyby jsme my napsali na fans stránky někoho a abyse stali jeho fandou. Není ti to trapný?
-
-
Myslela jsem tím:
Jestli se vám Paul Wesley bude líbit můžete se přidat do fanklubu -
Komu to cpeš komu to cpeš komu to cpeš pěkně se opakuješ a není to trapný náhodou tobě???jenom chci doporučit další kusanec takže mě laskavě neotravuj a nepoučuj*16**16**16**16*
-
-
-
A jeste jsem zapomel na herce James Stewart,Marlon Brando,Richard Burton atd.Zlatá éra Hollywoodu.Ale,to nemá cenu tady psát,protoze ani nevíte,kdo tihle lidi byly
-
-
Já vím kdo byly zač,ale komu to jako cpeš? Si myslíš, že jsi hvězda když něco takovýhleho napíšeš? Jsi jen zamindrákovaná nula nic jinýho! Běž se léčit,jsi nenormál.
-
-
Ses peke trapna urazet jini ddi na psichinu ti kurvo podivej se na sene a potom urazej druhi jo je ti to jasni
-
-
-
to bylo pro Lukas Pintér