Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • You are very good actor *3* *3* *3* *3*
  • kdo zase zmenil tu fotku?ta preditim byla lepsi
  • Robert je nejbozantejsí kluk na světě jä ho miluju
  • já jsem ráda že jsou přád spolu miluji Robsten strašne i twilight sagu v šechny díli Ilove you robsten *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • super Kristen a Rob jsou stale spolu mam je moc rada a jsem moc stastna a moc miluju twilight sagu a oba dva *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • on je nebožantější člověk na světě on je nejlepšíJÁ HO ZBOŽNUJI!!!!!!
  • Chodí teda Kristen Stewart Robertem Pattinsonem? :)
    • Kristen a Robert spolu nechodijou *9*
    • jackie28
      já ti nevim myslim že ne,ale bulvár může lhát...nejjistější bys to měla kdyby ses jich zeptala osobně
  • Dejte tam zpátky tu fotku, kterou tam Rob měl předtím!!! Tahle je hnusná!!! Kdo se mnou souhlasí ať klikne na like.
    • jackie28
      Neboj se jdu na to jdu ji změnit tahle se mi taky nelíbí,ten kdo ji sem dal tak asi nepřemejšlel
  • ahoj mam nejradsi twilight sagu a doufam ze se kristen a robert daji zase dohromady nechapu jak se mohl dat dohromady s jennifer lawrence vubec se mi nelibi hezci byla kristen a kdyz byli spolu tak dlouhou meli by zustat spolu kristen a robovi to spolu sluselo a ted ?? to se mi vubec nelibi tak ja si preju aby se dali dohromady byl to hrasny par a ted nevim jak komu ale me se nelibi *13* *13* *14* *14*
    • Souhlas mě se taky nelíbí Jennifer
  • Your´re my favourite actor. *14* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit