-
pozor !!!
Víte že Kristine Roba pořát odmítá a má přítele že, tak si představte že s toho byl chudák tak zoufalej že jí požádal o ruku - odmítla tak začal pít . Doufám že se z toho brzy dostane a pozná někoho jiného. *4* -
-
Re: pozor !!!
No to si myslím, že je blbost. Pije úplně normálně jako každej mladej kluk. Nechápu, co to všichni hrotí. -
-
Re: Re: pozor !!!
někde to bylo vysvětleno bylo to tak že Stewart pustila do médií zprávu o tom jak se do ni robert zamiloval a hned se ji pokusil požádat o ruku ale ona ho odmítla. Teprve po zveřejnšní tého zprávy se Robert dozvěděl o tom že ji měl někdy požádat o ruku do té doby nevěděl že něco takového udělal. Stewart to udělala jen proto aby na ni její přítel žárlil ale asi ji už nenapadlo že to roběrtovi nejspíše ublíží. *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Není to nějaká blbost?? Že by ju hned požádal o ruku, když s ní ani není?? Mně to přijde jako pořádná blbost. Kdo ví, jak to všechno je. -
chudám...ale mooc by se k sobě hodily..jako třeba Vanessa a Zac..hrály spolu..a ted i chodí..jinak mimochodem je skvělěj
-
-
ON je DoKoNaLeJ!!
JEzis On je Božííí A ten Film Upa DokonAleJ!!!!!JA ho MILUju A STmívaNíí taky !!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
a bulvar
no jo pisalci co kurvej zivot celebritam jsou jen hnupove co si nevazej prace druhych *13* paparazi fujj a dostavaj za to prachy *16* ze udelaj intrwiu s tim clovekem a stejnak to uplne prekroutej nakonec aby to bylo zajimavejsi jako Robert a Kristen jsou jen pratele a i kdyby byli vic nikomu do toho nic neni ani sebemnsimu pisalkovi *13* -
-
Tak co teda?
co to je za ajsko?.. *8* připadá mi to jako hovadina..má tam napsáno 14.5.1986 a ne 13.5. ... a podle mě je to kravina..i ta angličtina mi nesedí..víte někdo něo o tom??? *7* prosím,dejte vědět,děkuju. -
-
Re: Tak co teda?
Kdyz se poradne podivas na ten profil on tam pise ze se dorozumí i skvěle nemecky.takova blbost..no neni to jasny?proste nejakej chudak z nemecka se vydava za nej robert preci neumi nemecky -
-
Re: Re: Tak co teda?
Jj..asi jo..on píše,že se může dorozumět...nu nevím..asi to bude podvrh..někde jsem četla,že je ze slávy zničenej a že je zamilovanej do ,belly'(kristen stewart)...škoda mno.Jinak bych si psala *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Tak co teda?
já taky je hrozně rozkošnej...ani se nediwim že ho dali za nejvíc sexy herce roku 2008 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
rob pattinson
velice pěkny herec a myslim si ,že perfektně s Kirsten Stewart stvárnily osoby Twilight Robert dal Edwardovi doopravdy velice krasnou tvar i kdyz Edward je upir ktery se vzdy spolehal na Carlire a na Esme aby jim neublizil pri rozhodovani vzdy chce vsecko delat dobre *3* i kdyz v minulosti nebyl moc dobry vem te si ze tento herec je doopravdy trida umi krasne hrat na klavir a na kytaru a zpivat jeho zpev je velmi uklidnujici a pisne dojemny *3* zaslouzi si proste respect na vsech stranach a kdo ho proste nema rad tak at pomlci az dokaze to co on muze si zacit vyskakovat ale pokud nedokaze nic tak at sklapne a necha Roberta Thomase Pattinsona na pokoji *3* -
-
Re: rob pattinson
Ejjj souhlas upe ve všem!! *15* Robert upe mck!!Nej nej nej herec+teda eče Jared Leto...na něho bych málem zapoměla... *14* *14* *14*
-
-
TWILIGHT!!!
Stejně jsem víc zamilovaná do Edwarda..Robert nevim jakej je jen vzhledově moc pěknej *4* -
Robi
mno sice to nejede ale jsou na streamu o něm dobre videa nasmála jsem se tak moooc jůva!! mno jo lidi máte pravdu je to jedinečny herec a asi mi dlouho zůstane v srdci *14* *15* *15* *1* -
TWILIGHT!!!
ten film jeste neni nadabovanej ne? ta stranka stejne nejde otevrit -
Traileer Stmívání už s ČESKÝM DABINGEM
http://www.stream.cz/video/14/23370 6-stmivani-twilight-trailer -
-
Re: Traileer Stmívání už s ČESKÝM DABINGEM
*15* *15* *1* *1* *15* *15* ten dabing *1* *15* *1* jůj nasmála jsem se jak tam mluvil tu holku *15* *15*
-
-
super
rob už je 2!! viděli ste Stmívání? ja jo je to opravdu luxusní film, i když byl änglicky, tak mi to vůbec nevadilo!! rob je moc hezky a dost dobrý herec!! -
-
tetko betko!
koho vlastně podporuješ?Heath Ledger je nejlepší!!! -
-
Re: tetko betko!
ja si budu psát na co chci a kam chci ty se s tím smiř!!! -
-
Re: Re: tetko betko!
jen do něj!! jen do něj!! *1* *1* *15* *15*
-
-
-
Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
všem vám tady říkám že Heath Ledger je nejlepší,a to že jste momentálně viděli nějaký film s tímto hercem,tak hned ho vyšoupnete na druhé místo,je to opravdu nestálost!A jak zas s ním nic nebude,tak nebude ani v desítce!Heath je nejlepší!!!!!A vy se zamyslete,koho vlastně máte rádi!Já si myslím že u vás je to podle toho jak se kdo zrovna objevuje ve filmech,to není žádný názor,ale krátké pobláznění,takže pamatujte HEATH LEDGER JE NEJLEPŠÍ!!! -
-
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
Proboha, jak se tady můžeš hecovat s tím, kdo je a kdo není nejlepší. Opravdu. Někdy mi zůstavá rozum stát nad debilitou. Heath je super herec, vžyť ti to nikdo nebere. Oni su i jiný super další herci. Já si myslím, že každý má svůj názor a od toho jsou tyto stránky fanoušků, aby si o nějakém idolu pokecali a NE, ABY SE TUPĚ PŘEHÁNĚLI, KDO JE LEPŠÍ. No, to asi nepochopím. *7* *9* -
-
Re: Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
for: kukacka
a to tě náhodou nenapadlo že to tím byl nejlepší myslela tak že je již po smrti tak se má o něm psát v minulém čase *13*
-
-
Re: Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!
mno promin, ale byl nejlepší a ty snad víš proč ne!!! *13* *3*
-
-
-
fakt nechapu
jako pochybuju ze ta fotka v cernobilim ramecku je Rob *13*