-
You are very good actor *3* *3* *3* *3*
-
kdo zase zmenil tu fotku?ta preditim byla lepsi
-
Robert je nejbozantejsí kluk na světě jä ho miluju
-
já jsem ráda že jsou přád spolu miluji Robsten strašne i twilight sagu v šechny díli Ilove you robsten *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
super Kristen a Rob jsou stale spolu mam je moc rada a jsem moc stastna a moc miluju twilight sagu a oba dva *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
on je nebožantější člověk na světě on je nejlepšíJÁ HO ZBOŽNUJI!!!!!!
-
Chodí teda Kristen Stewart Robertem Pattinsonem? :)
-
-
Kristen a Robert spolu nechodijou *9*
-
já ti nevim myslim že ne,ale bulvár může lhát...nejjistější bys to měla kdyby ses jich zeptala osobně
-
-
Dejte tam zpátky tu fotku, kterou tam Rob měl předtím!!! Tahle je hnusná!!! Kdo se mnou souhlasí ať klikne na like.
-
-
Neboj se jdu na to jdu ji změnit tahle se mi taky nelíbí,ten kdo ji sem dal tak asi nepřemejšlel
-
-
ahoj mam nejradsi twilight sagu a doufam ze se kristen a robert daji zase dohromady nechapu jak se mohl dat dohromady s jennifer lawrence vubec se mi nelibi hezci byla kristen a kdyz byli spolu tak dlouhou meli by zustat spolu kristen a robovi to spolu sluselo a ted ?? to se mi vubec nelibi tak ja si preju aby se dali dohromady byl to hrasny par a ted nevim jak komu ale me se nelibi *13* *13* *14* *14*
-
-
Souhlas mě se taky nelíbí Jennifer
-
-
Your´re my favourite actor. *14* *2*