Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katerina-smoulinka
    miluju twilight sagu hlavne roberta *14* *14* *4*
  • !!!PRO VŠECHNY FANOUŠKY TWILIGHT!!!

Doporučuji navštívit stránky:

www.stmivani.eu

Jsou to stránky, na kterých je spousta povídek s Twilight tématikou od amatérských pisatelů, fanoušků Twilight ságy. Jsou tam nádherné povídky, které stojí za přečtení. Já osobně na tyto stránky narazila v únoru 2012 a od té doby tam chodím denně. Vřele doporučuji!

www.stmivani.eu
  • Miriamako není hajzl je to fesak ale hajzl jsi ty
  • jo dobra stranka pro deti i dospele fakt *3*
  • Můj nejoblíbenejší herec je a výborný Christian Bale Pattinson na neho nemá a nikdy mít nebude!!!
    • ježišmarja tak se ti líbí jinej herec...jestli se ti něco nezdá tak co sem lezeš?furt tady Roberta pomlouváš-a ne jen jeho co jsem viděla diskuze i u jiných herců tak na ně nadáváš taky...a už jsi s tím trapnej...zdá se mi to nebo jim jen sprostě závidíš jejich slávu a prachy?až něco dokážeš ty-krom pomlouvání a závidění tak něco piš
      • Arnold Schwarzenegger je jeste muj oblíbený herec a pokud neco proti nemu máte víte h*vno o filmu a jdete do hajzlu.Pattinson je proste d*bil
        • To ty víš h*vno o filmech co je tohle za herce ?
        • my ze vime ho*no o filmu?tipovala bych na to spise tebe!dneska neletej namachrovany svalovci pohaneny steroidama,ale normalni kluci...jestli se ti tu neco nelibi tak sem zkratka nelez!jdi si urazet lidi jinam ty zakomplexovany zavistivce
  • jednou tak,podruhe,tak kdy už budou doopravdy spolu *6* . *16*
    EDWARD-BELLA,KRISTEN-ROBERT=ROBSTEN. EDVARD *14* *14* *14* *14*
  • Jsem vášnivá divačka upírské ságy Stmívání a i má dcera které je 7 se na to ráda kouká a oblíbily jsme si jak Roberta tak Kristen.Film sám o sobě je krásná romantika.A nesouhlasím s lidmi který to kritizují tak at se koukají na své filmy,pořady.Každý má rád něco jiného.
  • Robert je hajzel *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • tak já nevím,myslela jsem si,že když se tu zaregistruji,tak tu budou lidé stejného myšlení jako já a budeme se tu bavit o Stmívání a o hercích.Zatím tu jen čtu jak je Robert nemožnej a kdesi cosi...Tak proč sem lezete ,když jej nemátwe rádi?Já tedy nevím,mě je skoro 30let,jsem máma od 2 dětí a nemyslím si,že když miluji všechny díly Stmívání a samozřejmě Roberta,tak že bych měla být vypatlanec či něco podobného??!!To se dnes jako soudí podle toho co se komu líbí?Můj manžel miluje X-men,transformers apod.,můj styl to není ani náhodou a taky jej nemám díky tomu za vypatlance..Mrzí mě že jsem narazila na rádoby fanklub kde se tu jen plive špíná na herce a na lidi,kteří je mají rádi tak jako já!Jsem na to hrdáa nestydím se za to!Snad se tu mezi Vámi najde i někdo kdo si myslí to co já :) *13*
    • Taky s tebou naprosto souhlasím, ty lidi co tady píšou ty urážky taktéž nechápu, když nemají Roberta rádi, ať sem nechodí a jdou na stránky svého oblíbeného herce. Chtěla bych takové lidi vidět, jestli by se jim líbilo, kdyby někdo takhle házel špínu na někoho, koho mají rádi oni. Jistě by pak právě oni křičeli, že s takovými příspěvky nesouhlasí. Takže...
    • Zuzzanka.k
      Naprosto s tebou souhlasím *5* . Úplně se to míjí účinkem. Samozřejmě, že každý může mít svůj názor, ale fankluby přece nejsou od toho, abychom si nadávali, či hanili daného herce, nebo herečku. *5* Kždému z nás se líbí něco jiného *4*
    • Přesně líp bych to nenapsala *4* *1*
    • Rozhodně s tebou souhlasím když se jim to nelíbí at si.....
    • Přidávám se k tomuto názoru. Je mi 27 let jsem vdaná a čekáme mimi a též mám rádá twilight a Pattinsona a též si nepřijdu ja vypatlanec. Jak už jsem tu několikrát psala. kAŽDÝ DEN MÁ ČLOVĚK NÁLADU NA JINÝ FILM. Jen proto že je to nereální film (myslím upír atd.)neznamená že není dobrý. Můj muž se na to koukl a i když je fanda spíše ačních filmů řekl že se na to dá koukat, tak nevím proč tu nějaký ubožák stále potřebuje ventilovat, že jemu ne. Tak se koukej na ty svoje filmy a neotravuj lidi. Asi tě ty tvoje filmy taky moc nebaví, když píšeš sem místo, aby jsi trávil čas filmy, když už nemáš na práci nic lepšího než otravovat a urážet.
    • Ahoj Lucissko, jsem taktéž třicetiletá maminka, jedné holčičky. Po shlédnutí prvního dílu jsem ostatní díly Stmívání, čtenářsky, zhltla. S chutí si jej přečetla dokonce i moje matka, tchýně a nyní, světe div se, naše 90 letá babička. Na každý další díl filmu jsem se moc těšila. Můj muž si filmy taky oblíbil :-). Takže neboj, nejsi v tom sama. A nestydím se za to!!! Příjemný večer. *3*
  • jsem humus jsem prd a jsem zamilovana do davida rathaa robert je hnusnejsi nes david ja chci rict ze jsem proste humus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit