Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roxanda

rob

v tom filmu je uplne k sezrani *1* a v tech knizkach jeste vic, kdyz si ho tam predstavim... *3* *1* ... spolu s kristen se ve filmu k sobe moc hodi a hraji to super... jen tak dal..!!!! kdo by chtel poslat tu knizku na mail (1-4 dil.) tak muzu... tak zatim *14* *1* *1* *14* *14*
    • zdenice

Re: rob

ahoj prosim tě jeslti si jeste tohle nekdy prectes muzes mi poslat na Sliky@seznam.cz ty dily 1-4?? Diky moooc *4*
    • korejdaaa

Re: rob

prosim posles mi 4 dil
      korejda12@seznam.cz dik
    • Re: rob

ahojky poslala mi si mi prosím všechny díly na mail...předem moc díky:-)

Prosím prosím,mohla bys mi to taky poslat? *15* Prosím prosím :o)

Ahojky, prosím prosím, můžeš mi zaslat všechny díly na kaaata.k@seznam.cz ? Pokud by se ti nechtělo, tak moc moc moc prosím alespoň o 4.díl Děkujůůůůů :) :)

ahojky plllsss mooohla bys mi to poslat???ale 2ku nemusis.:)byla bych ti mooc vdecna...diky pappa

Ahoj mohla bys mě to poslat. moc moc děkuju, strašně se mi to líbí *4*

Ahojky, myslela jsem, že se mi film Stmívání nebude líbit, ale velice jsem se spletla *14* a ráda bych věděla, jak to bude pokračovat *7* *14* můžeš mi prosím taky poslat všechny díly na mail? Díky K. *14*

Ahojky já bych stála o to poslání těch knížek na e-mail, 3 mám už přečtené ale budu ráda i když mi pošleš ty 3 ale hlavně ten 4 díl.
      Předem moc děkuji *3*

OK,omlouvam se,ale ja to nevydrzim....poslala bys mi pls 4.dil *1* ,dik moc, *1*

Ahoja,hele,knizku poslat nechci....ja si to musim precist na papire,ale nejak nemuzu dospat a chtela jsem se zeptat,jestli bude Bells upirka....jinak souhlasim se vsim,co rikas...jsou k sezrani a *14* dik moc

AHOJKY..MOHLA BYS MI TO POSLAT?DIK
  • tetka.betka

Film on-line

ahoj pro věchny příznivce Roba , kteří neviděli Stmíváni..tady http://zrada.pise.cz/93911-stmivani -2008-romanticky-horor.html máte stánku přímo s čekými titulky, takže kdo to neviděl, určo se mrkněte!
    • Re: Film on-line

Já už ten film mám tak víc jak měsíc doma *15* *14* . Pořád na to koukám. *9*
      • ajulina

Re: Re: Film on-line

vazne??a kde si ho vzala??napis mi do vzkazu joo...dik *5*
  • mandy001

vlasy

všimly jste si taky toho že on skoro na každe fotce vypada jako by se ráno nečesal *1* *1* bobék asi nemá doma zrcadlo ..... *15* *15* (a ty fusy ani nemluvim) *1* *1* *15* *15*
    • nik011

Re: vlasy

jako nevim jestli to vis ale myslim ze ne protoze ty vlasy ma tak schvane chapes?asi ne jak vidim
  • Příjimení

jeho příjmení je skutečně pattinson a ne pattison protoze oni kdyz anglicani reknou pattinson tak to zní tak rychle ze ani nepostřehnem to "n" ale je to pattinson.i v americe byly takové pohcybnoisti ale ted sem nasla na mtv rozhovor kde říká že se skutečně jmenuje pattinson *3* *1*
    • Re: Příjimení

ty voe!pani chytracka *9* kdyz to jmeno zadas do googlu..tak vsude vyjede pattinson....tak je asi jasny,ze se tak jmenuje,...a nemusis cekat na potvrzeni v nejaky show na mtv....komenty me tady docela pobavili *1* *1*
    • Re: Příjimení

Takže je to na 100% Pattinson. Dneska s ním hrál film - Království prstenu a on tam hrál. Tak sem schálně čekala, až tam bude napsané jeho jméno na konci a bylo tam Pattinson. *3*
  • bloncka

Awojky

Lidicky On je uplne super....a odporucam citat knihu NOV...je super!!!!!!!
  • kontak

ahojky lidičky nemate nekdo na neho kontak?pisnete
  • noo

doufám že máte pravdu ale myslím že je to klidně možný že kvůli neštastný lásce začal pít a mám dotaz kde vlastně žije ??? já si myslím že žil v anglii a tet že žije v los angeles co myslíte ?????? *9*
    • Re: noo

Jj, někde sem to tak četla, že žil v Anglii a teď žije v L.A.
  • looser

hele ploste si to priznej je to tu blbe on neni pattinson... je to PATTISON... uzh ta vyslovnost patisn....kdyby byl jako ze neni pattinson tak by to bylo patinsn VIS? *13* *5*
    • nik011

Re: looser

boze ani nevis jak se jmenuje, Pattinson kdyztak , ok??no comment
    • Re: looser

To si myslíš, že umíš tak dobře anglicky že PŘESNĚ rozumíš jak jeho jméno vysloví?? *13*
      Angliani i američani mluvíé rychle tak to N se tam ztratí!!!
      A kdybys byla opravdová fanynka tak bys určitě si to někde našla!!!!!!!
      Tak tady nepoučuj a navíc blbě!!! *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
      • nik011

Re: Re: looser

boze
      • Re: Re: looser

*15* prej tak tady nepoucuj...hezky!(nemyslim to zle!)
  • mandy001

.....:)

mno co tady k němu napsat .... mno odpovím za všechny :NEMÁM SLOV!! on je bezva herec a doufám že mu to zůstane!! *4*
  • LEHKEJ trapas...

hele lidi on je klasnej uzasnej a sama ho miluju ale myslim ze je urazka tu napsat robert PATTINSON... kdyz je PATTISON....no ji¨nak ja ho uplne zböznuju mam zatim vsecky plakaty a clanky o nem...a za dva mesice pojedu do londyna...:D takze uplne se tesim... *14* *14* *15* *14* *14* miluju hoo... moc moc moc moc a MOC!!!
    • Re: LEHKEJ trapas...

ty si teda fanynka,kdyz ani nevis jak se jmenuje...nejdriv si to zjisti a pak rikej,jak ho desne milujes *13* *13*
    • nik011

Re: LEHKEJ trapas...

njn dalsi nevi jak se jmenuje, Pattinson chapete to??
    • Re: LEHKEJ trapas...

nevim o tom že by se jmenoval Pattison *13* ať se podíváš na jakoukoliv stránku nejen českou tak tam je Pattinson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit