-
Ahojky ráda se vrtám ve věcech a když se mi něco líbí tak se do toho ponořím úplně mě chytl twilight miluju celou ságu mám přečteny všechny díly včetně 11.kapitol Midnight sun. a jak jsem se provrtávala věcma tak jsem našla ICQ roberta tak když ho budete někdo chtít tak vám ho pošlu osobně jsem to nezkoušela...... -
-
Re: ICQ
ahojik.poslala bys mi to icq na maila???moc tě prosím...bibade@seznam.cz -
*chytla totální záchvat smíchu* ty asi nevíš, že v Americe se icq nepoužívá že? jde to vidět. -
-
Re: Re: ICQ pro Kaitlyn
a já chatám záchvat smichu ze nevis ze zije v anglii a ne v americe *1* -
Re: Re: ICQ
No jenže on není z Ameriky. Chyba je z Anglie a tam Icq je!!!!!! -
-
Re: Re: Re: ICQ
ICQ je 311964851 a přezdívka Rob tak hodně štěstí a pak dejte vědět -
-
Re: Re: Re: Re: ICQ
ahojky...jak viš že je to on? pa napiš! -
Re: Re: Re: Re: ICQ
Mno zlatíčka ale on už više 2 rokov býva v L.A
-
-
-
-
no víš aale hodně idiotů si dá jeho jméno na profil na ajsku a to pak nepoznas a ja si osobne myslim ze nema icq *13* -
-
a myslis ze bychom ho nemohli zkusit nejak zjistit?vis ja b\ch ho totiz chtela hrozne moc pac ho moc megacky bastim *14* *14* *14* *14* *14* -
to si taky myslím proto jsem to nezkoušela já se tady tím jenom bavím že se tak rejpu ale asi bych to ani nezkusila
Já ho nemám moc ráda když ho vidím na nějaké fotce z civilu, nebo když hrál cedrika říkala jsem si proboha kde ho vyhrabali pak když jsem se dozvěděla že má hrát Edwarda mého oblíbence/toho kluka žeru/ tak jsem si říkala to si dělaj srandu vždyť ten kluk není vůbec pěknej. pak když jsem šla na ten film tak jsem tam seděla úplně zhnusená asi po prvních 10 minutách jsem je všechny žrala a dopadlo to tak že na konci jsem vůbec nemohla uvěřit že jsou titulky chtěla jsem aby to pokračovalo. Roba jako Edwarda žeru. Teď jsem ten film snad přetočila 100X a jsem do toho zažranější než poprvé. Akorát mě štvě že ve 2 edward skoro není *16* *1*
-
-
-
???
Jako nevim co na nem vsici maj neprijde mi ani hezkej ani nijak vyjmecnej to Bill Kaulitz je jiný kafé to osobnost -
-
Re: ???
jako nechapu , jak se nekomu muzeme libit bill ,vypada jak holka, zato rob je ten nej na svete -
-
Re: Re: ???
pro nika 011 asi sis to splet nebo spletla to je fan klub roberta pattinsna a ne tokio hotelu ses kousek mimo ne *7* *7* *9* *8*
-
-
Jsi se zbláznila nn? *10* Rob je uplně obyčejnej kluk,ale něco v sobě prostě má-Zato Bill Kaulitz je jenom namyšlenej tokiaák s tunou make-upu...Takže brzdi! *8* -
Jezisku, Bill je otrasny, spatny a vacsine pripada mi ako rodena ženatka, mno a Rob to samo o sebe osobnost, paci sa nam hlavne preto lebo je to zlatý, very nice sympaťák a neni ako ostatný herci...ked si kuknes Twilight tak potom rozpravaj ty mudrc hej?!
-
-
WOW
hej lidi je prostě sexy *14* *1* -
I don't know..
Mně ani tak neokouzlil jeho vzhled, jako to, jaký on byl. Měl v sobě něco tajemně staromódního, ale přitom roztomile okouzlujícího.. Ale film.. Sice je krásný, ale nemá pořádný děj.. Kdyby tam Edward nebyl, stálo by to za nic. Většina se na to totiž dívá jen kvůli němu. Ale jinak.. Alice je nádherná, ale jen v tom filmu.. :-) -MŇÁÁÚÚ- *5* -
I like Him
This is very nice boy! I like HIM!! *14* -
Edward
Ahoj bojím se toho že jsem posedlá jako vy....ostatně Edward je prostě k sežrání...on celý jako osoba sama tak i charakter...Ale za to si myslím, že jako Robert je asi namyšlený pač mu možná ta sláva stoupla do hlavy...no omluvte to že ho takhle urážím,ale já se nějak musim konejšit...protože je prostě úžasný *3* *14* -
edward je hezkej
joo edwarda zahraal fakt doost dobre to se musi nechat , ale uprime fotky ktery ma z realu a ktery z natacii je dost velkej rozdiil slusi mu to o hodne vic nagelovanyy jinaak v civilu neni tak hezkeej ....byla jsem na premiere v nemecku a docela me zarazili jejich reakce ....robert byl celou dobu zamracenej a hodne mumlal a nebylo mu rozumet ....jedineej kdo se tam objimal se svyma fanouskama a podepisoval see a usmival se byl ten co hral jamse ...alee jinaak byl sladkeej i kdyyz se mracil *1* -
in my house
ja mam ten film in hose a my mather mi zakazala nato koukat a ja se stejně na to kukam si ce mi s toho už upe jebe ae to je fuk mam plno plakátů byla sem na premijeře potom sem tam byla zas no a teď už to mam in house a umírám u toho wím že si řeknete že mi hrabe že sem blbá a mladá na toto ae mi je to jedno ja sem se prostě zamilovala do tohohle filmu a dívám se naněj furt sem sice teď uplně namol z toho ae mam to rada teď a budu to mít ráda za týden za rok za měsíc za den ae budu to furt milovat *14* *14* *14* *7* *14* -
Twilight saga
Normálně sem myslela,že když se spolu nevyspali v jedničce tak alespon ve třetí knížce...Jenže oni se spolu proboha nevyspí ani ve trijce...jen je tam scéna jak sou sami v domě u Cullenových a už se navzájem svlékají a v tom Edward přestane a nechce už dál protože se bojí že jí ublíží*4* ...A uz se nemůžu dočkat na ctvrtej díl....Byla jsem na anglický diskuzi(bohuzel tam se musíte dorozumět) a říkali že Bella bude mít ve čtyřce dítě a s Edwardem se vezmou....ALE HOLKY UZ SI TO PRIZNEJTE ZE NEJSTE UNEŠENÝ Z ROBERTA PATTINSONA ALE VE SKUTEČNOSTI Z EDWARDA CULLENA....A KDYŽ SPOJÍ rOBERTŮV XICHTÍK S eDWARDOVÝM CHARISMEM...TAK PROSTE DOKONALOST.MNO JEŠTĚ ŘEKNĚTĚ ŽE SE MNOU NESOUHLASÍTE *14*
*1* *3* *4* -
-
Re: Twilight saga
Máš samodzřejmě pravdu *1* *1* *1* EDWARD JE PROSTE NEJ NEJ NEJ NEJLEPSI!!! -
jj, je to pravda, kámoka čtyřku četla a skutečně budou mít společně dítě.... *15* -
no máš naprostou pravdu!!!! dva v jednom co??? *14* je boží!!!! *15* -
No to máš pravdu *14* ...ale taky byl dobrej i v harrym pottrovi *15* -
-
pro misineczka
v harry potterovi mi prave pripadal jako takovej jeste chlapecek ale zahral to krásně....A NORMÁLNE SEM TED NA JEDNOM ANGLICKYM WEBU CETLA ZE BY NIKDY NECHODIL S FANYNKOU...MNO ŠKODA *7* *4* -
-
Re: pro misineczka
No co ty víš?...možná chodil ale nevěděl o tom -
-
Re: Re: pro misineczka
říkám že říkal ze BY nikdy nechodil s fanynkou ne ze tvrdil ze nechodil s fanynkou
-
-
-
-
-
úžasnej
Nemůžu z něj spát.... Jenádhernej dokonalej úžasnej ... žádný jazyk na světě by nedokázal vystihnout to co myslím *14*